Vind aannemers in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar aannemers in Hardinxveld-Giessendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Hardinxveld-Giessendam

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.6 van 54.65135 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Heel blij dat ik op korte termijn geholpen ben met een lekkage in de gang, ik zat met mijn handen in het haar, maar is vakkundig opgelost en de prijs/kwaliteit verhouding was goed, heel blij mee !!
 • Verkuijl Infra Service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Hallo mijn naam is William ik ben beginnend ondernemer in de wegenbouw ik ben beland op werkspot om mijn klantenkring te vergroten en van plan om een mooi resultaat te geven aan mijn klanten de reden dat ik op werkspot zit is eigenlijk om mijn weekenden ook nog te benutten met mijn werk neem gerust contact met mij op. Ik heb tot mijn beschikking een graafmachine en een kiepaanhanger om producten af te voeren en te leveren. vriendelijke groet william.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Crisis wat zijn deze mannen sterk. In minder dan een uur was de hele betonnen schutting weg. En alles netjes achter gelaten.
 • Martin van Houwelingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Hardinxveld-Giessendam, dan kan Martin van Houwelingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Verliep heel goed. Aardig. Professioneel, houdt zich aan afspraken. Goede communicatie. Resultaat is heel mooi. Beveel hem aan.
 • M.Vink Montage en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Ruim 15 jaar ervaring als allround meubelmaker. Onder andere ervaring met: - Montage van meubelen - Keukenmontage - Timmerwerk - Vloeren leggen - Schilderwerk - Stucwerk - Tegelwerk - Loodgieterswerk - Elektra

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  vriendelijke man, vakkundig
 • Sefer afbouw
  Sefer afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Toe aan een verandering of een nieuwe woning gekocht? - Stucwerk - Schilderwerk - Timmerwerk - Elektra - Loodgieter Heeft uw vragen Of komt u er niet uit? Dan komen we samen er uit!

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Sefer afbouw heeft schuifdeuren voor de knieschotten op onze zolder geplaatst. Het contact verliep snel en prettig. Er kwam snel een concrete offerte, die paste binnen ons budget. De klus is snel en vakkundig uitgevoerd, waarbij rekening is gehouden met onze wensen en aanwezigheid. We zijn blij met het eindresultaat.
 • Velocitate bouw en onderhoud
  Velocitate bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 555113 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Velocitate BV is een familiebedrijf waarin 2 generaties werkzaam zijn. Als wij een werk aannemen dan zorgen we er ook voor dat het goed komt, of we nu met 2 aan de klus moeten werken of met 8 mensen, het werk is op het afgesproken moment klaar. Als wij weg zijn is alles netjes opgeruimd en de opdrachtgever blij, daar staan we voor. We hebben een aantal verschillende disciplines die we erg leuk vinden om te doen, dit zijn: *DEMONTAGEWERKZAAMHEDEN / STRIPPEN WONING OF KANTOOR Keukens & badkamers netjes verwijderen en afvoeren. Schuurtjes, muren, vloeren, entresols verwijderen en afvoeren. Complete huizen/appartementen strippen. *ASBESTSANERING Daken van schuurtjes verwijderen, luchtdicht verpakken in speciale folie en verantwoord afvoeren. *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN Snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen. Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Keuken gesloopt ter voorbereiding voor een nieuw keuken. Duidelijke afspraken gemaakt vooraf. Fijne communicatie en netjes werk geleverd.
 • Plieger Vloeren
  Plieger Vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Gespecialiseerd in het aansmeren en egaliseren van vloeren met snelcement en egaline. Daarbij leggen en leveren wij ook vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum en tapijt. Mijn naam is Niels Plieger 35 jaar, ik ben een zzp-er en gespecialiseerd in het herstellen, aansmeren, egaliseren en leggen van vloeren(pvc, vinyl, linoleum en tapijt) 4 jaar gewerkt als stoffeerder en 4 jaar gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren met egaline. Wij werken samen met 3 zzp-ers en personeel, wij egaliseren per koppel rond de 10 vloeren per week, daardoor zijn wij onder andere betrouwbaar als het aankomt op houden aan afspraken qua planning, flexibel in tijden en dagen dus spoedklussen zijn bespreekbaar.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Vriendelijk, snel reageren en mooi werk geleverd.
 • Pro-Bouw Service
  Pro-Bouw Service
  Beoordeling: 4.4 van 54.4570 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Klusbedrijf Pro-Bouw Service is een betrouwbaar bedrijf met ruim 20 jaar ervaring . Wij verrichten vrijwel alle bouwwerkzaamheden en klussen -met garantie- in de breedste zin van het woord tegen scherpe tarieven. Vakkundig, snel en betrouwbaar. Onze diensten betreffen onder andere: verbouwen, aanbouwen, renovatie en grote of kleinere klussen. Een greep uit ons aanbod: voegwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelen, sanitair (badkamers/toilet), behang- en schilderwerk en betonwerk, installatie van waterleiding, electra en gas, isolatiewerkzaamheden. LET OP: wij kunnen geen offerte verstrekken op basis van enkel een omschrijving en/of tekeningen. Een bezichtiging ter plaatse is altijd noodzakelijk. Ook verzoeken wij u ons bedrijf enkel te benaderen bij serieuze interesse. Elk contact brengt voor ons als vakman op Werkspot namelijk kosten met zich mee. Die kosten voldoen we graag, maar liever wel aan échte klussen waar we vervolgens graag de concurrentiestrijd met andere vakmannen aangaan.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  De mannen van Pro Bouw Service hebben echt klasse werk afgeleverd in mijn woning. Het ging om een forse verbouwing: badkamer, twee toiletten, keuken, woonkamer, zolder en verder moest de hele vloer eruit en voorbereid worden voor vloerverwarming. Het resultaat is prachtig geworden. Superstrak en precies zoals ik het wilde. De mannen werken hard en vlot, zijn altijd vriendelijk en opgewekt en ook altijd te bereiken voor vragen. Stonden open voor tussentijdse wijzigingen en gaven daarbij ook altijd goede adviezen. En de prijs is ook gewoon oké. Kortom, Pro Bouw Service is een betrouwbaar bedrijf dat ik zeker weer opnieuw zal inschakelen en iedereen kan aanbevelen.
 • JeRo Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Meer dan 10 jaar ervaring in alle onderdelen in en rondom uw woning. Van klein meubilair tot volledige renovaties.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Klus moet nog gedaan worden, maar de afspraken zijn goed verlopen.
 • Goud Totaal Onderhoud
  Goud Totaal Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Aannemer in Hardinxveld-Giessendam

  Goud Totaal Onderhoud Jong, creatief en beraden. Onderhoud van Goud Te vinden op social media onder de naam @goudtotaalonderhoud

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Mooi resultaat! Heel blij mee.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Hardinxveld-Giessendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 2723 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Hardinxveld-Giessendam

Andere vakmensen in Hardinxveld-Giessendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt