Vind schilders in Súdwest-Fryslân

Op zoek naar schilders in Súdwest-Fryslân? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Sneek

 • Onderhoudsbedrijf M. Jansen
  Onderhoudsbedrijf M. Jansen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75116 reviews
  Schilder in Sneek

  Beste heer/ Mevr. Bij deze stel ik ons bedrijf graag voor. Wij hebben 18 jaar ervaring in kleine onderhouds werk & alle voorkomende schilder werkzaamheden zowel nieuwbouw als renovatie bent u bij ons op het juiste adres. Op al ons uitvoerende werkzaamheden heeft u de volledige garantie. Wij komen ons graag voorstellen aan u alvorens de werkzaamheden aan uw klus. Wij gebruiken enkel gekwalificeerde verven ( vraag u er gerust naar) Wij werken secuur , netjes en Reviews voldoende op deze site die u een idee geven wie wij zijn en kunnen doen voor u . Verwachtend u snel te ontmoeten op uw geplaatste klus.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Team Mario is echt aan te bevelen, reageren snel, werken netjes en laten alles schoon achter. Super, als we jullie nodig zijn dan weet ik je te vinden. Ideaal allround vakmensen.
 • Geart de jager
  Geart de jager
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Schilder in Sneek

  Geart de Jager Schilder-reperatie-onderhoudbedrijf klus bedrijf Sneek

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg vriendelijk, nette werk geleverd, denkt met je mee!! Zeer tevreden!!
 • klussenmetmart
  klussenmetmart
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Schilder in Sneek

  Graag wil ik u welkom heten in de oplossing gerichte wereld van "Klussen met Mart" Na ruim 40 jaar zeilen en boten werk in het buitenland help ik tegenwoordig met kleine verbouwingen en een groot assortiment van klussen en onderhoudswerk. te denkren valt aan schuttingen, pergola's, tuinhuisjes op/af bouwen, keukens plaatsen, badkamers, kit werk, etc etc. Mocht U hulp nodig hebben met Huis, Boot of Tuin Ik ben betrouwbaar, snel en secuur. Natuurlijk heb ik mijn eigen klusbus met gereedschap. Groet, Marten Romeijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vakkundig en degelijk. Ik kan iedereen Mart van harte aanraden.
 • ASS Klusbedrijf
  ASS Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Schilder in Sneek

  Mijn naam is Amar Kabahji. Als stucadoor en schilder onderscheid ik mij door mijn precisiewerk en kundigheid. Zo heb ik met 31 jaar ervaring een allround opstelling. Ik heb al vele grote en kleinere projecten afgerond. Ik streef er altijd naar om de kwaliteit te waarborgen die gevraagd is door de opdrachtgever. Afspraak is afspraak. Wij leveren alles op tijd en wij blijven communiceren met onze klanten. Wij markeren een opdracht pas als afgeleverd als de klant tevreden is.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super tevreden. Alles volgens afspraak. Werkt heel netjes, harde werker met een prachtig resultaat. Zou ASS aan iedereen aanbevelen. Volgende klus is weer voor ASS.
 • Hollander Schilderwerken
  Hollander Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Schilder in Sneek

  Hollander Schilderwerken >> www.hollanderschilderwerk.nl voor onderhoud binnen en buiten. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden zowel groot als klein. Het is erg belangrijk om Uw pand of woning te beschermen. Het is daarom belangrijk om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en strak uitziet tevens zorgt het ervoor dat U niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben kennis en ervaring om aan al Uw wensen te voldoen. schoonmaken-schuren-waarnodig plamuren-kitten-gronden-aflakken. incl klimmatteriaal,steigers,ladders. Wij werken met Sigma, Sikkens, Trimital of wat de klant wil We geven garantie op al onze werkzaamheden voor buiten en binnenschilderwerk In de wintemaanden geven we ook nog extra winterkorting. Wilt u meer info of een offerte aanvragen mail of bel ons www.hollanderschilderwerk.nl email : info.hollanderschilderwerken@ziggo.nl tel : 06 55 358 280 of 06 46 631 821 KVK :010821233 BTW : NL112876225 B01

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Prettig contact, snel uitgevoerd, strak schilderwerk
 • Kodasoft.nl
  Kodasoft.nl
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Sneek

  In regio Friesland ben ik o.a. werkzaam als zelfstandig klusbedrijf. Ik werk nauwkeurig en in overleg met u als klant. Ik geef vooraf een inschatting van de tijd die ik nodig heb. Eventuele extra uren zijn voor mijn eigen rekening, daardoor staat u nooit voor verrassingen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Verschillende klusjes goed overlegd prima uitgevoerd.
 • Moscouw
  Moscouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Schilder in Sneek

  Ons bedrijf is een allround schildersbedrijf. Vakmanschap en kwaliteit zorgen al jaren voor een tevreden vaste klantenkring. Deze klanten kring bestaat uit: aannemers, particulieren, en woning bouw. Onze activiteiten beslaan : - schilderen van: houtwerk en staal. - sauzen van wanden en plafonds. - airless spuiten van latex en lak. - spack spuiten en sierpleisteren. Tevens verzorgen wij klein onderhoud van uw vastgoed. Wij hechten aan heldere afspraken en een open en frequente manier van communicatie , zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Ons vakwerk ontstaat door de juiste combinatie van professionele schilders met een goede kennis,kunde en inzicht. Wij werken met de beste kwalitatieve producten en materialen zoals sigma, sikkens, wijzzonol, boonstoppel,etc. waardoor wij u garantie kunnen geven. Wij staan met genoegen onze klanten bij met advies : kleur en producten. Omdat wij zijn een kleine onderneming zijn , kunnen wij ons vakwerk aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op een voor u gelegen tijdstip. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Waarom ons bedrijf? -Vakkundig -Professioneel -Flexibel Betrouwbaar Werkzaam in: Friesland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Noord Holland,

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Hartem is een vakman, direct goed advies met betrekking tot de verf. Hij werkt netjes, schoon en snel.
 • Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Sneek

  Hallo, ik heb inmiddels 15 jaar een eigen klussenbedrijf en doe voornamelijk schilderen van woningen,chalets, vakantiewoningen, tuinhuisjes en betonvloeren coaten/verven. Ik ben 40 jaar en woonachtig in Idskenhuizen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede en duidelijke communicatie. Vriendelijke schilders. Hebben hele huis geschilderd naar tevredenheid. Kwamen met adviezen (huis gekocht in januari en was selcht onderhouden) en hebben de dakrand gerepareerd. Toen er op een klein stukje blaarvorming was opgetreden hebben ze alles nog eens extra goed gecontroleerd en het snel en goed verholpen.
 • R. de Leeuw schildersbedrijf
  R. de Leeuw schildersbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schilder in Sneek

  Met ruim 35 jaar ervaring kun je wel stellen dat ik Roelof de Leeuw als allround schilder alle kneepjes van het vak als schilder ken. Of het nu gaat om het schilderen van kozijnen, behangen van muren, behandelen van houtrot of zetten van glas en alles daartussen niets is mij op dit gebied onbekend. Ons werkgebied is vooral Groningen, Friesland, Drenthe en de Wadden eilanden en bestaat voornamelijk uit onderhoudswerk binnen en buiten van huizen en (kleine) bedrijfspanden, maar ook nieuwbouw behoord zeker tot de mogelijkheden. Kort om zoekt u een betrouwbare en betaalbare schilder in Sneek of elders in het land die er voor zorgt dat uw pand er straks weer strak en stralend bij staat? vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 • Van Tiel schilderwerken
  Van Tiel schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Sneek

  Schildersbedrijf, veelal inzetbaar in werk voor 2 personen, door meerjarige samenwerking met zzp’er 30+ jaren ervaring. Echter momenteel sta ik open voor kleinschalige opdrachten! Ervaring met (glasweefsel)behang en diverse (watergedragen) verfproducten van o.a. Drost en Sikkens. Plafonds, wanden sausen, houtwerk schilderen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Een fijne, rustige en nette schilder en harde werker. Heeft alles afgedekt en afgeplakt. Bij kennismaking en bekijken klus alles goed uitgelegd , advies gegeven en kregen snel een offerte. De plafonds zijn geschuurd, gekit ,voorgestreken en gewit. Wij zijn heel erg blij met onze mooie plafonds! Wij raden hem zeker aan!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Sneek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 56 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Sneek

Informatie over schilders in Súdwest-Fryslân

Zijn jouw kozijnen toe aan een opknapbeurt? Wij wijzen jou de weg naar de beste schilders in Súdwest-Fryslân. Onze schildersbedrijven komen graag bij jou langs voor een deskundig advies. Maak vandaag nog een afspraak voor een grondige inspectie en een vrijblijvende prijsopgave.

Deskundig kleuradvies door een schilder uit Súdwest-Fryslân

Ben je uitgekeken op de kleur van je woonkamer? De kleur van de muren bepalen voor een groot deel het karakter van je interieur. De bij ons aangesloten schildersbedrijven zijn experts op het gebied van kleur en verf. Bovendien werken wij alleen samen met erkende schilders die gegarandeerd kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Zo ben je er zeker van dat de vakman die je kiest perfect afgewerkte schilderklussen aflevert. Zij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en gaan graag met jou in gesprek om wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Ga dus voor kwaliteit en kies een schildersbedrijf uit Súdwest-Fryslân voor je binnen- en buitenschilderwerk!

Schildersbedrijven voor buitenschilderwerk in Súdwest-Fryslân

Kozijnen hebben eens in de paar jaar een nieuwe lik verf nodig. Onze schildersbedrijven kunnen je hierover adviseren en bieden vaak een onderhoudscontract aan. Zo ben je er zeker van dat je kozijnen goed zijn beschermd tegen schadelijke weersinvloeden. Zij voorzien je graag van kleuradvies, onderhoudsadvies en verf-technisch advies. Wist je dat een schilder meer kan dan verven alleen? Veel schilders leveren ook andere diensten zoals gevelreiniging, restauratiewerkzaamheden en glaszetten. Een bij ons aangesloten schildersbedrijf in Zuidwest-Friesland doet schilderwerken en overige diensten tegen een scherpe prijs.

Het schilderen van je woning in Súdwest-Fryslân via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Súdwest-Fryslân, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Súdwest-Fryslân? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sneek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt