Vind schilders in Leeuwarden

Ben je op zoek naar schilders in Leeuwarden? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele schilders.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Leeuwarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 70 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Leeuwarden

 • Moscouw
  Moscouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Ons bedrijf is een allround schildersbedrijf. Vakmanschap en kwaliteit zorgen al jaren voor een tevreden vaste klantenkring. Deze klanten kring bestaat uit: aannemers, particulieren, en woning bouw. Onze activiteiten beslaan : - schilderen van: houtwerk en staal. - sauzen van wanden en plafonds. - airless spuiten van latex en lak. - spack spuiten en sierpleisteren. Tevens verzorgen wij klein onderhoud van uw vastgoed. Wij hechten aan heldere afspraken en een open en frequente manier van communicatie , zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Ons vakwerk ontstaat door de juiste combinatie van professionele schilders met een goede kennis,kunde en inzicht. Wij werken met de beste kwalitatieve producten en materialen zoals sigma, sikkens, wijzzonol, boonstoppel,etc. waardoor wij u garantie kunnen geven. Wij staan met genoegen onze klanten bij met advies : kleur en producten. Omdat wij zijn een kleine onderneming zijn , kunnen wij ons vakwerk aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op een voor u gelegen tijdstip. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Waarom ons bedrijf? -Vakkundig -Professioneel -Flexibel Betrouwbaar Werkzaam in: Friesland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Noord Holland,

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Uiteindelijk minder schilderwerk dan gevraagd. Was geen probleem. Zeer vriendelijk en oog voor detail. Het resultaat is super. Mede door het goede afplak werk! Aanrader
 • WiebeWerkt
  WiebeWerkt
  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Bij deze stel ik mij graag even aan u voor. Mijn naam is Wiebe Otten en ben sinds kort werkzaam als zzp’er in de klussen branche. Ik kom uit Leeuwarden en begon in de metaalsector. Dit begon mij te vervelen en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik vond die in het doen van de klussen bij u thuis. Deze worden uitgevoerd met kwaliteit hoog in het vaandel, er wordt begonnen naar goed overleg en uw wens en tevredenheid is prioriteit. Ik ben aardig handig en er is voor elk probleem een oplossing. Ik bespreek de klus graag eerst vrijblijvend tijdens een bakje koffie. Twijfel niet, ik hoor graag van u! Vriendelijke groet, WiebeWerkt

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Wiebe heeft bij ons houtrot opgelost aan ons voorkozijn. Daarna weer afgelakt met de originele verf. Zeer positief is dat deze werkzaamheden snel konden uitgevoerd. Klein nadeel wat we vinden, is dat op de plaats waar ongeveer de oorspronkelijke houtrot zat een kiertje is gebleven, welke niet is dicht gekit of geplamuurd en dus niet is gelakt. Puntje van detail (wij houden van strak en perfectie), maar wel belangrijk. Hier moet dus nog wat aan gedaan worden, om herhaling van de houtrot te voorkomen. Uurtarief wat Wiebe hanteert is goed te noemen.
 • Baars Stiens
  Baars Stiens
  Beoordeling: 4.4 van 54.4535 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Mijn naam is Ton Baars en ben in 2011 mijn eigen schildersbedrijf gestart.( ZZP-er ) In mijn werkzaamheden gebruik ik de beste verf, Sikkens Rubol AZ en lever kwaliteit voor een eerlijke prijs. Schoonmaken, ontvetten, schuren en aflakken behoren ook tot de taken. Tevens voer ik ook kleine houtrot reparaties uit. In de meeste gevallen probeer ik een richtprijs te geven, echter zou ik ook telefonisch met u in contact willen komen om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Ton Baars Baars Stiens

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Snel, vriendelijk en accuraat. En voor een hele scherpe prijs. Echte vakman.
 • Bethlehem Schilderwerken
  Bethlehem Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Wat kunnen wij voor u betekenen - Uitgebreide ervaring in het schilderwerk. - Vakmanschap met het oog voor detail. - Zeer uitgebreide kennis op het gebied van verf, sauzen, primers, etc. - Proactieve houding op het gebied van kleurstellingen en gebruik van materialen. - Leverancier van diverse verfsoorten met alle denkbare kleuren en mogelijkheden. - Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak. - Bent u enthousiast geraakt? Wacht dan niet, neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak! Bekijk ook onze recensies op Google en neem gerust een kijkje op onze website. Werk gebied Nederland

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Alles prima verlopen. Vriendelijke schilders.
 • Bo-pro
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schilder in Leeuwarden

  Altijd heb ik in de verf wereld gezeten daardoor heb ik veel verstand van de technische en praktische kant van schilderen. Het is belangrijk om dit op een goede manier te doen zodat het weer jaren mee kan gaan.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Een goede serieuze vakman die keurig werk levert.
 • Bijlsma Schildersbedrijf
  Bijlsma Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Hayo Bijlsma Schildersbedrijf; een allround schildersbedrijf gevestigd in Warten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenwerk, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en behangwerk. Wij geven persoonlijk advies en leveren goede kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Hele goede schilder. Vakbekwaam. Professioneel en komt afspraken na. Kwaliteit van schilderwerk is uitstekend. Ons huis ligt in een bos en schilderwerk moet van hoge kwaliteit zijn. Ons huis ziet er supermooi uit en is voor de komende jaren weer bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.5 van 54.55129 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Reageerde zeer snel we hebben samen de klus bekeken en besproken.de hele voorgevel is gedaan .zeer harde werkers klaas en geert.ze komen nog 1 keer om te impregneren.ik ben zeer tevreden stukje vakwerk.
 • Schildersbedrijf Van der Veen
  Schildersbedrijf Van der Veen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Het uitgangspunt van Schildersbedrijf Van der Veen is het leveren van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs zodat ook mensen met een kleinere portemonnee gebruik kunnen maken van onze diensten. Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit particulieren maar wij werken uiteraard ook voor bedrijven en instellingen.Of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, sauzen van wanden en plafonds, het behangen van muren met glasvezel, glasvliesbehang of gewoon behang, Schildersbedrijf Van der Veen is in staat door zijn jarenlange ervaring alle werkzaamheden met een professioneel resultaat af te leveren.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De communicatie was duidelijk en erg prettig. Er werd snel een offerte toegestuurd en een datum afgesproken. Op de schilderdag zelf kon ik een kleur uitkiezen en kon ik om advies vragen. De kleur zat snel en ontzettend netjes op de muur en alles werd opgeruimd achtergelaten. Als er weer geverfd moet worden, kom ik zeker terug!
 • Onderhoudsbedrijf M. Jansen
  Onderhoudsbedrijf M. Jansen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65106 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Beste heer/ Mevr. Bij deze stel ik ons bedrijf graag voor. Wij hebben 18 jaar ervaring in alle onderhoud werkzaamheden&schilder werkzaamheden ( kleine & grote verbouwingen, bestratingen, schilderwerk) bent u bij ons op het juiste adres. Op al ons uitvoerende werkzaamheden heeft u de volledige garantie. Wij komen ons graag voorstellen aan u alvorens de werkzaamheden aan uw klus. Wij gebruiken enkel gekwalificeerde verven ( vraag u er gerust naar) Wij werken secuur , netjes en gemotiveerd, recensies en reviews komen nog op site, maar vraagt u het ons wij kunnen het u mondeling of schriftelijk doorgeven. Verwachtend u snel te ontmoeten op uw geplaatste klus.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Mario van Onderhoudsbedrijf M. Jansen heeft recent voor ons de gehele woning in enkele dagen geschilderd. De reactie op mijn klus opdracht was erg snel, goede prijs en hij was ook direct beschikbaar. Vanwege de vele en positieve reviews en vanwege zijn goede en vlotte communicatie heb ik Mario geselecteerd voor de klus. Ik zocht niet alleen een goede schilder, maar ook iemand die betrouwbaar is om de klus op af stand uit te kunnen laten voeren. Mario heeft zich dan ook bewezen als een betrouwbaar persoon. De plafond, wanden, alle deuren en deurposte, trap en hekwerk werden allemaal netjes geschilderd. Mario heeft ons tussendoor steeds goed geïnformeerd en geadviseerd. Naast al het schilderwerk heeft Mario ons ook wat overig werk uit handen genomen. Kortom, we zijn erg blij dat we Mario hebben gekozen om de klus uit te voeren en erg tevreden met het eindresultaat. We raden Mario zeker aan en zullen hem voor toekomstige schilderwerkzaamheden zeker opnieuw inschakelen.
 • Schilderbedrijf Suljic
  Schilderbedrijf Suljic
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Schilder in Leeuwarden

  Schilderbedrijf Suljic Werkgebied tot 80 kilometer, regio Groningen, Friesland en Drenthe. Materialen die ik gebruik zijn van goede kwaliteit, Sikkens Sigma en Wijzonol.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Keurig en snel werk geleverd. Werkt erg netjes en denkt graag met je mee. Communicatie is ook erg goed.

Populaire lokale schilders in Leeuwarden

Uurtarief schilder Leeuwarden

Zoek jij een professional voor het schilderen van je woning in Aldlân, Nijlân, Techum of in een van de andere buurten of wijken in de Friese hoofdstad? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de gemiddelde prijs. Gemiddeld betaal voor je een schilder uit Leeuwarden een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten. Bij materiaalkosten kun je denken aan het soort verf, kwasten, rollers en materiaal zoals hoogwerkers en steigers. Je kunt je daarom voorstellen dat je voor de buitenschilder uit Leeuwarden vaak meer betaalt. Deze professional moet namelijk bij het verven van de gevel werken met een hoogwerker of steiger.

Prijs m2 schilderwerken Leeuwarden

Om je een beeld te geven van het verschil tussen een buiten- en binnenschilder uit Leeuwarden vertellen we je graag de gemiddelde prijs per vierkante meter. Voor schilderklussen binnen betaal je gemiddeld een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Voor schilderklussen buiten ligt de vierkante meter prijs vaak tussen de € 20,- en € 35,-. Staar je bij het selecteren van de schilder uit Leeuwarden dus niet alleen blind op het uurtarief van de schilder. De locatie van de klus, de moeilijkheidsgraad, het aantal vierkante meters en ervaring bepalen uiteindelijk hoeveel tijd de schilder bezig is. Het kan dus zo maar zijn dat een schildersbedrijf uit Leeuwarden meer per uur vraagt, maar uiteindelijk veel sneller klaar is met de klus dan een concurrent met een lagere prijs.

Schilder Leeuwarden gezocht?

Een schilder uit de regio Leeuwarden kun je natuurlijk inschakelen als je in de stad woont, maar de professional neemt in de regel ook klussen in de provincie Friesland aan. Dus of je nu in Harlingen, Franeker, Grou, Leeuwarden, Sneek of Dokkum woont: op Werkspot kom je eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio.

Wil jij een prijsvoorstel op maat? Besteed dan voldoende aandacht aan het online plaatsen van de klus. Beschrijf bijvoorbeeld niet alleen dat je een wand wilt laten schilderen, maar vermeld ook eventuele bijzonderheden. Zijn er bijvoorbeeld veel hoekjes en nisjes in de kamer, zitten er gaten in de muur of moet de schilder uit Leeuwarden eerst nog het behang verwijderen? Al dit soort zaken beïnvloeden de prijs en zijn dus van belang om te delen met de schilder. Voor een goed beeld van de klus kun je ook altijd foto's toevoegen.

Heb je je klus geplaatst en heb je contact met verschillende schilders uit regio? Vergeet dan ook zeker niet de reviews op Werkspot te lezen. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de professional werkt en hoe tevreden andere klanten zijn met het opgeleverde werk. Dat maakt het kiezen vaak eenvoudiger.

Andere vakmensen in Leeuwarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur