Vind Grondwerkers in Delfzijl

Op zoek naar Grondwerkers in Delfzijl? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Delfzijl

 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
 • TD Bouwservice
  Beoordeling: 2.9 van 52.956 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Betonbouw Delfzijl is al meer dan 50 jaar actief in de bouw.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Komt langs en laat vervolgens niks weten. Zeer apart
 • Knoldienstverlening
  Knoldienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Knol dienstverlening houd zich vooral met veel plezier bezig in de groene sector. Meedenkend in het beste resultaat en meeste plezier in uw tuin. Wij zijn werkzaam op verschillende gebieden in uw tuin. Van tuin onderhoud tot grondwerkzaamheden. Wij beschikken over eigen materiaal, ervaring en zijn vakbekwaam!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep uitstekend ondanks de regen ging alles naar wens . Klus snel geklaard
 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
 • PeeTeeGee
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  PeeTeeGee. Wij zijn voor 15 jaar terug begonnen met verhuur van paardentrailers. Er kwam ook vraag naar mini verhuur, trekker, shovel, graver van huurders die een paardenbak of weiland hadden. We hebben nu ook allerlei machines, frees, kopegg met zaaimachine, kunstmeststrooier, verticuteermachine, grasmaaier met opvangbak, landrol, onkruidborstel, veger met opvangbak,enz. We verhuren met machinist en kan ook zonder.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes gewerkt, we zijn er blij mee!
 • JB Mini-loonwerk
  JB Mini-loonwerk
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  JB mini-Loonwerk is gespecialiseerd in het aanleggen van jouw nieuwe gazon. Met 12 jaar ervaring als veehouder in gras en 2 jaar adviseur bemesting kan ik u een prachtig gazon inzaaien. Daarnaast kan ik u de volgende diensten aanbieden: -snoeiklussen -heg knippen -bosmaaien -houtkloven Met een mijn netwerk kan ik voor bijkomende werkzaamheden veel regelen. Een klus is voor mij pas goed afgerond als de klant tevreden is!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en fijne communicatie. Het werk is snel en goed uitgevoerd, ik ben er erg blij mee. Prijs viel me mee.
 • Hoveniersbedrijf Bouwman
  Hoveniersbedrijf Bouwman
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Bouwmantuinenbestrating / Hoveniersbedrijf Bouwman is een bedrijf gevestigd in Delfzijl ,wij bestaan al meer dan 25 jaar! Zijn goed in meerder facetten bv bestrating, tuinaanleg, terrasoverkappingen, plaatsen schuttingen, vijvers,riool , kraanwerkzaamheden, levering materialen Ga zo maar door , van alle markten thuis, werken door de gehele provincie Groningen en verder, altijd gratis offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Martin Bouwman is een oplichter waar je ver uit de buurt moet blijven! Hij is gaan lopen met onze 65.000,00 EURO. Wij zijn hiervoor bij hem aan de deur gegaan om uitleg te krijgen, gezien Martin ook niet inhoudelijk reageert op berichten en officiële Ingebrekestellingen. Aan de deur is het eerste wat hij zegt ik heb geen tijd voor jullie en doet het liefst de deur direct dicht. Martin geeft geen antwoord op directe vragen en ontwijkt elke vraag. Simpele vragen zoals welke spullen zijn besteld en aanbetaald geeft hij geen reactie. Er komen alleen maar onsamenhangende en ontwijkende antwoorden en uitstel verzinsels zoals dat ga ik uitzoeken en kom ik op terug. Blijf bij deze man uit de buurt, wij zijn niet de eerste er zijn vele slachtoffers vooraf gegaan. Woont u in of omstreeks Delfzijl? Bel gerust diverse hoveniers uit de buurt en doe zelf onderzoek naar deze persoon. Uitgebreide review op google. Hier maximaal 1000 tekens. helaas.
 • JD infra
  JD infra

  Nieuw op Werkspot

  Grondwerker in Delfzijl

  Wij zijn een ervaren straatmakers kopel Die netjes en snel te werk gaan Wij beschikken over een vrachtwagentje We kunnen grond aanvoeren of af voeren Uit graven van de tuin We kunnen nog een paar klussen aannemen voor dit jaar Voor in de bouwvak nog paar plekken over of in het weekend Bij ons staat de klant op nummer 1 Bij ons hoeft u geen aanbetaling doen pas als alles af is dan pas hoeft er betaald te worden

 • Heuvelman G.S.O. B.V.
  Heuvelman G.S.O. B.V.

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Delfzijl

  HEUVELMAN GSO – HOVENIERS & BESTRATING Geen klus te klein Wij zijn blij met u als particuliere klant. Omdat we u graag helpen bij uw project omdat geen klus ons te klein is. Wie het kleine niet eert….. Tuinontwerp en -aanleg Onze hoveniers zijn onze echte Groene Doeners. Met hun jarenlange ervaring helpen zij u uw droomtuin te ontwerpen en aan te leggen. Onze specialisme ligt bij de aanleg en reconstructie van particuliere- en bedrijfstuinen, beplanting werkzaamheden, erfafscheidingen, vlonders en damwanden. Mochten er specifieke vaardigheden vereist zijn dan huren we die in om samen tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen. Ontwerp Uw droomtuin te ontwerpen? Veel inbeeldingsvermogen heeft u daar niet voor nodig. Met behulp van een aansprekende 3D-visualisatie kunt u virtueel door uw toekomstige tuin wandelen. Bestrating Hoe u uw tegels ook gelegd wilt hebben, Heuvelman GSO Hoveniers & Bestrating zorgt ervoor dat ze netjes en stabiel komen te liggen, zodat u er lang plezier van heeft. Daarbij werken we secuur en efficiënt en leveren uw bestrating op het afgesproken moment op. Houtbouw Uw tuin is natuurlijk niet compleet zonder pergola, overkapping of schutting. Ook daarvoor kunt u op ons rekenen. Grondstoffenverkoop Zand, teelaarde of gebroken puin nodig? Wij leveren ook aan particulieren tegen zeer scherpe tarieven. In bulk, in een big-bag of gewoon in uw aanhanger? Alles kan. We leveren het voor de deur (of vaker, in de tuin). Uiteraard is afhalen ook een mogelijkheid. Een overzicht van de producten vindt u hier. Inname (stort) Zelf lekker aan de klus geweest? Het puin, steenachtige materialen, grond en zand kunt u aanbieden bij ons innamedepot in Farmsum of Zuidbroek.

 • Bouwservice Enrico Tap
  Bouwservice Enrico Tap
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Grondwerker in Delfzijl

  Bouwservice Enrico Tap is een eenmanszaak met oog voor detail en oor voor de klant. Met een goed georganiseerde netwerk kan Bouwservice Enrico Tap alle klussen in en om het huis voor u verzorgen, een aanspreek punt voor de gehele klus! Alle werkzaamheden, nieuwbouw verbouw, onderhoud, badkamers, keukens, tuinaanleg, dakwerk, bouwbegeleiding etc. met oog voor detail. Afspraak is afspraak! bij aanvraag van een offerte kom ik graag eerst persoonlijk bij u langs om de opdracht te bekijken en uw wensen te bespreken, vervolgens krijgt u een overzichtelijke en goed omschreven offerte toegestuurd waarin alle besproken punten en materialen met daarbij behorende arbeid omschreven. Duidelijkheid geeft u rust, geen extra kosten nadien. Bouwservice Enrico Tap is een bedrijf waar gewerkt wordt met passie!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Prettig contact en de aardbevingsschade werd uitstekend hersteld. Daarnaast werd veel aandacht besteed aan het netjes achterlaten van de werkplek.

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Delfzijl, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Delfzijl

Andere vakmensen in Delfzijl

Vind vakmensen bij jou in de buurt