Vind loodgieters in Zaandijk

Op zoek naar loodgieters in Zaandijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Zaandijk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard is very professional, competent and friendly. Great plumber. I will not hesitate to use his services again in the future. Highly recommended.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35393 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service. Er moest een leiding vervangen worden voordat de nieuwe keuken geplaatst kon worden. Dat heeft de loodgieter snel en vakkundig gedaan.
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Mooi op tijd, toen de geleverde radiator niet compleet bleek te zijn ging Ibrahim zelf het ontbrekende onderdeel halen. Bleef ondanks de uitloop in tijd totdat alles goed functioneerde. Uitstekend vakman!
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555135 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wat een vakman zeg, legde alles netjes uit en heeft mijn kleine badkamer (1.23 m) voorzien van een douchewand met schuifdeur keurig en netjes geplaatst er moest ook nog een extra klein tussenstukje erin gezet worden, dat heeft hij kundig opgelost, echt een topper, ben er superblij mee en voor de toekomst als ik weer een klus heb zal ik hem zeker contacteren, kan hem zeker aanbevelen
 • Rioolbeheer Nederland B.V.
  Rioolbeheer Nederland B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Heb je een verstopte wc, douche, gootsteen of een ander rioolprobleem en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in je woning sterk kan verminderen. Daarom nemen onze vriendelijke monteurs graag al jouw zorgen uit handen. Voor alle rioolproblemen, zowel groot als klein, zullen wij er voor je zijn! ✓ Eigen gecertificeerde vakmensen ✓ Garantie. Geen oplossing = geen betaling ✓ Geen verrassingen, geen onverwachte kosten

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De lekkage en verstopping zijn door RBNL verholpen. Daarnaast enkele goede tips om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen. De monteur (Remco) was zeer vriendelijk en deskundig.
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen , en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Kwam snel langs en had al vlot door dat het de afvoer was. Deze ontstopt en de klus was vlot geklaard voor een redelijke prijs.
 • Lem Klussenbedrijf
  Lem Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Ik heb ruime ervaring voor alle klussen in en rond de woning.Werkzaamheden die ik verricht zijn onder andere timmerwerk, loodgieterwerk, badkamers, stukadoorswerk en schilderwerk.Ook voor al u kleine klussen kunt u bij mij terecht.Heldere en duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en het leveren van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs zijn dingen die voorop staan.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Er was goede communicatie omtrent de verwachtingen en de klus was perfect gedaan. De kookplaat is perfect aangesloten en geïnstalleerd. Lem was zo vriendelijk om ook nog de randen te kitten (zonder dat dit van tevoren was besproken). Hele fijne ervaring en zal hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.
 • Vermeulen Loodgietersbedrijf
  Vermeulen Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Hallo, Ik ben Ricardo Vermeulen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het loodgieters vak werk ik sinds kort als zelfstandige loodgieter (ZZP'er) Ik ben in bezit van div diploma’s en VCA certificaat. Mijn werkzaamheden, Renovatie en nieuwbouw · Het repareren van water, gas en rioolleidingen; · De vervanging van oud of defect sanitair; · Renovatie aan de keuken, badkamer of toiletruimte; · De vervanging van verwarmingsinstallaties waaronder CV en radiatoren · Mechanische ventilatie; · Het schoonmaken en onderhoud van dakgoten; · Kleine verstoppingen binnen het huis;

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Heel blij met nieuwe warm water boiler, Ricardo is niet alleen een goede vakmanschap, maar ook heel prettig met onderhandelen.
 • Rijni Riooltechniek
  Rijni Riooltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Rijni- Riooltechniek is dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de juiste apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service! De klant krijgt voorafgaand duidelijkheid over de kosten en het plan van aanpak. Wij zijn van maandag t/m zaterdag inzetbaar.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Goede vaklui! Ben goed geholpen en mij is ook goed uitgelegd wat de obstakels waren bij de klus.
 • Pileto
  Pileto
  Beoordeling: 4.2 van 54.2530 reviews
  Loodgieter in Zaandijk

  Hello Ik ben Denis Heeft u een airco gekocht of wilt u deze kopen en zoekt u iemand die deze netjes en vakkundig voor u installeert? Zoek dan niet verder! Ik sta klaar om uw systeem te installeren voor service/onderhoud Laat u dan niet in de kou (of hitte) staan ​​en laat u vrijblijvend informeren.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Ik wacht op Denis voor een oplossing. Onze airco is schandalig geplaatst. Als hij dit akkefietje oplost krijgt hij van mij meer sterren.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Zaandijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1424 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Zaandijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zaandijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt