Vind ontwerpers in Reutum

Op zoek naar ontwerpers in Reutum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Reutum

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Ontwerper in Reutum

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • 3DM-Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Reutum

  3DM-Engineering Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • Den Gooische Ambacht B.V.
  Den Gooische Ambacht B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reutum

  Ik ben Patrick Giling en wil mij hierbij kort voorstellen, een uitgebreide toelichting geef ik graag tijdens een persoonlijk gesprek. Als meubelmaker/interieurbouwer met bijna 30 jaar ervaring en beschikking over een eigen werkplaats (met o.a. CNC freesmachine) wat mij in staat stelt om elke klantwens/ontwerp te vertalen in een prachtig meubelstuk naar een ieder zijn wens. Door goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten en deze aan te vullen met mijn inzichten als meubelmaker zijn mijn klanten zelfs na jaren nog zeer content met hun meubelstuk. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en constructieve bouwwijze zijn de ontworpen meubelstukken doordacht en duurzaam opgebouwd. Enkele meubelstukken tot een compleet interieur van modern tot klassiek, gelakt of gespoten ieder ontwerp kan gerealiseerd worden en dat alles op maat met een korte levertijd. Op ieder budget kan een ontwerp aangepast worden. Een meubel vervaardigen en zelf afwerken, een meubelstuk als plat pakket en zelf monteren/afhalen of overzee verschepen, samen een schets of hersenspinsel verder constructief uitwerken, samen brainstormen en enkel advies uren afnemen in overleg is veel mogelijk. Indien gewenst maak ik in overleg met u als klant digitale ontwerpen van kasten, keukens, meubelstukken in de badkamer, tv/audio meubels, Cinewall, kinderkamers met te gekke bedden met opbergruimte/speelruimte geïntegreerd, die prachtige boomstamtafel, buitenkeuken of louncheset ideeen van Pinterest daag mij uit! Er is op Werkspot een grote vraag naar maatwerk meubelen enkel de meeste aanbieders op Werkspot leveren vooral bouwgerelateerd diensten of zijn specialist in het leveren van ruig timmerwerk. Omdat ik sinds kort benaderd ben door Werkspot heb ik nog geen reviews op Werkspot staan. Bent u van mening na het lezen van deze korte introductie dat ik als specialist de juiste match ben voor de door u geposte opdracht dan kunt u bij serieuze interesse op verzoek bij Werkspot mijn contact gegevens aanvragen. (indien Werkspot u mijn contactgegevens opstuurt worden er aan mij door Werkspot kosten inrekening gebracht) Uitziend naar u interesse, Patrick Giling Den Gooische Ambacht / CNC Maatwerk

 • LenKraft B.V.
  LenKraft B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Reutum

  Een nieuw bedrijf maar wel één met veel ervaring. In samenwerking met Thomas Klokkers Schilderwerken leveren wij bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Ook geven wij GARANTIE op onze uitvoering. Heb je hulp nodig bij binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, spuitwerk, vloerafwerking, wandafwerking, kitwerk en /of houtrot herstel? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem een kijkje op onze Instagram accounts of op onze websites.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aanrader! De communicatie met Frank verliep heel prettig. Hij geeft goede adviezen en denkt mee waar nodig. Hij werkt ook erg netjes en komt de gemaakte afspraken na. Frank heeft bij ons het plafond gespoten, ziet er erg strak uit!! Erg blij met het eindresultaat!
 • EWILGRO HOVENIERS
  EWILGRO HOVENIERS
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Ontwerper in Reutum

  Ewilgro Hoveniers bestaat uit een 3 tal vakbekwame hoveniers, zeer gedreven en vakkundig op het gebied van aanleg, onderhoud, straatwerk, grondwerk, landschapsinrichting, onderhoud. Tevens Leverancier van plantgoed. Ewilgro Hoveniers heeft ook een eigen ontwerp /advies afdeling. Kortom Wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg goede ervaring gehad met Edward van Ewilgro en zijn collega's. Snelle reactie, creatief in tuinontwerp en kundig in de aanleg. 1) Oude tuin was niet goed aangelegd waardoor er op diverse plekken water bleef staan, water vanaf de straat de tuin in lien in plaats van andersom. Dit is allemaal vakkundig opgelost! 2) De tuin leek heel erg klein. Door een andere indeling lijkt de tuin veel groter! 3) Aanplanting/bestrating van nieuwe tuin doet Ewilgro ook i.c.m. oude beplanting/bestrating. Zo is onze oude meidoorn met zorg herplaatst en zijn tuintegels opnieuw gebruikt i.c.m. oude waaltjes. Kortom: we bevelen Ewilgro van hart aan!
 • B.Tip Tekenwerken
  B.Tip Tekenwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Reutum

  B.Tip Tekenwerken is een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D- visualisaties en geeft daarnaast advies om voor u het beste resultaat te creëren. In de bijlage staan een reeks 3D- visualisaties waarvan de kubistische woning ontworpen is door een architectenbureau en visueel is gemaakt door B.Tip Tekenwerken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima werk zeer snel geleverd
 • Cibos B.V.
  Cibos B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reutum

  Wij zijn een dynamisch ontwikkelend bouwbedrijf gericht op professionele en langdurige klanttevredenheid. Wij creëren een ruimte waarinmensen leven, en hun dromen waar kunnen maken. Daarom benaderen wij elk bouwwerk individueel en persoonlijk. Wij vertrouwen op het opbouwen van een goede naam om uw vaste partner te worden op het gebied van bouw en renovatie. Wij staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot woningrenovatie, nieuwbouw van een complete woning, dakrenovatie of -vervanging. Bent u geïnteresseerd in samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.

 • NArends
  NArends
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Reutum

  Hebt u een bouwkundig ontwerper en uitvoerder nodig in Enschede of omgeving? NArends kan u van dienst zijn. Bouw- en detailtekeningen in 2/3D daarnaast ook voor de bijbehorende uitvoering. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fantastisch! Goeie communicatie en het eindproduct is top!
 • Lansink Hoveniers

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reutum

  Lansink Hoveniers is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Vasse en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Heebing Totaal Bouw en Tuin

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reutum

  Heebing Totaal Bouw en Tuin kan je helpen met je Aannemer klus in Ootmarsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Heebing Totaal Bouw en Tuin om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Reutum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Reutum

Andere vakmensen in Reutum

Vind vakmensen bij jou in de buurt