Vind stratenmakers in Zaandijk

Op zoek naar stratenmakers in Zaandijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Zaandijk

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen is een professional. Duidelijke en betrokken communicatie en adviezen, komt afspraken na en levert uitstekend resultaat. Volgende keer hoeven we niet meer op werkspot! Jeroen, hartelijk dank, hier gaan we jaren lang plezier van hebben. (2 terrassen met waaltjes waarvan 1 in doorlopende cirkel rondom een trap met verlichting)
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Danny is verantwoordelijk, de communicatie verliep zeer goed en heeft de klus netjes afgerond. Zeker een aanrader!
 • TMW Personeelsdiensten
  TMW Personeelsdiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Neem vrijblijvend contact op via whatsapp! Zie de foto’s. Wij van TMW Dienstverlening doen bestrating, grondwerk en overkappingen plaatsen. En allerlei opdrachten in die richting. Geen lange wachttijden! Wij kunnen op korte termijn starten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Really good work. It's been months since they did my garden and everything is properly holding up. Very happy that I recommended to colleagues.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • DF bestrating
  DF bestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  DF bestrating is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Assendelft en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
 • Klusbedrijf Benny
  Klusbedrijf Benny
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Verhuizen en Klussen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw Klussen Wij Verhuizen en Klussen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel teleurstellend. 40 euro vooruit betaald en na herhaaldelijk een afspraak gemaakt te hebben om een bed van de tweede naar de eerste verdieping te tillen (klusje van nog geen 15 minuten voor 2 sterke mensen), kwam er niemand opdagen. Eerst een bericht dat een collega ziek was en daaropvolgend met het mooie weer nog eens 2 dagen thuis gewacht, gewacht en gewacht, maar geen klussers te bekennen. Uiteindelijk gevraagd of de 40 euro terug gestort kon worden (nu zo'n 2 weken geleden), maar tot op heden niks terug gekregen ondanks belofte terug te storten. Ontzettend onprofessioneel en spijtig! Update: Na het plaatsen van dit bericht is de 40 euro teruggestort. Jammer dat het nodig is om een negatieve review te plaatsen alvorens het geld terug te krijgen, maar fijn dat het gebeurd is.
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima en snelle service voor de betegeling van onze plantenkas. Professionals en vriendelijk. Aanrader!
 • Atik Bestrating
  Atik Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stratenmaker in Zaandijk

  Bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Atik dacht goed mee met ons, had zelfs wat tegels om de gebroken tegels te vervangen. Zou hem de volgende keer zo weer uitnodigen voor het uitvoeren van straatwerk.
 • JT Allround
  JT Allround
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stratenmaker in Zaandijk

  .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus liep goed . Vonden veel boomstronken maar zonder problemen weggehaald en mijn tuin ligt er door de tegels weer helemaal strak bij.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Zaandijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 195 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Zaandijk

Andere vakmensen in Zaandijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt