Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Monnickendam

Op zoek naar vloerspecialisten in Monnickendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Monnickendam

 • Nibor Multiservice

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95188 reviews

  Nibor multiservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten plinten en plafondlijsten. Ook voor het leggen van gietvloeren, woonbeton, pvc en egalisatievloeren kunt u bij mij terecht. De showroom van 200 m2 is voorzien van alle nieuwe woontrends op vloeren gebied. Maakt u vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Heel vriendelijk, duidelijk & eerlijk. Ze denken met je mee en lopen niet de kantjes er vanaf. Leveren goed werk!
 • Poelmann Natuursteen & Vloeren

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6564 reviews

  Hoi , mijn naam is paul poelman werk ca 30 jaar in de vloeren en marmer branche , heb ontzettend veel ervaring op dit gebied , reparatie aan alle soorten natuursteen , gedenkmonumenten opknappen , vloeren polijsten , oude granito of terazzo vloeren nieuw leven inblazen , ook repareren wij deze vloeren op de originaile manier , ook voor het creeren van een nieuwe granito vloer bent u hier op het juiste adres). beton , zand cement en anydriet vloeren , het schuren en coaten hiervan in welke vorm dan ook. .in samenwerking met de grinding compagnie uit nieuw vennep kunnen we de allergrootste klussen aan van 1 tot 10,000 m2 We beschikken over een groot modern machine park. Reageer a u b als u het zeker weet , bij elke reactie van een klant kunnen wij vakmannen betalen .varieert van 10 tot 40 euro per klant aan werkspot , u begrijpt dit is een dure hobby WIJ DOEN GEEN HOUTEN VLOEREN..Mvg paul poelmann . POELMANNATUURSTEENENVLOEREN

  Laatste review:

  Vloer reparatie -

  Probleem met bobbels in betonnen ondervloer werd snel en vakkundig verholpen.
 • Optimaal Vloeronderhoud

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Bent u op ons bedrijfsprofiel, omdat wij hebben gereageerd op een klus, dan graag het bericht onderaan goed lezen voordat u uw contactgegevens deelt. In het bericht staat een offerte. Wij zijn met meer dan 25 jaar ervaring een gespecialiseerd vloeronderhoudsbedrijf in alle soorten vloeren en vloerbedekking. Wij zorgen voor het schuren enbafwerken van parketvloeren, reinigen en onderhoud van tapijt, linoleum-marmoleum, natuursteen, granietsteen, etc. Bij ons vinden de werkzaamheden door gediplomeerde specialisten plaats. Wij beschikken onder andere over de onderstaande - SVS Vloeronderhoud - SVS Vakopleiding Vloeronderhoud Specialist - ROC Midden Nederland Parket schuren, reparatie en onderhoud Wij zijn meer dan alleen een professioneel vloeronderhoudsbedrijf/schoonmaakbedrijf! Wij garanderen niet alleen een kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening. Maar wij stemmen onze professionele dienstverlening compleet op uw wensen af. Als bedrijf streven wij naar een vriendelijke en open communicatie met u als klant, zodat wij en u kunnen werken aan een duurzame relatie. Want een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Ali heeft met zijn team mijn versleten vloer weer als nieuw gemaakt en die ziet er weer prachtig uit. De communicatie met het bedrijf verloopt heel goed, ze komen alle afspraken na. Ze zijn allemaal even klantvriendelijke, denken continu met je mee, lossen alle problemen op en leveren uiteindelijk nog meer op dat vooraf is afgesproken. En de prijs is ook nog eens heel goed voor het werk dat wordt verricht. Ben heel erg tevreden met de keuze voor dit bedrijf en kan het iedereen aanraden.
 • LaminAad

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Ik ben na 40 dienstjaren bij de brandweer als zzp er begonnen om kleine klussen te doen, iets wat ik al jaren doe dus ervaring genoeg om problemen op te lossen en te repareren. Ik heb opleidingen gedaan als monteur, hovenier , beveiliging en alle brandweer diploma,s. Ben 62 jaar en kan nog zeker mijn ding doen!!

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Hele goede ervaring met Aad. Ik zou hem aanraden!
 • Tegelzettersbedrijf Ton Tol

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews

  Tegelzettersbedrijf Ton Tol bestaat sinds 1986, en heeft ruime ervaring op het gebied van tegelwerken. Met name het lijmen van mozaiek en het verwerken van groot formaat tegels behoort tot onze specialiteit. Ook het uitvlakken van de muren met cementgebonden stucmat- eriaal of het in de specie zetten van wandtegels en vloertegels behoort tot onze specialiteit.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ton is een prettig mens en een uitstekend vakman. Ik kan hem u van harte aanbevelen en voor een volgende klus gaan we hem zeker vragen om dit weer voor ons uit te voeren.
 • Run Up Multiediensten

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 5 van 55541 reviews

  Run up Multiediensten: Is een multie functioneel bedrijf in bouw en renovatie. Doet al u sloop en schoonmaak werkzaamheden. Ook zijn wij goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteunening in verbouwing b.v, Sjouwen, materiaal klaar zetten , schoonmaak, opleverings schoonmaak etc. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en proffesioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Super service! Run Up klaarde de klus sneller en beter dan ik had verwacht, en voor een goeie prijs! Als je ontzorgd wil worden van je klus, en wil dat er goed en helder met je gecommuniceerd wordt, kies dan dit bedrijf.
 • Gooischparket

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews

  Gooisch Parket is specialist in het leggen en renoveren van vloeren. Wij leggen hout, laminaat en PVC. Oa specialist in het leggen en renoveren van patroonvloeren; visgraat, hongaarse punt, e.d. Met onze jarenlange ervaring en de beste apparatuur zorgen we dat iedere klus perfect wordt gedaan. We zien u graag als klant en zorgen er voor dat u trots kan zijn op uw vloer. Tot ziens Hans

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Hans is een man van weinig woorden maar, hardwerkende daden met een prachtvloer als eindresultaat. In een kleine 4 dagen ruim 135 vierkante visgraat laminaat gelegd waarbij er zuinig en met oog voor detail is gewerkt.
 • Frank Appelman Tegelwerken

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Wij zijn een bedrijf met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van badkamers en vloeren. Wij houden alles in eigen hand, zowel loodgieterswerk, stucwerk, timmerwerk, kitwerk en tegelwerk. Tevens doen wij verbouwingen in en om huis, van klein tot groot. We werken in de regio’s Noord-Holland, Gelderland en Flevoland. En een klein deel van Utrecht. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en voldoen aan alle in Nederland geldende normen en eisen. Op al ons werk geven wij uiteraard garantie en zijn verzekerd tegen eventuele schades die tijden ons werk is ontstaan. Wij werken met de beste kwaliteit materialen en leveren met ons bedrijf uitsluitend vakwerk.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Keurig gewerkt
 • Efe Vloeren

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews

  Wij zijn een familiebedrijf die werkt in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland natuurlijk kunnen de grenzen gestrekt worden met overleg. Ruime ervaring doordat we al vijf jaar in deze branche zitten waarbij we laminaat, vinyl en tapijt leggen en eventueel trap bekleden. Er wordt zeer schoon en precies gewerkt. Wij geven heel erg veel om veiligheid en gezondheid waar we een certificaat van hebben. We geven ook garantie op het leggen. De garantie houdt in als er een bobbeling ontstaat of het laminaat komt naar boven. Voor het monteren van de hoge plint geldt de garantie als ze van de muur afkomen. Helaas kunnen wij geen garantie geven bij het monteren van plakplinten, omdat dat te maken heeft met de plakkwaliteit van de plakplint zelf. Mocht het probleem ontstaan door waterschade of vocht valt dat buiten de garantie. De prijzen(incl. Btw) die we hanteren vindt je hieronder: Laminaat leggen :€6,- p/m2 Laminaat visgraad :€18,- p/m2 Laminaat pvc click :€11,- p/m2 Hoogplint :€2,- p/m2 Plakplint :€1,- p/m2 Ondervloer leggen :€2,- p/m2 Tapijt/vinyl leggen :€5,- per m2 Trap bekleden tapijt :€13,- Per treed Met zijkant :extra €2,- per treed Trap renovatie laminaat :€35,- Per treed Deze prijzen zijn standaard het kan zijn dat de prijzen afwijken na het bezichtigen/bespreken van de klus. Afhankelijk van de situatie. We vragen wel voorrijkosten. De prijs hangt af van hoeveel km de afstand is vanuit Almere. Momenteel berekenen we geen extra kosten voor het leggen van ondervloer. Dit is wel tijdelijk. Indien u uw contactgegevens deelt komt Serpil Kapusuz in contact met u.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Nette, snelle werkers en de communicatie was uitstekend! Ik raad de mannen van Efe zeker aan.
 • Klussenbedrijf Al Akraa

  Vloerspecialist in Monnickendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews

  Klussenbedrijf Al Akraa staat voor kwaliteit en punctualiteit. Met 8 jaar ervaring in schilder en lakwerk sta ik garant voor de klussen die ik uitvoer. Wij werken ook met een spuitmachine waardoor je beter resultaat krijgt en de klus sneller uitgevoerd kan worden. Na 4 jaar in dienst te zijn voor een groot bedrijf heb ik besloten om voor mij zelf aan de slag te gaan. Met twee andere collega's kan Klussenbedrijf Al Akraa ook stucwerk, tegelwerk en vloeren leggen aanbieden. Schilderwerk (spuitmachine) Houtwerk Stucwerk Tegelwerk Vloer leggen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hoewel het zeer druk is op dit moment (Corona-verbouwingen) kon Mahmoed, ten op zichtte van de rest, op zeer korte termijn mijn douchcabine tegelen. Naast dat hij en zijn team goed werkt hebben geleverd was het een fijne communicatie en heeft die alles netjes afgehandeld. Uiteindelijk bleek de klus toch ingewikkelder te zijn dan gedacht en duurde de verbouwing wat langer, maar al met al ben ik toch tevreden over Mahmoed.

Populaire lokale vloerspecialisten in Monnickendam

Andere vakmensen in Monnickendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur