Vind hoveniers in Delfzijl

Op zoek naar hoveniers in Delfzijl? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Delfzijl

 • Ben de Klusjesman
  Ben de Klusjesman
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  ik werk in ten boer en omgeving. ik werk al 10jaar voor me eigen en daarvoor ook al heel veel ervaring opgedaan. ik doe van slopen tot opbouwen allenmaal zelf. maar heb ook veel klanten voor onderhoud zoals bedrijfspanden hotel en eetgelegenheden en bij mensen thuis ken van jongen tot ouderen mensen zijn die het niet meer kunnen. ik werk schoon en netjes en veilig met meesten duurzaam accu gereedschap dus niet meer die herrie heggenschaar of bladblazer enzo . maar doe ook veel nog met de hand zoals sloot schoonmaken graven enzo wand niet overal ken altijd kraan bij zo als kleine slootjes en onder vloeren graven of kleine achtertuinen enzo. ik werk altijd netjes en veilig en sta gerand voor tevreden klanten en ben verzekerd mocht er toch schaden ontstaan lossen we het netjes op. ik werk oud materialen zoals herbestraten en nieuwe tegels na keuze van klant en werk ook wel met houtzagerij dus ken zo haast alles voor klanten verzinnen en planken dikker laten zagen wat niet standaard is dus veel beteren kwaliteit als je voorbeeld bij standaard bouwmarkten koop van die helen dunnen planken voorbeeld. en probeer altijd voor klanten beste en goedkoopste te zoeken en zo samen naar iedene te kijken en te doen. ik werk veilig netjes en ga net zo lang door dat we er samen tevreden over zijn.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Denkt mee! Goed werk geleverd! Komt afspraken na!
 • Brinkman Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Voor alle soorten bestrating en tuinaanleg (ook schutting en graszoden)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heeft snel en goed gewerkt.Heeft vergeten de tegels in te wassen.Verder zeer tevreden.
 • Lambeck Bestrating en Tuinaanleg B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Siddeburen of omgeving? Lambeck Bestrating en Tuinaanleg B.V. kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Ondanks het feit dat het zagen van de keramische tegels voor een strookje niet lukte, tegels knapten steeds, hebben ze alles geprobeerd om het voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk hebben we in overleg een goede oplossing gevonden, hiervoor zijn geen extra kosten in rekening gebracht. Alles naar tevredenheid aangelegd, mocht er iets toch verzakken komen ze het herstellen, goede na service zou ik zeggen.
 • HJ BAKKER Bestratingen & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  HJ BAKKER Bestratingen & Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Schilder, Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Delfzijl en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Gras leggen of zaaien... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Af gelopen zomer heeft ie onze schutting geplaatst op de oprit Voor nieuwe klusjes gaan we hem zeker benaderen
 • klussenbedrijf bos
  klussenbedrijf bos
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Delfzijl

  Hardwerkend en eerlijk

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Ben zeer tevreden
 • Rijk dienstverlening
  Rijk dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Rijk dienstverlening. Die van aanpakken houd. Van tuinonderhoud tot aanleg van tuinen. Voor elke project/klus mee denkt met de klant. En wij hebben ook nog een scherpe tarieven!! Kijk ook eens op Rijk dienstverlening op Facebook of Instagram!

  Laatste review:
  Goeie communicatie, op tijd en heeft mijn tuin erg netjes gemaakt.
 • Secuur hovenier
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Opstartend bedrijf uit woldendorp

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Snelle reactie, en de klus snel en goed uitgevoerd.
 • Hoveniersbedrijf Bouwman
  Hoveniersbedrijf Bouwman
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Bouwmantuinenbestrating / Hoveniersbedrijf Bouwman is een bedrijf gevestigd in Delfzijl ,wij bestaan al meer dan 25 jaar! Zijn goed in meerder facetten bv bestrating, tuinaanleg, terrasoverkappingen, plaatsen schuttingen, vijvers,riool , kraanwerkzaamheden, levering materialen Ga zo maar door , van alle markten thuis, werken door de gehele provincie Groningen en verder, altijd gratis offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Martin Bouwman is een oplichter waar je ver uit de buurt moet blijven! Hij is gaan lopen met onze 65.000,00 EURO. Wij zijn hiervoor bij hem aan de deur gegaan om uitleg te krijgen, gezien Martin ook niet inhoudelijk reageert op berichten en officiële Ingebrekestellingen. Aan de deur is het eerste wat hij zegt ik heb geen tijd voor jullie en doet het liefst de deur direct dicht. Martin geeft geen antwoord op directe vragen en ontwijkt elke vraag. Simpele vragen zoals welke spullen zijn besteld en aanbetaald geeft hij geen reactie. Er komen alleen maar onsamenhangende en ontwijkende antwoorden en uitstel verzinsels zoals dat ga ik uitzoeken en kom ik op terug. Blijf bij deze man uit de buurt, wij zijn niet de eerste er zijn vele slachtoffers vooraf gegaan. Woont u in of omstreeks Delfzijl? Bel gerust diverse hoveniers uit de buurt en doe zelf onderzoek naar deze persoon. Uitgebreide review op google. Hier maximaal 1000 tekens. helaas.
 • RvK personeels diensten
  RvK personeels diensten
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Betrouwbaar Super strak werk Betaalbare prijs

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duidelijke communicatie, geen gezeur. De klinkers waren los gestort. Er waren afwijkende maten en vuile klinkers. Hierover was geen gezeur of negatief gedoe over extra kosten of uren. Samen hebben wij de klus pragmatisch aangepakt en opgelost. Het personeel werkt hard en netjes.
 • Bestratingsbedrijf Smid
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Hovenier in Delfzijl

  Aanleg nieuwe bestrating Herbestratingswerkzaamheden Reparatie straatwerk Afreien zandbanen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima verlopen, duidelijk een vakman.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Delfzijl, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 217 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Delfzijl

Andere vakmensen in Delfzijl

Vind vakmensen bij jou in de buurt