Vind Grondwerkers in Zuidbroek

Op zoek naar Grondwerkers in Zuidbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Zuidbroek

 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
  Kom in contact
 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
  Kom in contact
 • Knoldienstverlening
  Knoldienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  Knol dienstverlening houd zich vooral met veel plezier bezig in de groene sector. Meedenkend in het beste resultaat en meeste plezier in uw tuin. Wij zijn werkzaam op verschillende gebieden in uw tuin. Van tuin onderhoud tot grondwerkzaamheden. Wij beschikken over eigen materiaal, ervaring en zijn vakbekwaam!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep uitstekend ondanks de regen ging alles naar wens . Klus snel geklaard
  Kom in contact
 • JB Mini-loonwerk
  JB Mini-loonwerk
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  JB mini-Loonwerk is gespecialiseerd in het aanleggen van jouw nieuwe gazon. Met 12 jaar ervaring als veehouder in gras en 2 jaar adviseur bemesting kan ik u een prachtig gazon inzaaien. Daarnaast kan ik u de volgende diensten aanbieden: -snoeiklussen -heg knippen -bosmaaien -houtkloven Met een mijn netwerk kan ik voor bijkomende werkzaamheden veel regelen. Een klus is voor mij pas goed afgerond als de klant tevreden is!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en fijne communicatie. Het werk is snel en goed uitgevoerd, ik ben er erg blij mee. Prijs viel me mee.
  Kom in contact
 • J Middel Vlechtwerken & Dienstverlening
  J Middel Vlechtwerken & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  J Middel Vlechtwerken & Dienstverlening verzorgt u funderingen en vloeren VAN A TOT Z. Plaatsen van tempex of houten kisten, het aanbrengen van wapening en tenslotte beton storten. Wij komen eerst de klus bekijken en bespreken. Voor info kunt u mij mailen of bellen.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Duidelijke communicatie vooraf. De offerte was duidelijk, goed bereikbaar. Tijdens de klus verliep het contact prettig. Werkzaamheden werden vlot en netjes afgerond. We raden JM Vlechtwerken zeker aan!
  Kom in contact
 • PeeTeeGee
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  PeeTeeGee. Wij zijn voor 15 jaar terug begonnen met verhuur van paardentrailers. Er kwam ook vraag naar mini verhuur, trekker, shovel, graver van huurders die een paardenbak of weiland hadden. We hebben nu ook allerlei machines, frees, kopegg met zaaimachine, kunstmeststrooier, verticuteermachine, grasmaaier met opvangbak, landrol, onkruidborstel, veger met opvangbak,enz. We verhuren met machinist en kan ook zonder.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes gewerkt, we zijn er blij mee!
  Kom in contact
 • D.O.K dienstverlening
  D.O.K dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  Mijn naam is David Kok ik ben 22 jaar ik werk in de omgeving drenthe/groningen ik kom vrijblijvend langs voor een offerte of advies Werkzaamheden -bestrating -grondwerk -tuin aanleg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede communicatie, en opdracht naar tevredenheid uitgevoerd, fijn om mee samen te werken. Komt afspraken na en betrouwbaar.
  Kom in contact
 • Tuinman Johan
  Tuinman Johan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Grondwerker in Zuidbroek

  Ik ben tuinman Johan, 31 jaar oud, getrouwd en 3 kinderen. Op 10 november 2020 voor mezelf begonnen na een aantal jaar bij een grote hovenier te hebben gewerkt. (Deeltijd) Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de opleiding hovenier. Ik werk in de omgeving van Zuidlaren. Ik ben een enthousiaste leergierige hovenier die graag fysiek werk doet in de buitenlucht. Door goed te communiceren zijn klanten eigenlijk altijd tevreden. Ik vraag 45,00 euro per uur exclusief btw, en 23 cent per km. (Incl) Wilt u gebruik maken van mijn diensten, neem contact met mij op. Mvg Johan Instagram account: tuinman_johan

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel
  Kom in contact
 • Guikema dienstverlening
  Guikema dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Grondwerker in Zuidbroek

  Hallo ik ben Merlijn en vakman op het gebied van Renovatie en Montage. Houdt mij voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden. Allround Timmerwerk Montage Schilderwerk Badkamer renovatie Voorzetwanden Tuin renovatie Flexibele leiding werk aanleggen / reparatie/ afpersen . Pvc afvoer werkzaamheden Het werk gebied is max 35km Klant gericht en oog voor detail. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Betaalbaar vakwerk. Vrijblijvende offerte opmaak.

  Kom in contact
 • Beplantingslijst.nl

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Zuidbroek

  Sinds 2006 houden wij ons bezig met vakkundig tuinaanleg en onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen we iedere tuinklus aan. Wij werken met professionele gereedschappen en materialen om alle buitenwerkzaamheden snel en efficiënt uit te kunnen voeren. Uw tuin is ons werk.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Zuidbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Zuidbroek

Andere vakmensen in Zuidbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt