Vind een schoonmaakbedrijf in Drachten

Heb jij een plekje weten te bemachtigen op bedrijvenpark A7 in Drachten of heb je net een mooie woning gekocht in Vrijburg, De Folgeren, De Venen of één van de andere buurten in Drachten? Grote kans dat je hier een frisse en schone start wilt maken. En daar hoef je je niet zelf voor in het zweet te werken. Maak het jezelf makkelijk en besteed de klus uit aan een schoonmaakbedrijf uit Drachten.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Drachten

 • Pro Cleaning Noord
  Pro Cleaning Noord
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Diensten: * Glasbewassing binnen en buiten * Kunststof/houtwerk/boeidelen/ trespa/windveren/dakkapel/ overkapping reiniging. * Zonnepaneel reiniging * Bouwoplevering * Woningontruiming en reiniging * Hogedruk reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Dakgoten leeggehaald. Goede, heldere en snelle communicatie. Vriendelijke jongens die hard en netjes werken.
 • JJM Schoonmaakservices
  JJM Schoonmaakservices
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Ik ben inzetbaar voor: - Schoonmaak van woningen zowel binnen als buitenwerk. - Glasbewassing. - Hogedruk werkzaamheden. - Boeidelen en dakkapellen laten reinigen etc. - Gevelrenovaties, gevelreparatie en gevelreiniging. - Dieptereinigingen van keukens, sanitair en overig. - Oplevering van de woning, schoonmaak voor en na verhuizing. - Impregneren van beton en overig. - Voeg en hakwerkzaamheden. - Metselwerk(en). - Herstelwerkzaamheden zowel binnen als buitenshuis. Kijk mijn foto’s voor een indicatie van mijn gedane werk en oplevering daarvan.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Was zeer goed contact vooraf, echter 3 uur voor de klus die hij zou gaan doen , melde hij zich af op m’n vraag :kom je nog op tijd bij ons vandaag ? Nee z’n vrouw was ‘s nachts bevallen en is niet in staat te komen. Begrijp dat, echter iets eerder was voor ons prettiger geweest omdat we nu geen schoonmaker konden vinden
 • BSL Schoonmaak Service
  BSL Schoonmaak Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  WELKOM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF BSL SCHOONMAAK SERVICE Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij BSL Schoonmaak Service aan het juiste adres. Ik sta klaar om u te helpen bij het reinigen van uw ramen, kunststof, zonnepanelen, interieur en ook uitzonderlijke schoonmaak na bijvoorbeeld een verbouwing of bouwwerkzaamheden. Ik streef er altijd naar om mijn klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Wilt u meer weten over mijn schoonmaakbedrijf en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Ik help u heel graag. SCHOONMAAKSERVICE VOOR EEN PROFESSIONELE SCHOONMAAK Mijn professionele schoonmaakdiensten zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van mijn klanten te voldoen. Ik begrijp dat iedere situatie anders is en ik bied daarom een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder reguliere schoonmaak, eenmalige schoonmaak en periodiek onderhoud. Ik heb de juiste expertise en kennis in huis om van ieder project een succes te maken. Daarnaast denk ik heel graag in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden rondom mijn schoonmaakservice? Dan kom ik heel graag langs om een offerte op maat voor u op te stellen. ZAKELIJK SCHOONMAAKBEDRIJF GEZOCHT? Ik werk met de nieuwste schoonmaakapparatuur en -producten om een professionele schoonmaak te garanderen. Of u nu een groot kantoorpand heeft dat regelmatig moet worden schoongemaakt of een kleinere ruimte die af en toe een opknapbeurt nodig heeft. Klanttevredenheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel en ik werk er dan ook heel hard aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met mijn professionele schoonmaakdiensten. Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten biedt, dan bent u bij BSL Schoonmaak Service aan het juiste adres. CONTACT OPNEMEN MET BSL SCHOONMAAK SERVICE Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en opties? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Snel, efficiënt en ramen spic en span.
 • Laurenstius hoeve
  Laurenstius hoeve
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Laurenstius hoeve is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Appelscha en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Vlot en prettig. Ik wacht nog even af of ook de volgende keer -over 2 maanden- zo goed verloopt.
 • Schoonmaakbedrijf Diamonds

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Wij zijn een kleinschalig enthousiast bedrijf bestaande uit 2 gecertificeerde leidinggevenden en 4 gecertificeerde schoonmaaksters met de juiste kwaliteiten en ervaring. Per direct beschikbaar

 • Allround multiservice de jong

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Allround multiservice de jong kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Drachten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround multiservice de jong om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schoonmaakbedrijf Amal
  Schoonmaakbedrijf Amal

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Mijn werk gebied Friesland Groningen Drenthe Ik ben net gestart mijn schoonmaakbedrijf

 • Khalifa Car Service
  Khalifa Car Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Het doel van Khalifa Car Service & Detailing in Drachten is om een zo vriendelijk, kostenefficiënt en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Drachten apk reparatie onderhoud lassen wassen poetsen polijsten steen slag krassen interieur koplampen herstel

  Laatste review:
  Heb me auto er heen gebracht om me stickers te verwijderen. En te polijsten. Kreeg een keurig nette auto terug die ook nog eens van binnen tip top schoongemaakt was!! Ook nog voor een mooi prijsje!! Dikke prima
 • North Cleaning
  North Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  North Cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in noord Nederland. Zij staan klaar om alle vragen over specialistische reiniging te beantwoorden. Diverse diensten o.a: wagenparken-bedrijfspanden-terrein- Neem direct contact op met North Cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Altem Holding B.V.
  Altem Holding B.V.
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Drachten

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Heerenveen of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ali en zijn team hebben rondom het huis de ramen gewassen. Zijn zeer precies en hebben goed werk geleverd. Voor nu drie sterren. Afspraak voor terugkerende bewassing, afwachten hoe dat gaat. Voor nu zeer tevreden.

4

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Drachten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Drachten

Wat kosten schoonmakers uit Drachten?

Voordat je een bedrijf inschakelt voor bijvoorbeeld een eenmalige schoonmaak in Drachten, wil je vast eerst graag weten wat de kosten hiervan zijn. Een vaste prijs is lastig te geven natuurlijk. De prijs die je betaalt, is afhankelijk van het type schoonmaakklus dat je uit wil besteden. Zo is de prijsopbouw voor ramen wassen of dakgoten schoonmaken anders dan voor het schoonmaken van een volledige woning. Wel kunnen we je een gemiddeld uurtarief geven van schoonmaakbedrijven uit Drachten. Dat ligt namelijk tussen de € 16,- en € 30,- per uur.

Professioneel schoonmaakbedrijf uit Drachten: waar let je op?

Zoek je een partij voor een kantoor schoonmaak in Drachten of juist een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Drachten? Dan zijn er een paar dingen waar je op kunt letten om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt.

 • Check of ze over een keurmerk beschikken. Voor schoonmaakbedrijven is dit het Keurmerk Schoon of het SIEV-keurmerk. Hiermee tonen bedrijven aan dat ze betrouwbaar zijn en hun zaakjes financieel op orde hebben.

 • Bekijk reviews van andere klanten. Een ander goed aanknopingspunt zijn de ervaringen van andere klanten. Deze vind je op onze website, en het bedrijf even door de Google-zoekmachine halen, geeft je ook vaak een goed beeld van de kwaliteit van het werk van het schoonmaakbedrijf uit Drachten.

Schoonmaakbedrijf in Drachten gezocht? Zo gevonden op Werkspot

Via Werkspot vind je de beste vakmensen uit de regio. Dus ook een professioneel schoonmaakbedrijf uit Drachten heb je hier snel gevonden. Plaats je klus online, waarbij je deze zo goed mogelijk omschrijft. Geef aan wat je schoongemaakt wilt hebben en of het om een eenmalige klus of een terugkerende klus gaat. Dat geeft de schoonmakers uit Drachten een goed beeld van jouw wensen. En jij krijgt alleen relevante reacties terug. Die kun je overigens vaak al binnen 24 uur verwachten. Snel en effectief dus.

Andere vakmensen in Drachten

Vind vakmensen bij jou in de buurt