Vind Dakkapel specialisten in Sneek

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Sneek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Sneek

 • Timmerbedrijf Sipma
  Timmerbedrijf Sipma
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakkapel specialist in Sneek

  Timmerbedrijf Sipma is een jong en energiek bedrijf waar kwaliteit voorop staat. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Voor alle grote en kleine verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Timmerbedrijf Sipma is een allround timmerbedrijf, opgericht in 2006 door Klaas Sipma, waar u terecht kunt voor vakkundige werkzaamheden op het gebied van bouwen, verbouwen of renoveren. Bijvoorbeeld: aanbouwen, opbouwen, dakkapellen, dakramen, badkamers, deuren, ramen, vensterbanken, plafonds, kozijnen, carport, terrasoverkappingen enzovoort. Onze ervaring is breed en diep, dus als er iets niet in dit rijtje wordt genoemd, neem toch maar even contact op. De kans dat we een goede aanbieding kunnen maken is erg groot!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Harde werkers, prachtig resultaat! Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Dienstverlening L. de Jong

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  neem snel contact op

  Kom in contact
 • KP de Jong Klus en Onderhoud
  KP de Jong Klus en Onderhoud

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  kp de jong Klus&Onderhoud

  Kom in contact
 • Klusser Dave
  Klusser Dave
  Beoordeling: 3.2 van 53.257 reviews
  Dakkapel specialist in Sneek

  Ik ben Klusser Dave, alle klussen in en om het huis, overal kunt u mij voor inschakelen. Met hout heb ik de meeste ervaring, een badkamer betegelen,schilderen,bestrating, een dak bedekken met EPDM.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Prima opdracht uitgevoerd en volgens budget. Prettig persoon om mee te werken.
  Kom in contact
 • Dewoningtransformeerder.nl
  Dewoningtransformeerder.nl
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Sneek

  Dewoningtransformeerder .nl is een bedrijf gespecialiseerd in het verbouwen van bestaande panden naar meerdere woningen. Het werkgebied is de regio Noord-Nederland maar geregeld ook in Noord-Holland Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in diverse takken van de Bouw, waaronder Metal-stud wanden, Timmerwerk, Houtkachels en ombouwen realiseren en diverse installatiewerkzaamheden.

  Laatste review:
  Zeer tevreden na het bouwen van een aanbouw. Altijd netjes op tijd aan het werk, en voor de prijs die we af hadden gesproken.
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf R.H van Veen

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  Onderhoudsbedrijf R.h van Veen Allround timmerman met meer dan 10 jaar ervaring. Houd aan de afspraken die gemaakt zijn.

  Kom in contact
 • Bleijinga timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  kan je helpen met je Timmerman klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Timmer bedrijf Qelero
  Timmer bedrijf Qelero

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  Kozijnen repareren en nieuwe plaatsen bij werken en alles timmerman werk laminaat alles met gips en hout en keralit plaatsen welkom bij timmer bedrijf Qelero met alle succes voor al mensen 😁

  Kom in contact
 • Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf
  Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Sneek

  Zoekt u een bedrijf dat met u mee denkt, kwaliteit levert en zich voor 100 procent inzet? Dan zit u goed bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij hebben veel kennis in huis en waar nodig is werken wij samen met specialisten, waarbij een klantgerichte benadering voorop staat. Al uw projecten worden uitgebreid met u doorgesproken en zo nodig met adviezen aangevuld. Wij brengen elk project tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat! Kenmerkend voor Rene Koole Bouw-& Onderhoudsbedrijf is: • Vakwerk: Ik heb veel kennis in huis en waar nodig werk ik samen met specialisten • Kwaliteit: U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat • Flexibiliteit: De werkzaamheden worden naar uw wensen uitgevoerd. • De klantgerichte benadering: Voor vragen en advies bent u aan het juiste adres • Servicegerichte aanpak: Dienstverlening voor, tijdens en na de realisatie. Kijk voor meer info, foto’s en reviews op mijn website.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Klus uitgevoerd in najaar 2020 door René. Het geheel ziet er nog steeds mooi uit en het contact verliep prettig.
  Kom in contact
 • Van Schie Bouw- Tuin en Timmerwerken
  Van Schie Bouw- Tuin en Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Sneek

  Zoekt u iemand met vakkennis,dan bent u bij van Schie Bouw en Timmerwerken aan het goede adres. Ik heb veel kennis en ervaring met Timmerwerken in de bouw en waar nodig werk ik met specialisten.

  Kom in contact

4

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Sneek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Sneek

Andere vakmensen in Sneek

Vind vakmensen bij jou in de buurt