Vind schilders in Julianadorp

Op zoek naar schilders in Julianadorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Julianadorp

 • Lacroesschilderwerken
  Lacroesschilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Julianadorp

  La Croes Schilderwerken gespecialiseerd in: Binnen en buiten schilderwerk Houtrot reparatie’s Glas Spuiten Kleuradvies Behang patroon & renovlies

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Marvin heeft bij ons de gehele buitenkant en badkamer geschilderd. Wij hebben dit als er fijn ervaren, hij denkt mee, komt met voorstellen en communiceert tijdig. Voor een volgende schilderklus zullen wij hem zeker weer benaderen!
 • Donks Klusservice & Onderhoud
  Donks Klusservice & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Donks Klusservice en Onderhoud is een allround klusbedrijf voor al uw klussen in en om het huis. Donks Klusservice en Onderhoud richt zich met name op de klussen waar u niet aan toe komt bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of omdat u ze liever niet zelf doet vanwege onvoldoende kennis, handigheid of een (tijdelijke) beperking. Maar misschien heeft u er gewoon simpelweg geen zin in. Dat kan natuurlijk ook en daar is helemaal niets mis mee. Donks Klusservice en Onderhoud neemt het graag voor u uit handen.  Donks Klusservice en Onderhoud is opgericht door Wesley Donks. Wesley kocht zijn 1ste (starters)woning in 2005. Een woning waar zogezegd “alles” aan gedaan moest worden. Met hulp van anderen werd de woning van boven naar beneden en van voor naar achter compleet verbouwd.  In 2017 was het tijd voor een nieuw avontuur en kocht Wesley samen met z’n partner een 2 onder 1 kap met garage op één van de mooiste plekken in Julianadorp. Wederom een woning waar “alles” aan gedaan moest worden. Door de kluservaring die Wesley had opgedaan in zijn vorige woning deed hij de meeste klussen en verbouwingen zelf. Nu zijn huidige woning weer tot de puntjes is afgewerkt is het tijd om zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten om anderen van dienst te zijn.   Donks Klusservice en Onderhoud denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Donks Klusservice en Onderhoud komt graag bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning vrijblijvend te bespreken.     Wesley Donks is VCA gecertificeerd.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Professioneel, uiterst vriendelijk en snel! Bij een volgende klus weet ik waar ik moet zijn!
 • Schildersbedrijf Davide
  Schildersbedrijf Davide
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Julianadorp

  H2O design/schildersbedrijf Davide staat in Julianadorp Noord Holland. Het bedrijf is 5 jaar oud. Hoog kwaliteit vakschilderwerken binnen en buiten. Spuiten en behangen. We gebruiken hoog kwalitatief professioneel materiaal. Onze motto is: Het moet perfect worden!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Niks op aan te merken
 • Schildersbedrijf KL
  Schildersbedrijf KL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Bij Schildersbedrijf KL bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken, wij zorgen gegarandeerd voor eersteklas schilderwerk en een prachtig eindresultaat met de hoogwaardigste materialen. Voorafgaand de werkzaamheden ontvangt u een heldere en uitgebreide offerte zodat u weet waar u aan toe bent. kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij ons op nummer een!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  buitenkant huis is geschilderd (voor, achter en zijkant). Netjes en mooi resultaat voor prima prijs. Hij loopt zijn werk nog na en als het nodig is, dan werkt hij het bij. Goede communicatie over het verloop van de klus. Kan snel beginnen of als je wilt later plannen. Aanrader.
 • super fris
  super fris
  Beoordeling: 4.3 van 54.3587 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Super Fris, voor onderhoud van uw woning binnen en buitens huis. Wij van superfris denken aan de kleine details , wij staan voor kwaliteit en bieden garantie. wij zijn gevestigd in Noord-Holland. Wij verlenen diensten zoals schilderwerkzaamheden, behangwerk en schoonmaakwerk. Voor een super fris resultaat bent u op de juiste plek!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het contact met de schilder verliep helder en duidelijk. Hij wilde vooraf foto's zien van de ruimte. Het schilderwerk ging snel en het resultaat is erg mooi. Er werd met goede kwaliteit verf gewerkt. Ze hebben zelfs een paar kleine dingen gedaan waar ik niet om gevraagd had. Het contact was erg correct en vriendelijk. Alle rommel werd meegenomen. Leuke gesprekken met ze gehad. Heel aardige jongens.
 • SÂK
  SÂK
  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews
  Schilder in Julianadorp

  SÂK Dienstverlening kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman. Zij staan klaar om al je vragen over: Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met SÂK om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. De beste prijs voor de beste resultaat Instagram: SAK.DIENSTVERLENING SÂK Dienstverlening

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Alles naar zeer tevredenheid uit gevoerd.
 • Harlan
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Harlan is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig hebt in 't Zand en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Deze mannen waren snel inzetbaar en werkten netjes. Het contact was ook goed. Ik ben tevreden.
 • Flora Coatings
  Flora Coatings
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Flora Coatings is een schildersbedrijf die gespecialiseerd is in binnen- en buitenschilderwerk, afspuiten van wanden en plafonds. Wij beschikken over jaren langen ervaring en diploma's. 100% tevredenheid garantie, wij gaan door tot dat U tevreden bent.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vriendelijke vakman. Werkt netjes en snel. Gunstig geprijsd. Aanrader.
 • Delta Klusbedrijf
  Delta Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het werk is perfect uitgevoerd, uitermate tevreden
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95239 reviews
  Schilder in Julianadorp

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch gezellig netjes

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Julianadorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 147 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Julianadorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Julianadorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt