Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Hardinxveld-Giessendam

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Reageerden snel en werken netjes. Altijd lastig in te schatten hoe het is uitgevoerd als leek.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Een vriendelijke kennismaking. Snel onderhandeld en het werk ter hand genomen. Of mijn probleem goed is verholpen moet nog blijken, maar gaf 5 jaar garantie.
 • RTT allround
  RTT allround
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Bitumen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Taron reageerde vlot en kon de klus al heel snel maken. Zeer nette benadering en eerlijke prijs. Afspraken heel goed nagekomen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
 • ER Dakdekkersbedrijf
  ER Dakdekkersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  E.R. Dakdekkersbedrijf is specialist in renovatie, reparatie en nieuwbouw. Wij maken voor u EPDM daken en vijvers (uit één stuk) en bitumen. Ook leveren en plaatsen wij dakkapellen en Veluxdakramen. We hanteren een 24-uurs service en ontvangt u van ons bij elk project 10 jaar garantie. Naast onze goede service, vakkennis en vakmanschap kunnen wij u ook nog een onderhoudscontract aanbieden. Tevens kunnen wij voor u een dakinspectie uitvoeren om te kijken of uw dak binnen afzienbare tijd toe is aan vernieuwing, renovatie of reparatie. We zijn een erkend bedrijf waar al veel klanten dankbaar gebruik van hebben gemaakt en zijn we werkzaam door heel Nederland. Met vriendelijke groet, Ed Rietveld Directeur Eigenaar

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Hij kwam op tijd en deed goed werk.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Anderson came in do fix our skight. He fixed velux window on a very short notice and was kind enough to this for us on Sunday morning. He was very punctual and professional in his fitting and over all service from initial conversation to finishing the job.
 • Totaalonderhoud Vlijmen
  Totaalonderhoud Vlijmen
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Jong en dynamisch bedrijf Gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen,dakgoten en daken Ook voor dakreparaties bent u bij ons op het juiste adres

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Erg aardige vaklui! Schoorsteen ziet er weer tip top uit Reageren snel en hebben de klus snel geklaard Komen hun afspraken na Niks anders dan lof over totaal onderhoud vlijmen, toppers!
 • Semih Services

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Semih Services

 • Klusbedrijf Bravenboer
  Klusbedrijf Bravenboer
  Beoordeling: 4.2 van 54.2556 reviews
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Klusbedrijf Bravenboer – Hardinxveld-Giessendam Wij kunnen nog grote opdrachten voor u uitvoeren. Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Waarom Klusbedrijf Bravenboer – Hardinxveld-Giessendam Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. Ook zeer belangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op. Met vriendelijke groet, Thieme Bravenboer.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Klus netjes en snel uitgevoerd! Goede communicatie en vriendelijk! :)
 • Klusservice Evertse
  Klusservice Evertse
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  We hebben al bijna 10 jaar ervaring in onderhoud en montage werkzaamheden. Houden alles in eigen hand en hebben dus korte lijnen. Indien nodig zijn we vaak snel beschikbaar doordat we ook savonds eventueel beschikbaar zijn. Is er spoed dan kan dat vaak al binnen 48 uur. Vraag gerust persoonlijk een offerte op, daar komen we samen wel uit. Met vriendelijke groet, William Evertse Klusbedrijf Evertse

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ze zijn vroeg en hebben de klus heel goed uit gevoerd en afgemaakt zeer tevreden
 • Timmerbedrijf Verspui
  Timmerbedrijf Verspui

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Hardinxveld-Giessendam

  Welkom op het profiel van G. Verspui. Een vakman met inmiddels 13 jaar ervaring in de bouw. G. Verspui is een bedrijf wat zeer breed is in services & montage op het gebied van timmerwerk en constructiewerk. Werkzaamheden waar u moet denken zijn: - Vlonderterrassen aanleggen - Overkappingen plaatsen - Plaatsen van schuurtjes - Kleine verbouwingen zoals; timmerwerkzaamheden, stopcontacten verleggen. Kortom de meeste voorkomende werkzaamheden bij een verbouwing. Graag kom ik met u in contact! Met vriendelijke groet, G. Verspui Timmerbedrijf Verspui

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Hardinxveld-Giessendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1096 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Hardinxveld-Giessendam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hardinxveld-Giessendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt