Vind elektriciens in Julianadorp

Op zoek naar elektriciens in Julianadorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Julianadorp

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Cheap,Fast and friendly
 • MWTS Services
  MWTS Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85203 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  WeelsWitgoed | Passie voor witgoed, gericht op service! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren, monteren en installeren van witgoedapparatuur. Werkzaam door HÉÉL Nederland tegen het standaard tarief! Wat kunnen wij voor u betekenen? • Levering van witgoedapparatuur (nieuw & tweedehands) • Installatie / montage van witgoedapparatuur • Onderzoek / diagnose vaststellen (doormeten) • Inkoop van witgoedapparatuur • Reparaties van witgoedapparatuur • Onderdelen voor witgoedapparatuur Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! LET OP! : Indien u bent verhinderd vragen wij u vriendelijk om dit minimaal 24 uur vóór de afspraak met de monteur bij ons aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen van €24,99. Team MWTS Services / Weelswitgoed

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Netjes en zeer snel de reparatie uitgevoerd
 • Inara Installaties
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Heb je een Elektricien nodig in Den Helder of omgeving? Inara Installaties kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Voor de installatie van een keramische kookplaat, was ik op zoek naar een specialist. Er werd bijzonder snel gereageerd en het kon ook snel uitgevoerd worden. Wij zijn zeer tevreden, aangezien wij op korte termijn een huurder graag tevreden wilde stellen. Qua communicatie en snelheid en accuratesse zeker een aanrader.
 • Zon-Gigant B.V.
  Zon-Gigant B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Zon-Gigant B.V. ☀️ Lokaal en betrouwbaar! Snelle en duidelijke service Wij installeren onder andere: - Zonnepanelen - Accu en opslagsystemen - Vogelwering - Meterkasten vervanging - Laadpalen - Service en Onderhoud - Airco’s Wij zijn in het bezit van de laatste certificeringen! - NEN1010 - NEN3140VP - NEN-EN-50110 - VCA VOL - Solar Technology and its use worldwide wij zijn ook gecertificeerd partner van: - Solaredge - Enphase - Wallbox - Smappee - Huawei - Tigo energy - Van der valk solar systems Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Uw interesse gewekt ? Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zeer goed geregeld! Nette monteurs en goede communicatie. Daarnaast een scherpe prijs voor het plaatsen van 10 zonnepanelen + omvormer. Aanrader!
 • van de Brug Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Julianadorp

  In Julianadorp woonachtige elektrotechnisch ZZP-er, sinds 01 juli 2021 naast mijn baan in de offshore. Vanaf 1993 als elektromonteur bij de Koninklijke Marine gewerkt en sinds 2013 in de offshore op de Noordzee. MBO-4 elektrotechniek bij de Koninklijke Marine, daarnaast diverse opleidingen om veilig te werken met elektrotechniek in een explosie gevaarlijke omgeving. Wanneer kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

 • Visser Fast Fix
  Visser Fast Fix
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Zelfstandig elektricien en installateur bied zich aan om voor u de klus te klaren. Alles in goed overleg, en volledig transparant. Als u een klus hebt bel of mail gerust. Jos Visser V & B Sound & Vision

 • BikkersX
  BikkersX
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Meer dan 10 jaar ervaring in de Elektrotechniek. -Auto laders officieel Wallbox gecertificeerd. - Goepenkasten ABB/EATON/SCHNEIDER - Electrotechnische installaties en meer. MBO 2, MBO 3, elektrotechniek. NEN 1010, NEN 3140, NEN 5087, NEN 5089. VCA vol . solaredge cursus. petrochemisch hoogwerker certificaat. Certificaat Wallbox.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne communicatie, goed meegedacht, werk uitstekend uitgevoerd. Vakman!
 • PandaWerke
  PandaWerke
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Julianadorp

  Hallo, Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende installatieberoepen. Gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze werknemersgroepen. We zijn gespecialiseerd in: - Elektrische installatie in huizen en fabrieken - Installatie van fotovoltaïsche panelen - Sanitaire installaties - Renovatie van appartementen. Elke groep werknemers houdt zich bezig met één beroep. Ze hebben allemaal de nodige certificaten om hun werk uit te voeren. We bieden een lange garantie op het uitgevoerde werk.

 • Helmhout Elektrotechniek
  Helmhout Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Mijn naam is Brian oprichter van Helmhout Elektrotechniek. Ik ben al 6 jaar actief op het gebied van elektra zoals, licht en krachtinstallaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, camera installaties en data installaties. Ik ben een gekwalificeerd elektricien die nu voor zzp'er gaat! Ik streef altijd voor kwaliteit en tevredenheid van de klant. Ook ben ik 24/7 bereikbaar!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Hele fijne communicatie.
 • Solaris B.V.
  Solaris B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Elektricien in Julianadorp

  Solaris B.V. is een vooruitstrevend installatie bedrijf. Het bedrijf legt zich toe op energiezuinige en duurzame systemen, waarmee de klant flink kan besparen op de energienota. Als vakkundig en gecertificeerd installatie bedrijf bieden wij onze diensten aan particuliere klanten, utiliteitsbouw, vve en gemeentes. Het draait bij ons om slimme oplossingen, snelle service Solaris B.V. is specialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van : Elektrotechniek Zonnepanelen en zonneboilers Duurzame energietechniek service & onderhoud IR panelen Duurzame klimaat behandeling Infra Techniek Energie Netwerk Onze aanpak staat garant voor een doeltreffende en snelle installatie van alle mogelijk kleinere werken . Wij kunnen voor u informatie verstrekken over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld HRE, zonnewarmte en/of zonnestroom. Met ons team enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Dakdoorvoer laten plaatsen door Solaris. Communicatie was goed en het werk is netjes uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Julianadorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 359 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Julianadorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Julianadorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt