Sloopbedrijven in Zaandijk

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Zaandijk. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Zaandijk

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Zaandijk

 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  -Goede communicatie, stipt, klus zorgvuldig en snel geklaard, aan te raden!
  Kom in contact
 • Niko's Afvalservice
  Niko's Afvalservice
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Niko’s Afvalservice, voor het duurzaam afvoeren en recyclen van uw (grof) afval, ontruimingen en sloopwerken. I. Grof afval - Meubelen, tuin- en bouwafval, electronica, witgoed, oud ijzer, piano’s II. (Spoed) ontruimingen - Huur/koop-woningen, seniorenwoningen, verzorgingstehuizen, garage-/opslagboxen III. Lichte sloopwerkzaamheden - Verwijderen vloeren, tuinbestrating, schuttingen, tuinhuisjes en beplanting - Casco maken van woningen en bedrijfsruimten IV. Snelle reactie en flexibele service. Zie ook onze Instagram voor foto's van eerdere klussen!

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Snelle reactie, klus snel uitgevoerd, vriendelijk en meedenkend.
  Kom in contact
 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus was met beleid hier en daar een groene tuin iets bij te werken voor foto’s op funda. Dat alles er nog mooi groen uitziet, alleen de uitschieters eraf. Uiteindelijk met grote heggenschaar te werk , kale stoppels, achtertuin dood hout zichtbaar, hier en daar wat ‘gaten’ ontstaan en sommige planten zijn afgezaagd wat niet afgesproken was. Was wel geschrokken. Er was bereidheid het op te lossen. Maar eraan gaat t niet meer worden en over drie dagen fotoshoot. Wel blad afgevoerd volgens afspraak behalve overvolle groen container, deksel niet meer dicht. Hele vriendelijke man, heel behulpzaam meer ervaring met t grotere werk, straten, bomen, takken.
  Kom in contact
 • Angelovi Klussen & Schoonmaakbedrijf
  Angelovi Klussen & Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Flexibele, vriendelijke en creatieve schilder die gedurende tien jaar geen werkdag geeft gemist. Is ervaren in het schilderen van alle materialen in de cievele bouw, waaronder plastic en metalen . Ik bedien zowel particulieren als zakelijke klanten, inclusief verenigingen van eigenaren, met dezelfde toewijding en zorg voor kwaliteit. Of u nu uw villa, boot, kantoor of residentieel pand wilt laten schilderen; ik garandeer uitmuntendheid in elk project. Regelmatig onderhoud door onze deskundige schilders zorgt ervoor dat uw eigendom er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jaren langer meegaat. Ik werk zowel als schilder en binnenschilder.

  Laatste review:
  Goeie schilder, goeie afspraken en goeie kwaliteit!
  Kom in contact
 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555608 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gaten boren-
  He is very nice and easy to comunicate and he finished our work quickly. It helped us very much.
  Kom in contact
 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vlotte communicatie en planning voor het boren van 2 gaten. Initieel 2e gat op de verkeerde plek, maar direct kunnen afstemmen om het goed op te lossen.
  Kom in contact
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Netjes op tijd, denkt mee en heeft het werk keurig geplaatst. Absoluut 5 sterren waard.
  Kom in contact
 • ME Deco Wall Art
  ME Deco Wall Art
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Is je ideale partner als je een gediplomeerd decoratief schilder of professioneel klusser nodig hebt in Zaandam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, behang aanbrengen/verwijderen, decoratief schilderwerk en nog veel meer klussen in en om het huis. Neem contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken en een passend voorstel kunnen doen. Bekijk mijn insta voor inspiratie @me.decowallart https://vqr.vc/kvAcqTBTt

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Snel, nauwkeurig en vriendelijk
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Tuin: 2 boomen rooien en 3 stronken frezen.
  Kom in contact
 • DJA Service
  DJA Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Sloopbedrijf in Zaandijk

  Riool bedrijf Koeriers/transportdiensten Sloopwerkzaamheden Boedelruiming

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Helaas kwam hij niet op de afgesproken dag. Wel de volgende dag en voerde het werk uitstekend.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Zaandijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 410 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Zaandijk

Andere vakmensen in Zaandijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt