Vind vloerspecialisten in Bant

Op zoek naar vloerspecialisten in Bant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Bant

 • JM Tegelwerken
  JM Tegelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  JM TEGELWERKEN voor compleet Badkamers & Floeren met installatie, montage en tegelwerk

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Na het plaatsen van de klus nam werd er direct contact met ons opgenomen. De zelfde avond was hij bij ons en hebben we afspraken over de klus gemaakt. Ondertussen is de klus klaar. En met meer dan volle tevredenheid. Elke afspraak optijd en goed nagekomen.
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • Refloor B.V.
  Refloor B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  Onze werkzaamheden bestaan uit; Het verwijderen van (tegel)lijmresten Het verwijderen van parketvloeren Aanbrengen van egalisatie / coating / gietvloeren / grindvloeren Voor een mooie decoratieve of een oersterk vloer systeem bieden wij passende oplossingen van A tot Z. Wij laten u graag zien wat vakmanschap inhoud en gaan geen uitdaging uit de weg!

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Prima geregeld. Ik zocht iemand via Werkspot om vloerbedekking en vinyl te verwijderen. Stefan reageerde snel en kon al na 3 dagen komen. Alles goed verwijderd. Mijn complimenten. Goed contact en goed gewerkt. Dankjewel 👍
 • Rj bouw en techniek

  Nog geen reviews

  Vloerspecialist in Bant

  Ben je op zoek naar een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Sloopbedrijf? Dan kun je in Bant bij Rj bouw en techniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Tegelzetbedrijf Lub Janson
  Tegelzetbedrijf Lub Janson
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  tegelzet bedrijf lub janson is een tegelbedrijf voor luxe tegelwerken gespecaliseerd in keramiche parketvloeren, natuursteenvloeren en badkamers en toiletten en verder voor alles wat met tegelen te maken heeft. Lub Janson heeft ruim 20 jaar ervaring in tegelzetten.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De klus ging zeer voorspoedig! Prachtig resultaat. Plezierig om mee te werken. Reageert snel en komt zijn afspraken na.
 • Tegelzetbedrijf Simon Hoorn
  Tegelzetbedrijf Simon Hoorn
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  Tegelzetbedrijf Simon Hoorn Bestaat inmiddels 20 jaar. Werk voor diverse tegelzaken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Dus bij deze bied ik me aan om een prachtige vloer of badkamer bij u af te leveren. De materialen waar ik mee werk zijn speciaal geschikt voor ceramische vloertegels en geschikt voor vloerverwarming.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Simon is een harde werker en komt zijn afspraken na. Direct na de oproep al reactie en binnen een paar dagen was hij al langs geweest om de klus te bespreken. Wij hebben grote 180x40 cm en zware tegels op de begaande vloer laten leggen. Hij leverde vakkundig werk wij zijn er erg blij mee.
 • De Jong Home Design
  De Jong Home Design
  Beoordeling: 3.8 van 53.8512 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  Hallo hier Joeri van de jong home design ik ben specialist in het legen egaliseren trap renovatie ben zzp en doe dit werk vol liefde zorg er altijd voor dat klant met grote lach op het gezicht na mijn mooie afgewerkte vloer kijkt jullie kunnen mijn werk vinden op fb en insta de jong home desing Heb het werk van mijn vader mogen leren die doet het werk al 35 dus man met ervaring mijn werk gebied is breed waar werk is ben ik ook ben verzekerd bij Heutink en heij ( gegeven delen maar toch voor andere partij kiezen kosten voor u zelf )

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  De jongeman kwam bij ons om een vloer te egaliseren om een pvc vloer te laten leggen Duidelijk aangegeven dat ik liever iets meer betaalde maar het perfect wou hebben Hij maakte aan de telefoon al even vlot een prijsje maar dat moest later het dubbele worden Hij is 3 keer terug geweest om het te fatsoeneren op zijn manier maar het resultaat bar slecht Een expert er bij laten komen en die gaf aan dat alles er weer uit moest daar ok de leverancier van de vloer er geen garantie op gaf als de ondergrond zo zal blijven Uiteindelijk 2700 euro kosten gehad om het op fatsoenlijk niveau te krijgen zodat de vloer er met garantie in gelegd kon worden De jong kan de rekening daarvan tegemoet zien
 • van der Heijden montage
  van der Heijden montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Bant

  van der Heijden montage is een montage bedrijf dat gevestigd in Biddinghuizen bestaan bijna 13 jaar en opereren door het hele land Zijn 2 man sterk Onze werkzaamheden zijn : dak en gevelbeplating klein laswerk nieuwbouw renovatie agrarische bouw woningbouw Kunnen we wat voor u betekenen horen we dit graag met vriendelijke groeten van der Heijden montage

 • J.G.T. multiservice
  J.G.T. multiservice

  Nog geen reviews

  Vloerspecialist in Bant

  Voor al het werk in en rondom uw huis belt u J.G.T. Multiservice

 • Bouw en dakwerken post
  Bouw en dakwerken post
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Vloerspecialist in Bant

  Op gebied van alle klussen in en rondom u huis kunnen wij voor u realiseren Zo heb ik ervaring met alle soorten dakbedekking Timmerwerk Zolders in timmeren Badkamers en wc renovaties inclusief tegelwerk Keukens plaatsen En al u andere timmer werk geen klus in ons te moeilijk

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Communicatie was goed met kundig advies. Afspraken werden nagekomen en de klus werd binnen enkele dagen geklaard.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Bant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 214 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Bant

Andere vakmensen in Bant

Vind vakmensen bij jou in de buurt