Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Laag-Soeren

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Zonnescherm professioneel vervangen. Goed materiaal. Vriendelijke professionals.
 • Roelofse Dakservice
  Roelofse Dakservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Allround dakspecialist met jaren ervaring. Netjes en secuur, geen 9 tot 5 mentaliteit en werk graag door. Werk word goed en netjes afgeleverd met garantie.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel gereageerd. Snel opgelost. Top!! Heeft gratis een dakpan vervangen als service.
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  UPDATE 19 juni 2024 Er is nog veel meer mis, zie de link naar video van de aansluiting bij de andere buren, alles ligt los! https://x.com/i/status/1803357600861331919 IK KAN GEEN CONTACT MEER KRIJGEN MET DIT BEDRIJF NADAT HET WERK WAS UITGEVOERD EN PROMPT BETAALD. Er zijn in maart 2024 werkzaamheden uitgevoerd. Twee niet goed aangebrande aansluitingen geconstateerd door dakdekkers van de buren. Er was specifiek om gevraagd om dat heel goed uit te voeren omdat het grenst aan woning van de buren, die daar eerder lekkage hadden. Ik heb geapt, gemaild, gebeld, ingesproken. Maar Huseyin Tumer lijkt doof voor mijn verzoek om deze twee kleine onvolkomenheden op te lossen. Ik heb gewacht tot de kindervakantie voorbij was, geduld gehad MAAR NU IS HET TWEE MAANDEN VERDER EN IK HOOR NIETS VAN DIT BEDRIJF. Dat is toch niet nodig voor twee kleine reparaties. Ik heb binnen de termijn de rekening betaald, voor mij best een behoorlijke som, maar dit bedrijf geeft alleen garantie als er lekkage is!
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vriendelijke, hardwerkende vaklui met verstand van zaken. Erg blij met mijn nieuwe dak!
 • R. Verwaaijen dienstverlening
  R. Verwaaijen dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Ben je opzoek naar een Dakdekker? dan kan ik R. Verwaaijen dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig. Stuur ons dan gerust een bericht, zodat we je verder kunnen helpen. en je van een offerte kunnen voorzien.👍🏻

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, prettig contact en goede uitvoering van de opdracht. Top en voor herhaling vatbaar.
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in bitumendaken, pannendaken, renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en het nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie & snelle actie. Uitvoering en advies gekregen! Heel fijn!
 • Klusbedrijf Fixedit
  Klusbedrijf Fixedit
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Hoi ik ben Carllon de dakdekker, mijn werkzaamheden zijn: schoorsteenonderhoud, nokken reparatie, gevelrenovatie, lood & zink werk, dakdekking, isolatie enzovoorts. Fixed it staat garant voor al u dakwerkzaamheden, met oog voor kwaliteit zorgen wij voor de perfecte uitvoering van uw project. Fixed It

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed werk afgeleverd, duidelijke communicatie en komt afspraken na. Wij bevelen fixedit aan.
 • Shoppy Bouw
  Shoppy Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Wij van Shoppy bouw zijn al meer dan 20 jaar actief in de daken/airco/bestraten branche en hebben onze sporen al ruim verdient. Wij proberen door scholing en het bij houden van de laatste ontwikkeling zo up to date mogelijk te blijven. Alleen zijn we er wel uit dat de klant alleen gaat voor een goed en betaalbaar resultaat waar ze de komende jaren geen kopzorgen van hebben. Daarom bent u bij Shoppy Bouw aan het juiste adres. Wij zijn erg concurrerend met onze prijs, dit komt mede omdat wij u ook de gelegenheid geven om zelf werkzaamheden uit te voeren die u dan vanzelfsprekend niet hoeft te betalen. Al onze materialen laten wij rechtstreek van af onze groothandel bij u voor de deur bezorgen op het door u aangegeven tijdstip, zo kan u de materialen laten komen wanneer het u uitkomt en dat u het op de afgesproken plaats op het klus heeft klaargezet voor onze vakman. Dit zijn enkele voorbeelden om geld te kunnen besparen. Natuurlijk kan u ook gewoon alle werkzaamheden door ons uit laten voeren en dan nog zal de prijs scherp zijn. Op al onze werkzaamheden krijgt u standaard tien(10)jaar garantie.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dak had een ernstige lekkage, ook de constructie eronder bleek aangetast. Andere dakdekkers schrokken ervoor terug of kwamen met offertes die ons budget ver overschreden. Alawi dacht met ons mee, kwam met opties waardoor het toch haalbaar werd de nodige reparaties uit te voeren en het underlayment te vervangen. Dankzij de enorme inzet van hem en zijn team  is de klus geklaard. Ze werkten tot in de late uurtjes, vaak zonder pauze door. Ze sprongen zelfs bij op hun vrije dag en verzetten afspraken toen het door regen versneld af moest. Dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten  We hebben nu naast een stevig dak met nieuw bitumen, bovendien een dakraam wat voor meer lichtinval zorgt. Tevens is het dak geïsoleerd en voorzien van betere afwatering door afschot, waarmee het dubbel zo lang meegaat en we daarom zelfs 20 jaar garantie kregen. Alawi heel veel dank dat je ons zo bent bijgesprongen in tijden van nood en zulk goed werk hebt. afgeleverd. 
 • Solar Centrale Nederland (SCN)
  Solar Centrale Nederland (SCN)
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  Bij Solar Centrale Nederland gaan we verder dan alleen zonnepanelen. Als toonaangevende dakexperts bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van dakrenovaties, reparaties en isolatie. Ons ervaren team staat klaar om uw dak te transformeren, waardoor het niet alleen duurzaam en energiezuinig wordt, maar ook bestand is tegen de elementen. Of het nu gaat om lekkages, isolatie-upgrades of volledige dakrenovaties, wij leveren hoogwaardige oplossingen die uw investering waard zijn. Vertrouw op Solar Centrale Nederland voor betrouwbaar vakmanschap en een dak dat klaar is voor de toekomst. Bekijk ons portfolio voor enkele dakrenovaties ter behoeve van de installatie van zonnepanelen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer snelle reactie en goede service.
 • J Gerrits
  J Gerrits
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Dakdekker in Laag-Soeren

  https://www.jopiegerrits.nlmeer dan 25 jaar gespecialiseerd in dak reparatie onderhoud aan onroerend goed

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele prettige vakmannen. Als keurig en in goed overleg uitgevoerd. Gewoon top.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Laag-Soeren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 510 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Laag-Soeren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Laag-Soeren

Vind vakmensen bij jou in de buurt