Vind loodgieters uit Leeuwarden

Op zoek naar loodgieters in Leeuwarden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Leeuwarden

 • Bouwbedrijf BVO
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Welkom bij Bouwbedrijf BVO, uw betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten. Met een breed scala aan diensten, van elektra en installatietechniek tot timmerwerkzaamheden en totaalbouw, staan wij klaar om uw visie tot leven te brengen. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap, en we gebruiken de nieuwste technologieën om efficiënte en duurzame oplossingen te bieden. Of u nu een kleine renovatie of een groot bouwproject plant, Bouwbedrijf BVO is uw sleutel tot succes.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus gezocht voor aanleg waterkraan buiten. Vakkundig en snel gerealiseerd. Een week na plaatsing oproep. Is de buitenkraan gemonteerd.
 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus was snel klaar, en ben daar heel tevreden mee.Alles na de klus netjes opgeruimd. Kortom, een goede monteur die weet wat ie doet.
 • J. de boer installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  heb twee jaar geleden overstap gemaakt om zzp-er te worden,heb 2-1/2 jaar voor installatie bedrijf te Tytsjerk gewerkt nu al paar jaar als ZZPer en meeste van mijn werk/opdrachten als zzp-er komen nog steeds van dat zelfde installatie bedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Johan heeft keurig werk geleverd en alles naar behoren uitgevoerd. Goed en duidelijk in contact en 100% inzet om de klus af te ronden. Erg tevreden.
 • Enzo dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Als u op zoek bent naar een allround vakman, voor Leeuwarden en omgeving,dan kan ENZO bouwservice, met meer dan 30j ervaring in de bouw en renovatie, u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service, afspraken nakomen, garantie ,friese mentaliteit en vakmanschap aan onze klanten. (5* en dit houden we graag zo) Heeft u hulp nodig bij timmer werkzaamheden, verbouwingen, renovatie klussen, kozijnen, installatie werk, isoleren of een andere klus? Neem dan contact met ons op, komen we meestal langs en geven advies en vaak ter plaatse prijs. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) We denken mee voor mogelijke kosten besparing. Dagelijks en in weekend bereikbaar. KvK, VCA, Bedrijfs-WA, Pu- certificaat

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  2 deuren gereed gemaakt. Kunnen weer open en dicht.
 • Azarkane
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Goededag ik ben Anouar. Van beroep ben ik loodgieter (zzp'er) en ik doe voornamelijk gas, waterleidingen en riolering. 15 jaar ervaring en respecteer mijn vak als loodgieter. Mijn werk moraal ligt op een hoog niveau. Voor verdere informatie kunt u me contacteren.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en vriendelijk contact. Goede prijs. Houdt zich aan de afspraken en denkt mee. Kwaliteit!
 • FlitsKlus Multiservice
  FlitsKlus Multiservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  ** FlitsKlus is een VCA gecertificeerd klusbedrijf ** ** FlitsKlus is vindbaar op Internet Facebook en Google** Herkent u zich in hierin??, Dat ene klusje dat thuis maar blijft liggen, en je al lang had willen doen, echter door de drukte van alle dag kom je er maar niet aan toe. Of je bezit geheel andere kwaliteiten en is klussen en repareren gewoon niet jouw ding. Wanneer er dan niemand in jouw omgeving is die het wil of voor jou kan doen, dan kom ik het heel graag voor je doen. Mijn bedrijf heet FlitsKlus Multiservice, en zoals de naam al zegt, heb ik een breed scala aan vaardigheden en sta voor je klaar. Ik ben ontzettend flexibel in tijd en aanbod en in goed overleg komen we zeker altijd tot een juiste overeenkomst qua kostenplaatje. * Laminaat, zowel verwijderen als leggen * Hang en sluitwerk * Meubelmontage * Herstel straat werkzaamheden * Sauzen/latex/schilderwerk * Glasvezel behang aanbrengen *Renovlies behang aanbrengen *Standaard behang aanbrengen en verwijderen * Behangen *Timmerwerk *Schilderwerk buiten Stuur me een persoonlijk bericht voor meer informatie

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Toiletknop vervangen. Prima uitgevoerd. Ook zeer tevreden over de goede, nagekomen, afspraken met betrekking tot de tijdstippen van de reparatie.
 • BvdB service en dienstverlening
  BvdB service en dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  BvdB service en dienstverlening is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Gytsjerk en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in riool en installatietechniek, aanleg, herstel of onderhoud. Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer installatie klaar maken. Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met mij op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed werk geleverd. Tevreden over het resultaat en de werkzaamheden.
 • Goeddak
  Goeddak
  Beoordeling: 4.4 van 54.45121 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer tevreden. Goed en duidelijk contact en snel de reparatie uitgevoerd. Inmiddels weer lekkage vrij.
 • Okay Elektrotechniek
  Okay Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Bent u op zoek naar een ervaren (+20jaar), betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien die bovenal op korte termijn beschikbaar is? Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars. • Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden • Coax / televisie kabel aanleggen • Loze leidingen bedraden • Storingen oplossen/verhelpen • Het aanleggen van elektra en demontage in woningen / schuren • Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en huisverlichting • Extra groep aanleggen in keuken (kookgroep) of op zolder (wasmachine/droger) • Het plaatsen van een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. • Veilig, deskundig en betrouwbaar Verder hebben we ook ruimschoots ervaring in loodgieter/installatie werkzaamheden, zoals het afstellen/vervangen van radiatoren, Vervangen en/of verplaatsen van gas- water- en afvoer leidingen. GEEN PLAATSING EN ONDERHOUD VAN CV KETEL EN GEEN DAK WERKZAAMHEDEN. Neem voor meer informatie gerust via een bericht contact op. Ik reageer doorgaans erg snel. Na het doorspreken van uw wensen, maken we meteen een afspraak. In bezit van diploma’s; - LTS. - MBO- elektrotechniek niveau 2 +3. - MBO laagspanning- middenspanning niveau 3. - VCA-vol certificaat - MBO installatie.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Meterkast laten vervangen. Oktay is een vakman die keurig werk levert en daarnaast ook met je meedenkt aan de toekomst en je voorziet van eerlijk advies. Een vrolijke man die ook altijd wel een praatje heeft. Zeer tevreden over het geleverde werk.
 • Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
  Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Leeuwarden

  Loodgieters Frieslanddirect - Lekkages: Zoeken, repareren en herstelwerkzaamheden zoals tegelen. - Installaties van: Sanitair zoals kranen, douche, toilet, rennovatie badkamers en wc ruimtes. *ivm met garranties werken wij alleen met materialen die wij zelf leveren! Verwarming Frieslanddirect Leveren en installaties van: - Warmtepompen - Cvketels - Warmtepompboilers - Airco's

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goed contact en duidelijke communicatie en informatie. Prijs was Ok.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Leeuwarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 162 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Leeuwarden

Informatie over loodgieters uit Leeuwarden

Ben je op zoek naar een loodgieter van niveau uit de regio Leeuwarden? Zoek je iemand die je kan ondersteunen bij een klus betreffende je sanitair of verwarmingsinstallatie? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Van het opknappen of onderhouden van je badkamer, toilet of CV-ketel tot het verhelpen van een lekkage of verstopping; onze vakmannen staan voor je klaar. Professionals uit Friesland die met je meedenken, al het werk voor hun rekening nemen en een resultaat afleveren waar je nog jaren mee vooruit kan, daar kun je op rekenen wanneer je een Werkspot vakman inhuurt.

Kennismaken met onze loodgieters uit Leeuwarden?

Van een nieuwe badkamer installeren tot de afvoer laten ontstoppen; Werkspot heeft de juiste loodgieter voor je. Wanneer je een klus uitbesteedt, mag je rekenen op vakmanschap en een professioneel resultaat. Wanneer je een loodgieter inschakelt, doe je er goed aan om iemand in te huren via Werkspot. Onze vakmannen staan klaar om je klus op hoog niveau te klaren. We werken met professionele loodgieters uit Friesland die voor bijna elke klus rondom sanitair of verwarmingsinstallatie in te huren zijn. Bovendien is het prettig samenwerken met een vakman uit de regio. Niet alleen staat deze binnen een mum van tijd voor de deur bij een eventuele lekkage of verstopping, ook rekenen loodgieters uit de regio Leeuwarden minder voorrijkosten. Tot slot hebben deze vakmannen een reputatie hoog te houden, waardoor de kans groot is dat ze voor jou nét die stap extra zetten.

Onze loodgieters uit Leeuwarden werken op topniveau

Moet je badkamer of toilet op het hoogste niveau gerenoveerd worden? Of wil je iemand die met een vakkundig oog naar je verwarmingsinstallatie kijkt? Dan heb je aan Werkspot een goede partner. We brengen je namelijk uitsluitend in contact met loodgieters die kwaliteit leveren. Doordat we de review per klus goed in de gaten houden, weten we het niveau van onze vakmannen hoog te houden. Daarnaast staan al onze loodgieters uit Leeuwarden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze hebben stuk voor stuk een goede verzekering en beschikken vaak over de nodige certificaten of keurmerken. Wil je weten of jouw vakman naar keuze ook beschikt over certificaten? Vraag er gerust naar.

Werkspot loodgieters uit Leeuwarden inhuren voor je opdracht

Wanneer je sanitair, waterleidingen of verwarmingsinstallaties toe zijn aan onderhoud of vervanging, kun je een van onze vakmannen uit Leeuwarden en omstreken inhuren. Onze loodgieters zijn in te zetten voor verschillende opdrachten. Ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar iemand die je kan helpen met het plaatsen van tegels of het aanbrengen van stucwerk? Leeuwarden loodgieters blijken ook hier vaak geschikt voor. Neem contact op via Werkspot met een van onze professionele loodgieters en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Je klus in Leeuwarden laten uitvoeren via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Leeuwarden, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Friesland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een badkamer renovatie, toilet renovatie, het aanleggen van een vloerverwarming of het onderhouden of repareren van een CV-ketel.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leeuwarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt