Dakdekker Leeuwarden vind je snel op Werkspot

Een dak boven je hoofd om je droog en warm te houden, is voor iedereen topprioriteit. Of je nu in een eengezinswoning in de binnenstad van Leeuwarden woont, of in een vrijstaand huis in één van de omliggende wijken, zoals De Zuidlanden of Huizum-West. Heb je last van een lekkage of is jouw rieten dak in Weidum, Stiens of Snakkerburen toe aan vervanging? Vertrouw dan op de kennis en kunde van de beste dakdekkers uit Leeuwarden.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Leeuwarden

 • Goeddak
  Goeddak
  Beoordeling: 4.3 van 54.35113 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Was snel klaar met de herstel werkzaamheden. Goede prijs kwaliteits verhouding. Vriendelijke correcte werkhouding.
 • De Lima dakdekkers
  De Lima dakdekkers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  We zijn een klein bedrijf dat zich inzet voor netheid, kwaliteit en betaalbaarheid. We hebben geen dure kantoorruimtes, dus we kunnen relatief goedkoper zijn dan andere bedrijven in vergelijking met wat u zou verwachten van de prijzen van onze concurrenten - profiteer van deze kans door een van ons in te huren want als het om daken gaat is er geen betere garantie dan 10 jaar

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Was blij dat de klus snel opgepakt zou worden. Het was een standaardklus waarvoor ook een vast bedrag was afgesproken. De klus startte wel een halve dag te laat. Dit kan natuurlijk gebeuren. Enige puntje vind ik dat het bedrag in verhouding tot de werkzaamheden toch wel wat scheef is. Hoewel het een standaardklus was, was ik verbaasd dat alles binnen drie kwartier af was. Voor 275,- met alleen wat klein materiaal is dat toch vrij fors. Zaken kunnen natuurlijk mee- of tegenvallen maar als iets extreem meevalt verwacht ik dit eigenlijk wel in de prijs terug te zien. Andersom zou dit zeker gelden. Onderaan de streep wel blij dat alles snel is gefixt.
 • SH bouwtotaal
  SH bouwtotaal
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Leeuwarden

  Heb je een Timmerman nodig in Leeuwarden of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, ook kunt u voor complete woning renovaties terecht bij ons , of voor een complete badkamer renovatie noem maar op . We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. En staat de klant en kwaliteit altijd op nummer 1. Mocht je gebruik willen maken van onze werkzaamheden of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op om je opdracht te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij zien u graag in de toekomst Met vriendelijke groet , SH Bouwtotaal

 • Klus- en bouwbedrijf E. Steunebrink
  Klus- en bouwbedrijf E. Steunebrink
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  Ik ben Ewout Steunebrink, 40 jaar, en in 2017 begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik ben in eerste instantie opgeleid als timmerman en later als scheepstimmerman. Ik heb ervaring in alle timmerwerk en het op maat maken van meubels. Van zowel timmerman als scheeptimmerman heb ik diploma's behaald. Ik voer allerhande klussen uit in en om huis, verbouw, restauratie, renovatie, badkamers, glas zetten, meubels op maat maken, dakramen, dakkapellen, kozijnen maken, afhangen van ramen en deuren. Ik ga graag voor en bij u aan het werk om te laten zien wat ik kan. Mijn werk is pas klaar als u tevreden bent.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Snel deze vakman geregeld, vakkundig een nieuwe deur geplaatst.
 • Pannenleggersbedrijf Wiggerman
  Pannenleggersbedrijf Wiggerman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  Pannenleggersbedrijf Wiggerman is een allround bedrijf wat betreft het 'hellende dak' Ook onderhoud aan het dak word niet vergeten

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle reactie en gelijk gemaakt
 • Bouwservice Menno Blaauw
  Bouwservice Menno Blaauw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  Voor al uw werkzaamheden in/aan of op uw woning

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prima gegaan.
 • FrancoEco

  Nieuw op Werkspot

  Dakdekker in Leeuwarden

  FrancoEco kan je helpen met je Dakdekker klus in Leeuwarden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met FrancoEco om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouwpark
  Bouwpark
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakdekker in Leeuwarden

  Welkom bij Bouwpark! Na in het verleden al eens een eigen bedrijf gehad te hebben, heb ik een tijdje voor een baas gewerkt. Sinds november 2018 ben ik weer voor mezelf begonnen. Het heeft bij mij al die tijd gekriebeld om toch weer voor mezelf te werken. Op deze manier kan ik al mijn ideeën in een project kwijt. Uiteraard doe ik dit wel in overleg met u. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de bouw. In deze periode heb ik veel verschillende opdrachten uitgevoerd. Denk hierbij aan: - Badkamers, douches en wc bouw en verbouw - Timmerwerkzaamheden - Tegelen - Loodgieterswerk - Elektra - Centrale verwarming - Kleijn stukwerk - Kleijn metselwerk - Renovaties Dit is slecht een selectie van mijn werkzaamheden. Voor mij zijn een aantal punten belangrijk in mijn werkzaamheden: Kwaliteit, ik sta achter mijn product en werk met hoogwaardige materialen. Garantie, als er iets mis is met een uitgevoerde opdracht zal ik altijd terugkomen om dit op te lossen. Mocht ik uw interesse gewekt hebben neem dan gerust contact met mij op. Wellicht tot ziens! Rovshan Hajiyev Bouwpark

  Laatste review:
  Een echte vakman. Voordat hij aan een klus begint denkt hij goed na over wat er precies moet gebeuren en hoe hij dit gaat aanpakken. Als er ergens een probleem voorkomt zoekt hij goed mee naar een oplossing. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel. Kortom, ik ben zeer tevreden met het geleverde werk!
 • SRH BOUWSERVICE
  SRH BOUWSERVICE
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Dakdekker in Leeuwarden

  SRH bouwservice doet alle timmerwerkzaamheden bij u thuis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in isoleren en vervangen van velux dakramen.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snelle service en goede communicatie.
 • Meubel Atelier Leeuwarden
  Meubel Atelier Leeuwarden

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Leeuwarden

  Meubel Atelier Leeuwarden maakt meubelen voor u op maat. We ontwerpen meubelen in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en maken de meubels in onze eigen werkplaats. Uiteraard plaatsen we deze ook. We werken voor zowel particuliere opdrachtgevers, als bedrijven als ideële organisaties. Voor gespecialiseerde onderdelen hebben we een uitgebreid netwerk aan specialisten met wie we nauw samenwerken. Denk hierbij aan laswerk voor stalen frames, spuitwerk e.d. Ook voeren we restauraties uit. We ontwerpen en maken ook tuinmeubelen, zowel kleine als grote projecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het maken van houten onderdelen voor schepen. De foto's zijn slechts een kleine selectie van het uitgevoerde werk, bedoeld als voorbeeld van de diversiteit van onze werkzaamheden. We horen graag van u, Eugène Kanters

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Leeuwarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 74 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Leeuwarden

Wat kost een dakdekkersbedrijf in Leeuwarden?

Voordat je een dakdekker uit Leeuwarden inschakelt, wil je vast eerst weten met welke kosten je rekening kunt houden. Helaas zijn de kosten voor een dakdekkersbedrijf uit Leeuwarden niet eenvoudig te geven. Ze zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals:

 • Type dak: plat of schuin
 • Type dakbedekking: zoals dakpannen, riet of bitumen
 • Type reparatie: zoals een lekkage in de dakgoot repareren, een nieuw dak plaatsen of dakpannen vervangen.

Aan de verschillende type klussen hangen uiteraard verschillende prijskaartjes. Je kunt daarom altijd het beste een op maat gemaakte offerte opvragen bij een dakdekker uit Leeuwarden. Om je toch een indicatie te geven, kun je voor een dakrenovatie van een plat dak uitgaan van een gemiddelde prijs van € 75,- tot € 100,- per vierkante meter. Voor de renovatie van een schuin dak vraagt een dakdekker gemiddeld een bedrag tussen de € 75,- tot € 130,- per vierkante meter.

Dakrenovatie Leeuwarden: zelf doen of uitbesteden?

Het repareren of vervangen van een dak is een specialistische klus. Je doet er daarom goed aan om de klus niet zelf uit te voeren, maar over te laten aan een professionele dakdekker. Deze professionals hebben niet alleen de juiste kennis en ervaring, maar ook het benodigde gereedschap en valbeveiliging.

En wist je dat je wellicht in aanmerking kunt komen voor een subsidie vanuit de overheid? Als je ervoor kiest om je dak ook direct te isoleren, kun je hiervoor geld terugkrijgen. Dat kan je zomaar een hoop euro's schelen en maakt de afweging om wel of geen dakdekker in te schakelen voor jou wellicht net even iets makkelijker.

Vind een dakdekker uit Leeuwarden op Werkspot

Via Werkspot kom je snel in contact met de beste dakdekkers uit de regio. Je plaatst je klus binnen een paar tellen online en vindt zo eenvoudig de beste dakdekker uit Leeuwarden voor jouw klus. Om je aanvraag te verduidelijken, kun je foto's toevoegen van de huidige situatie. Dat helpt de dakdekker uit Leeuwarden om zich een goed beeld te vormen van de klus. En heb jij binnen no-time weer een droog dak boven je hoofd!

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leeuwarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt