Vind ontwerpers in Zaandijk

Op zoek naar ontwerpers in Zaandijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Zaandijk

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Goed contact en uitstekend geholpen. Erg vriendelijk
 • Bureau-M2 B.V.
  Bureau-M2 B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Zaandijk

  Specialist in het uitwerken van omgevingsvergunningen voor zowel nieuwbouw als verbouw. Wij kunnen je helpen met bouwtekeningen, adviesrapporten, ontwerpen, visualisaties in 3D en nog veel meer. Wij kunnen vergunningen voor je indienen en zorgen dat je tekeningen kloppen met de eisen vanuit de gemeente en overheid. Dit doen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Aanbouw. dakopbouw, bijgebouw, dakkapel, erker, veranda, zonnepanelen, verduurzaming van je woning en nog veel meer.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Heldere communicatie, goede afspraken en gedetailleerd werk. Word goed meegedacht in het proces. Aanrader.
 • Merel in Huis
  Merel in Huis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  Merel in Huis kan je helpen met je Ontwerper klus in Amsterdam en omgeving. Ik help jou graag met jouw huis en jouw woonvragen. Ik kan ontwerpen maken voor een renovatie of een geheel inrichtingsplan, inkopen doen is ook mogelijk. Ik bied verschillende pakketen aan, laten we samen kijken wat het beste bij jouw klus past! Ik werk in 3D en in 2D. I am fluent in English and Dutch.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Merel heeft ons uitstekend geholpen met een interieuradvies! Ze was erg flexibel in haar offerte wat precies aansloot op onze wensen. Goede prijs/ kwaliteit, ik zou haar zeker aanbevelen!
 • Klus Montagefabriek
  Klus Montagefabriek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  ———————————- P.S voor een snelle offerte kunt u via onze vernieuwde web direct een aanvraag doen : klusmontagefabriek ———————————- Beste klant, Met ruim 15 jaar ervaring in Ikea keukens en interieur nemen wij graag uw zorg uit handen. Wij werken met de strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op de keukens installatie eist om de garantie te waarborgen. Klanten krijgen garantie op onze werkzaamheden. Wat wij doen/ onze specialisme; - IKEA keuken installatie expert - IKEA icm fronten o.a Noremax, Reform, Superfront, Houtmerk, KNOET etc - Keuken installatie overige merken en leveranciers; o.a kvik, nobilia, hornbach,en overige duits keukens. - Keuken service werkzaamheden Met vriendelijke groet, Team KMF

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Extreem goed uitgevoerd. Deskundige vakman die heel precies werkt. Alles werd twee keer nagemeten en er werd veel tijd besteed aan waterpas krijgen van alles. Heeft veel ervaring met IKEA keukens en kent de producten uit het hoofd. Zo bouwt hij snel alles zorgvuldig in elkaar. Prettig contact ook. Er werd zelfs nog even geappt dat men 10 min later zou aankomen, dan afgesproken tijdstip. Alle karton en plastic werd ook netjes opgeruimd. Daarna nog een finale inspectie van de keuken, waarbij sommige laadjes toch nog 1 mm bijgesteld werden om het helemaal perfect te krijgen. Ik ben zeer tevreden.
 • db works
  db works
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  Architect, designer en aannemer, met een team van gespecialiseerde en gemotiveerde vakmensen kunnen wij alle kleine en grote klussen aan. Ons werk betekent betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering die de verwachtingen van de klant overtreft. Wij bieden diensten van de eerste ideeën tot de oplevering van het werk op een methodologische en energetische manier. We zijn experts in complete renovaties en interieurontwerp, keukens, badkamers, uitbreidingen en meer. Heeft u plannen voor bouw of renovatie? Neem contact met ons op, we willen zo snel mogelijk deelnemen aan uw plannen. Als je meer over ons wilt weten zoek naar: "dbworks bouwbedrijf"

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Prima vakman weet waar die het over heeft en kent de juiste mensen. Duidelijke afspraken maken is wel belangrijk.
 • NSQ
  NSQ
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  NSQ kan je helpen met je Ontwerper klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met NSQ om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Super fijne man die echt top werk heeft afgeleverd! Zoveel meer ruimte nu en kwam met geweldige ideeën, denkt echt heel erg goed mee! Absolute aanrader!
 • Tuinontwerp De Groene Jonker
  Tuinontwerp De Groene Jonker
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Ontwerper in Zaandijk

  Ik ben tuinontwerper van Groene tuinen. Grijs eruit, Groen erin. Bij mijn tuinontwerpen ga ik uit van uw wensen, dromen en mogelijkheden. Uitgangspunten zijn biodiversiteit, ecologie, klimaatbestendig. Of het nu om een grote tuin gaat of juist die kleine stadstuin of terras/balkon, elke vraag is weer anders en daar pas ik mijn dienstverlening dan ook graag op aan.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  In Januari een afspraak gemaakt om te komen kijken en te bespreken wat mogelijk is. Na nog wat andere offertes voor De Groene Jonker gekozen om een beplantingsplan te maken. Een aantal afspraken die daarna volgden werden verplaatst of afgezegd. Uiteindelijk pas na 9 weken het werkelijke plan in handen en samen naar de groothandel om planten te kopen. Heel tevreden over het contact en de gekozen planten, minder tevreden over de tijd die het heeft gekost. Hierdoor heb ik ook pas laat kunnen planten.
 • UrbanCo
  UrbanCo
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  om Mijn ervaring als bouwkundige tekenaar te kunnen voortzetten, wil ik mijn specialiteiten verder ontwikkelen. Ik lever verschillende soorten diensten. Mijn sterkste punten zijn: vergunning aanvragen, plattegronden, ontwerptekeningen, toevoegingen aan de woningen in kaart brengen, daglicht berekeningen, ventilatie berekeningen etc. Ik ben daarnaast ook een handige persoon en hou ervan om bezig te zijn met mijn handen. De diensten die ik lever wil ik op zijn best leveren, hierdoor overleg ik veel met de klant en luister goed naar zijn behoeftes en wensen.

  Laatste review:
  Duidelijke uitleg van de werkwijze van gemeentes. Meedenken met de mogelijkheden. En eerder dan de gestelde tijd een constructietekening geleverd. Super bedankt!!
 • studio kenzo
  studio kenzo
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Zaandijk

  Studio Kenzo is een jong ontwerpbureau voor architectonische en bouwtechnische vraagstukken in het hart van de stad Utrecht. Naast out-of-the-box ideeën, pragmatische oplossingen en verrassende details krijg je van mij ook ongevraagd advies om het maximale uit ieder project te halen. Iets moois hoeft niet meer te kosten, het vraagt alleen aandacht en creativiteit. Licht, lucht en zicht zijn drie pijlers die ik in ieder ontwerp zeer belangrijk vind. Hoewel ik iedere schaal van projecten interessant vind, heb ik een bijzondere interesse in monumenten én kleine projecten met een beperkt budget waarbij het uitgangspunt een verrassend en goed ontwerp is, dat duurzaam is in materiaal en gebruik (toekomstbestendig). Ieder project verdient hierin de juiste hoeveelheid aandacht en liefde. Mijn werkzaamheden omvatten alle fases van het bouwproces, van het schetsontwerp tot en met de realisatie (bouwbegeleiding). Ik heb zeer ruime kennis van het Bouwbesluit, bestemmingsplannen, vergunningvrij bouwen en vergunningsaanvragen. Ik lever naast ontwerp- en bouwtekeningen ook 3D visualisaties waarmee het project in een vroeg stadium tastbaar wordt. Bovendien kunnen deze visualisaties gebruikt worden voor overleg met de welstandscommissie in het geval van een omgevingsvergunning. Met de bouwtechnische tekeningen kunnen vergunningen worden aangevraagd en offertes bij aannemers worden opgevraagd. Uiteraard kan ik dit ook verzorgen. Ben je zelf ook ambitieus en wil je samen iets moois maken, neem dan vooral contact met mij op.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Kenzo heeft ons zeer goed geholpen bij de de bouwtekening voor de aanbouw van ons huis. Hij heeft ons voorzien van goede adviezen en bekijkt zaken vanuit het grotere geheel. De tekeningen zijn zorgvuldig opgemaakt en glashelder. Ook qua communicatie is het makkelijk schakelen en krijg je snel een inhoudelijke reactie op je vragen en voorstellen.
 • ZaaKoo

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zaandijk

  ZaaKoo kan je helpen met je Ontwerper klus in Zaandijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening te beantwoorden. Neem direct contact op met ZaaKoo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Zaandijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Zaandijk

Andere vakmensen in Zaandijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt