Vind dakdekkers in Drachten

Ben jij de trotse eigenaar van een monumentaal pand in De Swetten en is jouw dak aan vervanging toe? Dan wil je natuurlijk wel dat het nieuwe dak voldoet aan de karakteristieke kenmerken van je woning. Dit kun je gerust overlaten aan de dakdekker uit Drachten. Deze professional is ook de aangewezen persoon voor het repareren, renoveren of vervangen van de andere daken in Drachten.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Drachten

 • Goeddak
  Goeddak
  Beoordeling: 4.4 van 54.45123 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Super snelle service, Zo blij dat het nu waterdicht is. Dankjewel Nick
 • De Lima dakdekkers
  De Lima dakdekkers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Drachten

  We zijn een klein bedrijf dat zich inzet voor netheid, kwaliteit en betaalbaarheid. We hebben geen dure kantoorruimtes, dus we kunnen relatief goedkoper zijn dan andere bedrijven in vergelijking met wat u zou verwachten van de prijzen van onze concurrenten - profiteer van deze kans door een van ons in te huren want als het om daken gaat is er geen betere garantie dan 10 jaar

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Was blij dat de klus snel opgepakt zou worden. Het was een standaardklus waarvoor ook een vast bedrag was afgesproken. De klus startte wel een halve dag te laat. Dit kan natuurlijk gebeuren. Enige puntje vind ik dat het bedrag in verhouding tot de werkzaamheden toch wel wat scheef is. Hoewel het een standaardklus was, was ik verbaasd dat alles binnen drie kwartier af was. Voor 275,- met alleen wat klein materiaal is dat toch vrij fors. Zaken kunnen natuurlijk mee- of tegenvallen maar als iets extreem meevalt verwacht ik dit eigenlijk wel in de prijs terug te zien. Andersom zou dit zeker gelden. Onderaan de streep wel blij dat alles snel is gefixt.
 • Jaap’s Installaties
  Jaap’s Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Jaap van Jaap’s Installaties is in het bezit van CO vakmanschap en F-gassen 2 certificaat. Hiermee gecertificeerd om aan uw CV installatie, airco en/of split unit warmtepomp te werken. Wij werken hiermee samen met CO-Keur. Jaap's Installaties heeft jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van: koud-/warmwatervoorzieningen, centrale verwarming, zonneboilers en warmptepompen. Van renovatieprojecten tot nieuwbouw. Voor de zakelijke en particuliere markt. Bij Jaap’s Installaties doen we dingen net even anders. Wij kennen geen problemen, alleen uitdagingen. Je mag van ons dan ook veel specialisme verwachten bij de invulling en uitvoering van jouw project. Nieuwsgierig naar onze leveringsvoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Vakkundig meedenkend en servicegericht
 • Handels & dakdekkersbedrijf Owe IJtsma
  Handels & dakdekkersbedrijf Owe IJtsma
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Hallo, ik heb een Handels & Dakdekkersbedrijf en werk als zzp er. Alvorens ik een werk aanneem kom ik eerst geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Daarna krijgt u een offerte van mij die geheel vrijblijvend is. Ik geef 10 jaar garantie op het materiaal en op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Owe heeft samen met een collega onze platte dak weer lekkage vrij gemaakt. Dakbedekking was aan vervanging toe. Wij zijn tevreden.
 • 2B daken
  2B daken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Beste opdrachtgever, 2B daken is gespecialiseerd in het leggen en renovatie van daken. Wij zijn werkzaam in het noorden van Nederland. De klant staat bij ons voorop. Meedenken, persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij staan voor ons werk. Wij werken met Technonicol. De producten van Technonicol zijn van hoogwaardige kwaliteit. Standaard zit er 10 jaar garantie op producten van Technonicol. Bij grote projecten biedt Technonicol in samenwerking met Alliance 20 jaar garantie. Naast platte daken bieden wij ook stalen dakpanplaten aan. Voor zowel verkoop als het plaatsen van de dakpanplaten kunt u bij ons terecht. Graag komen we met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Peter & Ep de Beer 2B daken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Balkon opnieuw laten bedekken met bitumen door 2B daken. Het contact vooraf verliep prettig; handig dat we met whattsapp konden communiceren over het moment waarop ze langs konden komen. De klus is snel en goed uitgevoerd. Werkelijk niks op aan te merken. Aardige en kundige mannen. Uitstekende service!
 • Bouwonderneming B. de Haan
  Bouwonderneming B. de Haan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Mijn naam is Brent de Haan Als ondernemer in de bouwsector wil ik mij onderscheiden van de rest door tijd, kwaliteit en vertrouwen te leveren aan onze opdrachtgever(s). Wii bestaan uit een team van 4 personen, daarnaast hebben we een brede kring co-makers in ons netwerk die ons versterken in alle mogelijke facetten van de bouw. Op deze manier kunnen we u volledig ontzorgen en heeft u altijd 1 aanspreekpunt. Zoekt u een aannemer die met enthousiasme zorg uw projecten aanpakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Betrouwbaar, deskundig, vriendelijk en stipt in de afspraken. Maak er zeker weer gebruik van!
 • KBO Klus Bedrijf Overwijk B.V.
  KBO Klus Bedrijf Overwijk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.85105 reviews
  Dakdekker in Drachten

  KBO Klus Bedrijf Overwijk B.V.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Klus verliep zeer voorspoedig. Erg tevreden over het resultaat. Tijdens de werkzaamheden heb ik Johannes wat geholpen met het naar boven tillen van de dakramen, maar verder heeft hij alles heel netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeer tevreden en we denken aan een nieuwe klus die we hem graag zouden willen toebedelen.
 • Dakrenovatie Westra
  Dakrenovatie Westra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Dakpannen Renovatie Westra is een bedrijf dat zich alleen bezig houd met pannen daken We hebben daar voor ook een goed team van specialisten die hun vak goed verstaan Van alle renovaties tot aan nieuwbouw hebben wij ons jongens voor u klaar staan Vanaf het eerste contact voor een gepaste offerte tot aan het afronden van de klus het zelfde aanspreek punt maakt ons ook sterk Wij verzorgen de gehele renovatie van steiger tot aan alle materialen dus u werkt met 1 partij en alles word door Dak Renovatie Westra geregeld Vraag ook gerust voor uw dak een vrijblijvende offerte aan

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Had Dakrenovatie Westra gevraagd voor plaatsing dampwerende folie en vervanging panlatten. De klus is snel en tot tevredenheid gedaan . Na deze klus nog een kleine naklus laten doen en ook dit werd tot volle tevredenheid afgehandeld. Zijn harde werkers zonder mooie praatjes. Ben zeer tevreden.
 • Dak Renovatie Nederland
  Dak Renovatie Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75185 reviews
  Dakdekker in Drachten

  Dakrenovatie Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare dakrenovatie door geheel Nederland. Dakrenovatie Nederland is een familie bedrijf waar service, kwaliteit en echt fries ambachtswerk nog hoog in het vaandel staat. Dakrenovatie Nederland is een echt fries bedrijf, dat zie je terug in het harde werken van onze jongens, de nuchterheid en bovenal de eerlijkheid. Wij laten daarom ook met trots onze werkspot referenties aan je zien. Ook toe aan een nieuw dak? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. We komen graag langs om een passende offerte te maken. Gratis en vrijblijvend. 100% tevredenheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden Onze werkzaamheden bestaan uit: - Gehele dakrenovatie - Nieuwbouwwoningen - Duurzaam isoleren van daken - Dakramen plaatsen - Schoorstenen verwijderen

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ja hoe de klus is geklaard, hadden ze de verkeerde pannen bij zich had zelf nog 5 maar die van hun lagen niet goed daarom nog een keertje terug gekomen maar heb 3 keer gezegt dat ze het dak schoon moest vegen maar niet gedaan dus niet zo te spreken van goed opdracht het gaat om een schoorsteen verwijderen
 • NIRO-KI
  NIRO-KI
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Drachten

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Gorredijk bij NIRO-KI terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Dakrenovatie of -vervanging, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Renovatie van ons schuine dak, uitstekend en voor scherpe prijs uitgevoerd. Niels en zijn jongens zijn vakkundig, klus was snel geklaard.👍🏻

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Drachten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 165 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Drachten

Gemiddelde kosten voor een dakdekker uit Drachten

De werkzaamheden van een dakdekker uit Drachten verschillen nogal. Zo kun je de dakdekker vragen om de dakgoot te repareren, of om enkele dakpannen te vervangen. Is dit niet voldoende om jouw dak te herstellen? Dan is het dakdekkersbedrijf uit Drachten de aangewezen partij om je dak te renoveren. Net zo uiteenlopend als de werkzaamheden, zijn ook de prijzen heel verschillend. Voor een prijsvoorstel op maat neem je het beste contact op met onze vakmensen. Wil je nu alvast een inschatting maken? In onderstaand overzicht vind je de gemiddelde prijzen van veelvoorkomende klussen.

 • Dakrenovatie plat dak in Drachten: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak in Drachten: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Is het slim om je eigen dak te repareren?

Als je niet bang bent voor hoogtes en het leuk vindt om zelf aan je woning te klussen, overweeg je misschien om zelf je dak te repareren. Zeker het plaatsen van een paar nieuwe dakpannen lijkt voor veel mensen een makkelijke klus te zijn. Toch is dat niet helemaal waar. Bij het plaatsen van de dakpannen moet je secuur te werk gaan. Als de dakpannen niet goed liggen, vallen ze bij de eerste de beste storm. Ook heb je dan kans dat ze andere, nu nog goede, dakpannen beschadigen. Daarom is het verstandig om voor alle klussen aan het dak een dakdekker uit Drachten in te schakelen. De dakdekker weet precies hoe je ervoor zorgt dat je het dak niet verder beschadigt en hoe je lekkages in de toekomst voorkomt.

Schakel een dakdekker uit Drachten in

Wat voor dakbedekking je ook hebt: het inschakelen van een dakdekker uit Drachten is altijd een goed idee. Wil je in contact komen met vakmensen uit jouw regio? Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en ontvang prijsvoorstellen van professionals uit jouw stad. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Lees dan ook zeker de reviews die eerdere klanten hebben geschreven.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Drachten

Vind vakmensen bij jou in de buurt