Vind Installatiebedrijven in Zaandijk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Zaandijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Zaandijk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Prima verlopen een 10 met een griffel
 • Nabs technisch installatie
  Nabs technisch installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van ketels, boilers en radiatoren. Ik plaats hele installaties in woningen. Loodgieterswerk: badkamers en toiletten. Van ruwbouw tot aan afmonteren. Ik lever netjes werk en voldoe aan de wensen van de klant. Ik probeer ook altijd mee te denken met de klant en waar nodig geef ik mijn advies. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  prima niets mis mee
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555136 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep snel en soepel, prettige communicatie, super netjes gewerkt. Top!
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Mooi op tijd, toen de geleverde radiator niet compleet bleek te zijn ging Ibrahim zelf het ontbrekende onderdeel halen. Bleef ondanks de uitloop in tijd totdat alles goed functioneerde. Uitstekend vakman!
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55210 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Net werk geleverd, met goed advies. Tijdens de eerste afspraak regende het te hard om dakpannen te verwijderen zonder kans op waterschade, ik ben blij dat ze dat aangegeven hebben en niet gehaast waren alsnog die dag de klus af te ronden. We hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt die binnen een week plaats vond, waarbij ze de dakdoorvoer en aanleg van het kanaal netjes hebben gemaakt.
 • Lem Klussenbedrijf
  Lem Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Ik heb ruime ervaring voor alle klussen in en rond de woning.Werkzaamheden die ik verricht zijn onder andere timmerwerk, loodgieterwerk, badkamers, stukadoorswerk en schilderwerk.Ook voor al u kleine klussen kunt u bij mij terecht.Heldere en duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en het leveren van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs zijn dingen die voorop staan.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Er was goede communicatie omtrent de verwachtingen en de klus was perfect gedaan. De kookplaat is perfect aangesloten en geïnstalleerd. Lem was zo vriendelijk om ook nog de randen te kitten (zonder dat dit van tevoren was besproken). Hele fijne ervaring en zal hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.
 • Pileto
  Pileto
  Beoordeling: 4.2 van 54.2530 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Hello Ik ben Denis Heeft u een airco gekocht of wilt u deze kopen en zoekt u iemand die deze netjes en vakkundig voor u installeert? Zoek dan niet verder! Ik sta klaar om uw systeem te installeren voor service/onderhoud Laat u dan niet in de kou (of hitte) staan ​​en laat u vrijblijvend informeren.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Denis heeft iets vreselijks meegemaakt. Hij komt niet meer naar Nederland. Dus het is heel vreemd dat hij actief blijkt te zijn op werkspot. Mocht het inderdaad zo zijn dat hij de waarheid spreekt dan slik ik mijn woorden in. Maar als er een Denis op uw stoep staat dan raadt ik aan om absoluut niet met hem in zee te gaan. Vraag om een legitimatie! Denis heeft onze airco schandalig opgehangen. We hebben last van lekkages op de zolder, al onze isolatie ligt eruit en het ziet er niet uit.
 • Loodgietersbedrijf Herrero
  Loodgietersbedrijf Herrero
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het afleveren van ouderwets vakmanschap in de loodgieters branche. In de afgelopen jaren hebben wij onze kennis opgedaan omtrent het loodgieterswerk in en om het huis. Onze markt is vooral gericht op de particulieren sector, ook verrichten wij werkzaamheden die voor de zakelijke sector zeer aantrekkelijk is. Om garantie op onze diensten te kunnen verlenen werken wij het liefst met kwaliteitsproducten. Mocht uw financiële situatie dit niet toelaten, dan kunnen wij in overeenstemming met u voor een geschikte en passende oplossing tot een mooi product komen. Vele bedrijven werken met een prijs, kwaliteit verhouding. Hier werken wij als Loodgietersbedrijf Herrero niet mee. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor een zeer scherpe en lage prijs. Dit is dan ook wat ons zo sterk maakt in de loodgieters

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Snel, vriendelijk en effectief
 • Bouwbedrijf Andries Petersen
  Bouwbedrijf Andries Petersen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in Zaandijk

  Bouwbedrijf Andries Petersen Voor al uw timmer- en onderhoudswerk in Zaandam en omstreken. Wij staan klaar om al uw vragen over warmte- en/of geluidsisolatie, renovatie of verbouw van uw huis, op- en/of aanbouw, badkamer renovaties, dakrenovatie of -vervanging en loodgieterswerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf Andries Petersen om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende offerte op te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Een toch wel lastige klus aan de waterleiding heel netjes en snel opgelost.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Zaandijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1236 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Zaandijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zaandijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt