Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Hardinxveld-Giessendam

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 55575 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Jay is een uitstekende vakman die duidelijk uitleg geeft van het probleem . Goed werk geleverd en probleem snel opgelost , dit hadden we eerder moeten weten . Bij een evtentuele volgende klus vragen we hem weer !!!!
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De meneer heeft alles heel goed gedaan. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat
 • Klusbedrijf Bravenboer
  Klusbedrijf Bravenboer
  Beoordeling: 4.2 van 54.2556 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Klusbedrijf Bravenboer – Hardinxveld-Giessendam Wij kunnen nog grote opdrachten voor u uitvoeren. Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Waarom Klusbedrijf Bravenboer – Hardinxveld-Giessendam Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. Ook zeer belangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op. Met vriendelijke groet, Thieme Bravenboer.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Klus netjes en snel uitgevoerd! Goede communicatie en vriendelijk! :)
 • Klusservice Sliedrecht
  Klusservice Sliedrecht
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Welkom bij de Klusservice Sliedrecht Ik ben Alex Hartog, sinds januari 2012 zelfstandig ondernemer, voornamelijk werkzaam in de particuliere sector. Voor kleine verbouwingen bent u bij mij aan het goede adres. Om prettig te kunnen wonen is het nodig om regelmatig (kleine) klussen in en om het huis te doen. Misschien bent u niet in staat om deze zelf uit te voeren of u heeft er gewoon de tijd niet voor. In zulke gevallen kunt u een beroep doen op Klusservice Sliedrecht. Een greep uit mogelijke klussen die ik voor u kan doen: Onderhoud kozijnen, bestrating en tuin Glas zetten Klein schilderwerk Repareren van kranen Laminaat leggen Deuren afhangen Kasten of meubels monteren Isoleren Schutting plaatsen Dakraam plaatsen Verlaagd plafond maken Scheidingswanden plaatsen

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Alex is een man die zijn vak verstaat. Werkt netjes, denkt mee en neemt de tijd voor een goed resultaat.
 • A.R.A. Bouw
  A.R.A. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Ik ben een all-round timmerman en heb ook 20 jaar ervaring in de interieurbouw

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Aardige man. Correct en vriendelijk. Echter tot 2x toe opbouwkader te kort afgezaagd voor plaatsen rolhordeur. Na tweede poging maar ( met tegenzin ) geaccepteerd. Als excuus geen rekening betaald. Voor mij geen tweede keer meer. Helaas.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect advies en afwerking.
 • R.G_Schilderwerken
  R.G_Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Leuk dat je op mijn profiel kijkt, Wij zijn R.G_Schilderwerken Wij schilderen kozijnen, trappen, deuren, muren. Voor prijzen of advies kunt u bellen/app Instagram @R.G_Schilderwerken

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goede communicatie en snelle service. Binnen een week geholpen. Reinier hielp bovendien met wat extra's (bijv. afkitten van een randje). Fijn persoon. Bedankt!
 • J.F. de Bruijn Bouw
  J.F. de Bruijn Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw met allerlei verschillende werkzaamheden van 1 deur hangen tot een hele verbouwing!

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Snelle reactie. Heeft vooraf gekeken en een begroting en planning gemaakt. Heel blij met deze vakman.
 • KOOZ B.V.
  KOOZ B.V.

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  'Topkwaliteit in kozijnen en zonwering!', dat is de passie waarmee KOOZ Kozijnen elke dag opnieuw particuliere en zakelijke klanten blij maakt! Uw woning staat voor een kostbare investering, waar u nog jaren plezier van wilt hebben. En wij begrijpen dat! KOOZ Kozijnen is dé specialist op het gebied van kozijnen, zonwering, gevelbekleding en dakkapellen in de regio. Uw gevel verdient onze aandacht!

 • Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Hardinxveld-Giessendam

  Welkom op het profiel bij Werkspot. HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF IS DE BOUWER VAN RELATIES. SAMEN MET U WERKEN WE AAN UW VASTGOED. DAARBIJ MAKEN WE HET U GRAAG GEMAKKELIJK DOOR U IN HET HELE BOUWPROCES TE ONTZORGEN EN UW WENSEN EEN CENTRALE PLAATS TE GEVEN. Met veel enthousiasme en creativiteit realiseren we diverse bouwprojecten. Aandacht voor kwaliteit is daarbij het kenmerk van onze projecten en opdrachtgevers. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar hoogwaardige bouwmethoden, waarbij duurzaamheid en vakmanschap hand in hand gaan. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we samen met u bouwen. Ontzorgen is onze misse, van planontwikkeling tot en met vastgoedbeheer. We betrekken onze opdrachtgevers bij het bouwproces door een aan- sprekende manier van organiseren en communiceren. Juist dat maakt ons tot bouwers van relaties. Bouwprojecten VAN ONTWERPEN EN BOUWEN TOT SERVICE EN VASTGOEDBEHEER. DAT IS WAAR HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF GOED IN IS. WE HEBBEN DE KENNIS IN HUIS OM PROJECTEN COMPLEET TE REALISEREN. DAARIN OVERTREFFEN WE ALS BOUWERS VAN RELATIES GRAAG UW VERWACHTINGEN. In de ontwerpfase ondersteunen wij bij plan- ontwikkeling, architectenselectie, materiaalkeuze en vergunningaanvraag. De daadwerkelijke uitvoering van het bouwproject voeren we met verschillende onderaannemers uit. U ervaart hierbij hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Naast de voorbereidende en uitvoerende fase van het bouwproces is Hoogerbrug Bouwbedrijf ook de partner voor onderhoud en vastgoedbeheer. Zo helpen we u een duurzame en comfortabele woon- of werkomgeving te realiseren.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Zeer snel en vakkundig een nieuwe voordeur geplaatst. We zijn er heel tevreden mee.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Hardinxveld-Giessendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 606 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Hardinxveld-Giessendam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hardinxveld-Giessendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt