Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Reutum

 • oudewesselink totaal renovatie
  oudewesselink totaal renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Delden, dan kan oudewesselink totaal renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima uitgevoerd. Goede vakman.
 • Kaf Montage
  Kaf Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Reutum

  kan je helpen met je Timmerman klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren,Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen . Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden, dak isolatie , kruipruimte isoleren , dak reparatie of vervangen . Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima werk, komt afspraken na en communiceert goed met de klant. Aanrader
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4565 reviews
  Dakdekker in Reutum

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.
 • BEMA
  BEMA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Dakdekker in Reutum

  BEMA voor alle reinigings- en bouw klussen. Door de juiste combinatie van kennis, een goede motivatie, advies op maat en jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat de beste oplossing te bieden. Op onze website geven wij u een impressie van wat wij precies voor u kunnen betekenen. Kijkt u gerust verder op wwwbematotaalnl

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Deze mannen hebben prima werk verricht, tijdens oplevering waren er nog wat aandachtspuntjes. Die zijn goed opgelost
 • Bruins Afbouw
  Bruins Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Dakkapellen & dakramen ▪️ Timmerwerken & montage ▪️ Renovatie & verbouwing ▪️ Wand- & zolderisolatie ▪️ “Voor elke vraag is een creatieve oplossing te bedenken, dit doe ik als allround timmerman met veel passie voor het vak, gedrevenheid en oog voor detail”.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle en fijne communicatie, dakraam kon snel vervangen worden. Nette afwerking voor een goede prijs. Aanrader!
 • LK Bouwservice B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Wie toe is aan nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden, het gebruik van de juiste materialen en het correct nakomen van gemaakte afspraken. Als bouwgarant aannemer kunnen wij u die zekerheid bieden. Lk bouwservice bv

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Perfect Hoge plinten geplaatst in woonkamer en hal. Tuinkamer volgt in april.
 • Hasperhoven Dakservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Al jaren ben ik gespecialiseerd in het bitumen dakdekken. Een lekkage verhelp ik graag voor u. Ik sta voor vakmanschap en kwaliteit. Voor meer info of een prijsopgave kunt u mij altijd bellen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en vakkundig geholpen.Komt op tijd en afspraken na.Erg vriendelijk.
 • Pril Voegwerken
  Pril Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Nieuw bedrijf, maar al 20 jaar gevel specialist Voegwerk zowel nieuwbouw als renovatie.. Voegwerk Scheurherstel Reinigen Impregneren Kleine betonreparaties Raamdorpels vervangen of nieuw voegen Herstel metselwerk

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Prima werk geleverd.
 • Dakservice Kolkman
  Dakservice Kolkman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Reutum

  ik ben nu inmiddels al 6 jaar werkzaam als dakdekker. Ooit begon ik als een leerling en mocht al snel zelf op pad. Na een ruime tijd van ervaring en het leren van alle ins en outs, was ik toe aan iets nieuws. Vanaf 1 januari 2024 ben ik begonnen als een zelfstandige dakdekker. Mijn specialiteit ligt vooral in bitumineuze werkzaamheden. Denk daarbij aan het aanbrengen van bitumen daken, renovatie van platte of licht hellende daken en het aanbrengen van isolatie. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het dekken van nieuwbouw daken. Je kan mij natuurlijk ook gewoon bereiken voor het opsporen en verhelpen van lekkages. Ik beschik over een VCA & BHV diploma en een Arbeidsongeschiktheidsverzekering met brandverzekering.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Pascal is prettig in de omgang, komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Het dak ziet er mooi uit, ik ben dik tevreden!
 • R.Jansen schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Reutum

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Almelo bij R.Jansen schoonmaakdiensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Wij hebben de al het houtwerk, beglazing en goten van onze woning laten reinigen. Het ziet er weer super uit. Ook de communicatie, telefoon en Whatsapp verliep snel en correct.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Reutum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 157 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Reutum

Populaire diensten

Andere vakmensen in Reutum

Vind vakmensen bij jou in de buurt