Vind Tuinmannen in Zuidbroek

Op zoek naar Tuinmannen in Zuidbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Zuidbroek

 • Ben de Klusjesman
  Ben de Klusjesman
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  ik werk in ten boer en omgeving. ik werk al 10jaar voor me eigen en daarvoor ook al heel veel ervaring opgedaan. ik doe van slopen tot opbouwen allenmaal zelf. maar heb ook veel klanten voor onderhoud zoals bedrijfspanden hotel en eetgelegenheden en bij mensen thuis ken van jongen tot ouderen mensen zijn die het niet meer kunnen. ik werk schoon en netjes en veilig met meesten duurzaam accu gereedschap dus niet meer die herrie heggenschaar of bladblazer enzo . maar doe ook veel nog met de hand zoals sloot schoonmaken graven enzo wand niet overal ken altijd kraan bij zo als kleine slootjes en onder vloeren graven of kleine achtertuinen enzo. ik werk altijd netjes en veilig en sta gerand voor tevreden klanten en ben verzekerd mocht er toch schaden ontstaan lossen we het netjes op. ik werk oud materialen zoals herbestraten en nieuwe tegels na keuze van klant en werk ook wel met houtzagerij dus ken zo haast alles voor klanten verzinnen en planken dikker laten zagen wat niet standaard is dus veel beteren kwaliteit als je voorbeeld bij standaard bouwmarkten koop van die helen dunnen planken voorbeeld. en probeer altijd voor klanten beste en goedkoopste te zoeken en zo samen naar iedene te kijken en te doen. ik werk veilig netjes en ga net zo lang door dat we er samen tevreden over zijn.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top is Ben..
  Kom in contact
 • Het Groene Paradijs
  Het Groene Paradijs
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud van tuinen. Van tuinplant tot en met het laatste stukje groen in uw tuin: wij kunnen het voor u verzorgen. Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, tuinonderhoud en gras leggen of zaaien. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het zomer klaar maken van uw tuin. Het bemesten en snoeien in het voorjaar, maar ook als onderhoud van uw tuin. Neem direct contact op met Het Groene Paradijs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurig werk afgeleverd, hele mooie tuin weer. Tevreden en blij. Dank jullie wel.
  Kom in contact
 • Groenlicht Diensten
  Groenlicht Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  Hallo, ik ben Ruud, natuur liefhebber en enkele jaren actief als (onderhoud) hovenier. Ik ben op 01.11.2023 voor mijzelf begonnen als zelfstandig hovenier en bouw nu mijn eigen portfolio op. Ik specialiseer mij in snoei werkzaamheden, algemeen tuin onderhoud en het verzorgen van het gazon (d.m.v. verticutatie etc.) Ook zijn andere (tuin) klussen in overleg mogelijk. Ik heb goede communicatieve skills en ben een echte aanpakker. Neem gerust contact met mij op voor verdere vragen. Met vriendelijke groet, Ruud

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel tevreden over het resultaat ondanks dat het een behoorlijk pittige klus was. Het ging om het snoeien/kappen van veel hoge bomen die tussen twee huisjes stonden, waardoor er geen machines bij konden. Toch heel netjes voor elkaar gekregen tegen een fijne prijs. Communicatie verliep ook super, heel vriendelijk, en zeker voor herhaling vatbaar!
  Kom in contact
 • Allroundservice Midden-Groningen
  Allroundservice Midden-Groningen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  wij werken wat er afgesproken word op tijd en effectief

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Keurig werk afgeleverd en werken secuur. Overleggen steeds als er iets bijzonders zich voor doet. Kan ik aanbevelen!
  Kom in contact
 • Agrarische Dienstverlening NL
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  Als hovenier in een groot gedeelte van Groningen en Drenthe werken wij graag voor mensen om hun tuin en erf zo netjes te maken als gewenst. Door jarenlange ervaring en een goed doorpakkingsvermogen is geen klus te groot voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in ecologisch verantwoorde onkruidverwijdering. Door middel van een professionele onkruidborstelmachine kan al het onkruid op de straat of tussen de tegels/klinkers moeiteloos en snel verwijderd worden. Ook is er bij ons tuin onderhoud op lange termijn mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hij is niet geweest.
  Kom in contact
 • WB Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  WB Tuinservice kan je helpen met je Hovenier klus in Gieten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met WB Tuinservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Optimistische vakman met 20jaar ervaring. Na snel en duidelijk overleg, kon hij binnen een week beginnen met de klus. Kennis van zaken en oog voor detail, netjes alle afgekorte delen uit het zicht weggewerkt. Klus ging erg snel en verliep soepeltjes, samen met zijn metgezel (die overigens net zo'n vakman is) soepel. Hebben bij ons het stapelstenen muurtje geplaatst. De opvulling van de plantenbakken doen we zelf.
  Kom in contact
 • Kroon Renovatie&Onderhoud
  Kroon Renovatie&Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  .

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De klus kon snel geklaard worden. Ondanks een bezoekje vooraf was Sjoerd op de dag zelf verbaasd dat er in de muur geboord moest worden en dat de tuin schuin afliep. Mijn man heeft het boorwerk zelf gedaan. Hij had ook tekeningen gemaakt om het makkelijker te maken maar daar werd weinig naar gekeken. De deur is niet goed bevestigd. De scharnieren zitten op de verkeerde plek waardoor je de deur niet kunt afstellen. Daar is mijn man nu zelf nog mee bezig. Over de schutting zelf zijn we op zich wel tevreden. Toch wat teleurgesteld, vooraf heel goed contact maar op de dag zelf ging het er wat negatief en moeilijk aan toe.
  Kom in contact
 • Mobilia
  Mobilia
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tuinman in Zuidbroek

  Klussenwerk, Meubels montage, Keukens plaatsen, Leggen laminaat, Binnen deuren plaatsen, Schutting plaatsen En veel meer

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ze kwamen met zijn 3en en zijn harde werkers ze hebben het keurig netjes en waterpas gelegd alleen jammer dat er 2 geen Nederlands spraken maar doet niets van hun werk af ze zijn ook beleefd ik zal ze zeker aanraden
  Kom in contact
 • Bonder
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  Hallo wij zijn Jeffrey en Roelien van "Bonder" of tegenwoordig beter bekend als "Bonder Groen". Ons bedrijf bestaat sinds maart 2022. Voordat wij dit bedrijf hebben opgezet hebben al ervaring opgedaan in het onderhoud van tuinen bij particulieren. Roelien heeft gewerkt bij de gemeente waarbij ze de openbare ruimte binnen de dorpen en een begraafplaats in onderhoud had als voorvrouw. Wat kunnen wij? - Tuinonderhoud/ -aanleg/ -renovatie - Grasmaaien / verticuteren / klepelen / bosmaaien - zagen / versnipperen - Snoeien - Blad en sneeuw ruimen Heeft u een klus in de tuin te doen? Bel Bonder Groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  We hebben een fijne samenwerking gehad met Jeff Bonder. Afspraken werden nagekomen, en de klus is naar tevredenheid gedaan. Jeff is een professional met het juiste gereedschap, kennis en gezelligheid.
  Kom in contact
 • Maestre Buitenkracht
  Maestre Buitenkracht
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Tuinman in Zuidbroek

  Werkgebied Midden- en Noord Nederland.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fantastisch snel gedaan! Goede prijs en zeer vriendelijk!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Zuidbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Zuidbroek

Andere vakmensen in Zuidbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt