Vind loodgieters uit Leeuwarden

Op zoek naar loodgieters in Leeuwarden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.3

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Leeuwarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Leeuwarden

 • Teigeler Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Allround installatiebedrijf met.dak en zinkwerk met meer als 30 jaar ervaring

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Prima advies!
 • frisian solutions
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Wij zijn een installatie en klusbedrijf bedrijf met als werk gebied voornamelijk huis en bedrijfsinstallaties in regio Leeuwarden. Het bedrijf is z'n 3 jaar geleden begonnen. Wij hebben een aantal verschillende winkels en huizen aangepast naar wens van de klant. Wij werken goed, veilig en netjes. Dit doen wij door de juiste en beste gereedschappen te gebruiken.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De vakman was snel gevonden en heeft het werk goed uitgevoerd. Bedankt.
 • Azarkane
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Goededag ik ben Anouar. Van beroep ben ik loodgieter (zzp'er) en ik doe voornamelijk gas, waterleidingen en riolering. 15 jaar ervaring en respecteer mijn vak als loodgieter. Mijn werk moraal ligt op een hoog niveau. Voor verdere informatie kunt u me contacteren. ( Als u contact met mijn opneemt en de klus gaat niet door moet ik helaas de kosten van werkspot op u verhalen excuses)

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  Zou hier om 4 uur zijn melt zich om 5 uur had geen adres die had hij een week terug al adres nog maals gestuurt mailt die is te ver weg had die een week geleden ook kunnen zien wat een zak
 • APA MULTISERVICE
  APA MULTISERVICE
  Beoordeling: 4.6 van 54.6559 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Welkom bij Apa Multiservice Voor al uw klussen in huis! Apa Multiservice is een erkend bedrijf door Installq. Bent u op zoek naar een snelle, deskundige allround installateur dan bent u bij mij aan het goede adres! Mijn naam is Apa, ik woon in Leeuwarden en ik heb ruim 15 jaar ervaring in installatiewerk. Ik kan alles voor u installeren, van badkamer tot zonnepanelen, van renovatie tot nieuwbouw. Ook bijkomende werkzaamheden zoals tegelwerk, stucwerk etc. kan ik voor u regelen. Bij mij staat de wens van de klant centraal, ik lever maatwerk en kwaliteit, snel en professioneel en ga niet weg voordat de klus klaar is! Heeft u een klus dan neem ik graag de mogelijkheden met u door. Bel voor het maken van een afspraak naar.. Werkzaamheden Montage en technische installaties - Zonnepanelen - Keuken – montage en leidingwerk - Badkamer - Wc - Cv-installatie - Airco - vloerverwarming Elektra - Meterkast aanpassen voor elektrisch koken, zonnepanelen en/of boiler - Meterkast aanpassen voor het opladen van uw elektrische auto - Stopcontacten aanleggen/vervangen - Bedrading aanleggen/vervangen - Schakelaars Storingen - Cv ketel - Lekkage - Riolering - Stroomuitval Duurzaamheid - boiler - elektrisch koken - waterontharders

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Prima. Komt afspraken na Vakkundig Werkt goed door.
 • Aktief Bouwen B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1560 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  ons bedrijf heet Aktief Bouwen, met aktief bedoelen we dat we er vol voor gaan, we het werk afronden en dan pas de volgende klus aannemen. we hebben jarenlange ervaring in het gehele bouw proces, van uitbouw tot het bouwen van een compleet huis, met alles erop en eraan. we kunnen vaak snel starten en zijn een goede partner voor je klus

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Ze nemen snel contact met je op en het werk is goed uitgevoerd. We zijn blij met het eindresultaat.
 • Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Verstoppingen, lekkages, sanitair plaatsen

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Goed contact en duidelijke communicatie en informatie. Prijs was Ok.
 • Benevivendo
  Benevivendo
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  benevivendo bouwen met oog voor detail

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Cleon heeft bij mij een complete badkamer renovatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn met precisie uitgevoerd en dit is ook te zien in het eindresultaat. Tegelwerk, voegwerk en kitwerk is uitstekend gedaan en alles is waterpas! Samen hebben we mijn wensen doorgesproken en Cleon kwam al snel met slimme adviezen. Daardoor heeft mijn kleine badkamer meer doucheruimte gekregen en kon ik kiezen uit een grotere badkamermeubel. Cleon geeft nuttige adviezen, werkt met precisie en is een betrouwbare vakman! Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!!
 • klusbedrijf D.Visser
  klusbedrijf D.Visser
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Mijn naam is Danny Visser en woonachtig in Franeker, ik ben sinds 23-10-2020 actief met mijn eigen bedrijf genaamd Klusbedrijf D. Visser. Het is begonnen als een hobby, ik ben graag aan het klussen in om het huis, ook ben ik al enige tijd werkzaam bij een installatie bedrijf en wil nu toch graag voor mezelf beginnen en daarom heb ik deze sprong genomen. Ik doe dit op dit moment naast mijn huidige werk. Mijn werkgebied is Franeker en omstreken, met een straal van max. 50 km vanaf Franeker. Mocht er iets moeten gebeuren zoals bijvoorbeeld reparaties of klein elektrisch installatie werk, sta ik graag voor u klaar en kunt u mij altijd vragen. Ik kijk er naar uit om bij u aan de slag te mogen!

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Zeer tevreden over geleverde werk
 • SRMuir Services
  SRMuir Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Wij zijn een bedrijf dat voor snelle service staat tegen betaalbare prijzen. Dakonderhoud betonboringen schilderwerk kleine verbouwing loodgieterswerken en onderhoud in en om het huis is aan ons toevertrouwd

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Berry heeft onze klus prima uitgevoerd. En super dat het op korte termijn kon!
 • HVD dienstverlening
  HVD dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Ik heb veel werkzaamheden in dit vak gedaan. Van aanleg van stroom, zonnepanelen en cv installaties tot opsporen en oplossen van storingen en lekkages. Ik ben twee jaar geleden voor mijzelf begonnen en ik ben bezig met bepaalde certificaten voor elektriciteit. Met die reden Reageer ik alleen op klussen die ik kan en mag doen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Lekkage snel en vakkundig gerepareerd. Klantvriendelijk en professioneel. Superblij. En adres genoteerd voor mogelijke toekomstige klussen. Geweldig, zeer tevreden.

Populaire lokale loodgieters in Leeuwarden

Informatie over loodgieters uit Leeuwarden

Ben je op zoek naar een loodgieter van niveau uit de regio Leeuwarden? Zoek je iemand die je kan ondersteunen bij een klus betreffende je sanitair of verwarmingsinstallatie? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Van het opknappen of onderhouden van je badkamer, toilet of CV-ketel tot het verhelpen van een lekkage of verstopping; onze vakmannen staan voor je klaar. Professionals uit Friesland die met je meedenken, al het werk voor hun rekening nemen en een resultaat afleveren waar je nog jaren mee vooruit kan, daar kun je op rekenen wanneer je een Werkspot vakman inhuurt.

Kennismaken met onze loodgieters uit Leeuwarden?

Van een nieuwe badkamer installeren tot de afvoer laten ontstoppen; Werkspot heeft de juiste loodgieter voor je. Wanneer je een klus uitbesteedt, mag je rekenen op vakmanschap en een professioneel resultaat. Wanneer je een loodgieter inschakelt, doe je er goed aan om iemand in te huren via Werkspot. Onze vakmannen staan klaar om je klus op hoog niveau te klaren. We werken met professionele loodgieters uit Friesland die voor bijna elke klus rondom sanitair of verwarmingsinstallatie in te huren zijn. Bovendien is het prettig samenwerken met een vakman uit de regio. Niet alleen staat deze binnen een mum van tijd voor de deur bij een eventuele lekkage of verstopping, ook rekenen loodgieters uit de regio Leeuwarden minder voorrijkosten. Tot slot hebben deze vakmannen een reputatie hoog te houden, waardoor de kans groot is dat ze voor jou nét die stap extra zetten.

Onze loodgieters uit Leeuwarden werken op topniveau

Moet je badkamer of toilet op het hoogste niveau gerenoveerd worden? Of wil je iemand die met een vakkundig oog naar je verwarmingsinstallatie kijkt? Dan heb je aan Werkspot een goede partner. We brengen je namelijk uitsluitend in contact met loodgieters die kwaliteit leveren. Doordat we de review per klus goed in de gaten houden, weten we het niveau van onze vakmannen hoog te houden. Daarnaast staan al onze loodgieters uit Leeuwarden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze hebben stuk voor stuk een goede verzekering en beschikken vaak over de nodige certificaten of keurmerken. Wil je weten of jouw vakman naar keuze ook beschikt over certificaten? Vraag er gerust naar.

Werkspot loodgieters uit Leeuwarden inhuren voor je opdracht

Wanneer je sanitair, waterleidingen of verwarmingsinstallaties toe zijn aan onderhoud of vervanging, kun je een van onze vakmannen uit Leeuwarden en omstreken inhuren. Onze loodgieters zijn in te zetten voor verschillende opdrachten. Ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar iemand die je kan helpen met het plaatsen van tegels of het aanbrengen van stucwerk? Leeuwarden loodgieters blijken ook hier vaak geschikt voor. Neem contact op via Werkspot met een van onze professionele loodgieters en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Je klus in Leeuwarden laten uitvoeren via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Leeuwarden, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Friesland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leeuwarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur