Schilders in Leeuwarden

Wanneer de binnenkant dan wel de buitenkant van je woning in Leeuwarden toe is aan een nieuwe laag verf, is het tijd om een schilder in te schakelen. Een echte vakman die jouw huis weer een fris uiterlijk geeft.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Leeuwarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Leeuwarden

 • FlitsKlus Multiservice

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  ** FlitsKlus is een VCA gecertificeerd klusbedrijf ** ** FlitsKlus is vindbaar op Internet Facebook en Google** Herkent u zich in hierin??, Dat ene klusje dat thuis maar blijft liggen, en je al lang had willen doen, echter door de drukte van alle dag kom je er maar niet aan toe. Of je bezit geheel andere kwaliteiten en is klussen en repareren gewoon niet jouw ding. Wanneer er dan niemand in jouw omgeving is die het wil of voor jou kan doen, dan kom ik het heel graag voor je doen. Mijn bedrijf heet FlitsKlus Multiservice, en zoals de naam al zegt, heb ik een breed scala aan vaardigheden en sta voor je klaar. Ik ben ontzettend flexibel in tijd en aanbod en in goed overleg komen we zeker altijd tot een juiste overeenkomst qua kostenplaatje. * Laminaat, zowel verwijderen als leggen * Hang en sluitwerk * Meubelmontage * Herstel straat werkzaamheden * Sauzen/latex/schilderwerk * Glasvezel behang aanbrengen * Behangen *Timmerwerk Stuur me een persoonlijk bericht voor meer informatie

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer prettige samenwerking
 • Baars Stiens

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.3 van 54.3530 reviews

  Mijn naam is Ton Baars en ben in 2011 mijn eigen schildersbedrijf gestart.( ZZP-er ) In mijn werkzaamheden gebruik ik de beste verf, Sikkens Rubol AZ en lever kwaliteit voor een eerlijke prijs. Schoonmaken, ontvetten, schuren en aflakken behoren ook tot de taken. Tevens voer ik ook kleine houtrot reparaties uit. In de meeste gevallen probeer ik een richtprijs te geven, echter zou ik ook telefonisch met u in contact willen komen om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Ton Baars Baars Stiens

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer tevreden. Ton heeft alle deuren en kozijnen van ons huis voorzien van een nieuwe laag verf. Hierbij ging hij erg zorgvuldig te werk (schoonmaken, schuren, grondverf en daarna de nieuwe verflaag). Een echte vakman! Daarbij vraagt Ton een hele redelijke prijs voor zijn werk en verliep de communicatie gemakkelijk. Wij zijn erg tevreden! Onze buren hebben ons al om het nummer van Ton gevraagd omdat ze onder de indruk waren van zijn werk.
 • Bijlsma Schildersbedrijf

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews

  Hayo Bijlsma Schildersbedrijf; een allround schildersbedrijf gevestigd in Drachten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenwerk, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en behangwerk. Wij geven persoonlijk advies en leveren goede kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Hayo en Hylke verstaan hun vak. Voorlopig kan ons huis er weer tegen.
 • Good Job K. Pytko

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

  Mijn naam is Krzysztof Pytko en ik ben eigenaar van het bedrijf Good Job Pytko. Good Job Pytko is een flexibel en veelzijdig bedrijf in de regio Friesland en Drenthe . Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven stucwerkzaamheden. Good Job Pytko heeft al meerdere jaren ervaring in het stucen van woningen. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Stucen binnenkant woning - Buitenkant van de woning stucen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Good Job Pytko over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Good Job Pytko, Krzysztof Pytko

  Laatste review:

  Behang verwijderen -

  Zeer fijne mensen om mee te werken. Ze werken hard en zijn zeer veelzijdig en kundig in hun werk. Ze leveren goed werk en denken graag mee. Ook leveren ze de plek waar ze gewerkt hebben schoon op. Bij een nieuwe klus vraag ik ze weer!
 • Schildersbedrijf Van der Veen

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Het uitgangspunt van Schildersbedrijf Van der Veen is het leveren van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs zodat ook mensen met een kleinere portemonnee gebruik kunnen maken van onze diensten. Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit particulieren maar wij werken uiteraard ook voor bedrijven en instellingen.Of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, sauzen van wanden en plafonds, het behangen van muren met glasvezel, glasvliesbehang of gewoon behang, Schildersbedrijf Van der Veen is in staat door zijn jarenlange ervaring alle werkzaamheden met een professioneel resultaat af te leveren.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Snelle en duidelijke offerte. Duidelijk contact. Heel mooi schilderwerk afgeleverd. Ik raad ze zeker aan.
 • Jan Bekema Kwaliteitsschilder

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews

  Welkom op het profiel van Jan Bekema Kwaliteitsschilder! Uw specialist op gebied van binnen – en buitenschilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wat wij onder andere doen : - Schilderwerken - Behangwerk - Houtrot - Plaatsen en vervangen van Glas - Onderhoudswerkzaamheden - etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Vriendelijke en kundige man. Heel fijn om hem als schilder in huis te hebben. Hij heeft goede ideeën en denkt met je mee. Dit heb ik ook teruggelezen in alle revieuws maar nu ook ervaren. Zeer vakkundig werk achtergelaten. Is flexibel met de tijden en laat weten wanneer hij weer komt. Goed overleg over wat ik graag wilde en wat de planning was. Zeer tevreden.
 • onderhoudsbedrijf A&N

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Ik werk in het noorden,Friesland, Groningen, Drenthe. Zelf heb ik geleerd voor schilder en stucadoor.daarnaast doe ik aan behangen en andere klussen wat in huis moet gebeuren. Heb behoorlijk wat werkervaring. Bent u op zoek of zoekt u voor iemand een klusser die u het werk kan verlichten dan bent u bij mij aan het juiste adres .

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Keurig gewerkt. Reageerde snel met een realistische prijs. Ruimt netjes op na zijn klus. Kan ze aanraden.
 • Pepijn Agro Services

  Schilder in Leeuwarden

  Nog geen reviews

  Ik ben begonnen als akkerbouwer, maar ben nu fulltime meubelmaker en schilder. Werken met mijn handen vind ik erg fijn en een tevreden klant nog fijner!

 • Constructie interieur Alexandru

  Schilder in Leeuwarden

  Beoordeling: 4 van 54521 reviews

  Goedendag, mijn naam is Marius Alexandru en ik heb mijn eigen constructie bedrijf. Ik ben een serieuze persoon en ik heb al een paar jaar ervaring met stucen en schilderen . Ik woon in Leeuwarden maar ik kan ook naar andere steden rijden . Ik vraag geen geld van te voren . Mijn klanten zijn altijd tevreden geweest maar natuurlijk soms ontmoeten we ook moeilijke mensen . Als mijn klant niet helemaal tevreden is dan ga ik altijd nog een keer langs om de kleine stukjes te repareren . prijzen variëren tussen 16-18e voor normale wanden inclusief materiaal 16-18e voor plafond inclusief materiaal Voor stucen gebruik ik eerst voorstrijkmiddel en materiaal MP75 .

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel mooi gestuct. Heel netjes. Aanrader.
 • Max effort multiservice

  Schilder in Leeuwarden

  Nieuw op Werkspot

  Max effort staat voor kwaliteid en volledige inzet. Ik ben een veelzijdige handige klusser met elektra installatie & keukenmontage als vakgebied. Daarnaast wil ik graag mijn ervaring verbreden en u als klant uit de brand kunnen helpen, dus kijk ik niet weg voor nieuwe uitdagingen.

Populaire lokale schilders in Leeuwarden

Werkspot werkt met verschillende professionele schilders die deze klus voor je kunnen klaren. Dat doen ze met veel plezier en op hoog niveau. Zoek dus via Werkspot naar de perfecte schilder voor jouw klus. Wij brengen je maar wat graag met een vakkundige schilder uit Leeuwarden in contact. En zo is jouw huis voor je het weet weer van boven tot onder keurig geschilderd.

Informatie over schilders in Leeuwarden

Kan je wel een kundig kleuradvies gebruiken voor je huis in de Muziekwijk? Of wil je je muren plus plafond in Nijlân wel weer een keer laten sauzen door een professioneel schilder? Werkspot helpt je verder. Met ons netwerk van diverse schilders uit de regio Leeuwarden, kunnen we je namelijk altijd wel koppelen aan een vakman die bij jouw schilderklus past. We werken met schilders die zorgen voor een vakkundige lik verf. En dat resulteert vaak in een topresultaat! Onze schilders moeten voor ze tot onze selectie worden toegelaten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en hun reviews worden regelmatig gecontroleerd. Op die manier is het kwaliteitsniveau van het schilderwerk via Werkspot altijd van hoog niveau. Via Werkspot wordt jouw huis in Leeuwarden kundig geschilderd.

Schilders uit Leeuwarden leveren uitstekend schilderwerk af

Het is goed om je huis continu te onderhouden. Dat bespaart je op de lange termijn namelijk geld. Één van de manieren om je huis te onderhouden, is door het zo nu en dan een lik verf mee te geven. Zorg ervoor dat jouw woning in Leeuwarden eens in de drie tot vier jaar van buiten geschilderd wordt en dat het binnenschilderwerk eens in de vijf a zeven jaar wordt uitgevoerd. Dan zit je over het algemeen wel goed. Vooral als je het door een professionele schilder via Werkspot laat uitvoeren, want onze kwaliteitseisen zijn hoog. Twijfel je trouwens, of jouw woning alweer toe is aan een nieuwe schilderbeurt? Vraag onze schilders dan om advies.

Je zet een schilder uit Leeuwarden voor de volgende schilderklussen in...

Ben je op zoek naar een Pietje Precies of naar iemand die meters maakt? Wil je een schilder voor je gevel of heb je liever een schilder die je muren en plafonds binnen eens goed onder handen neemt? Van decoratieve schilders tot reguliere schilders, Werkspot werkt met een diverse groep vakmannen. En ben je op zoek naar een professionele schilder die jouw behang kan aanbrengen of juist verwijderen? Ook dan zijn wij de partij die je zoekt.

Een nieuwe lik verf op jouw huis in Leeuwarden via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Leeuwarden, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Leeuwarden? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leeuwarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur