Vind behangers in Bant

Op zoek naar behangers in Bant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Bant

 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.245 reviews
  Behanger in Bant

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, betonlook). - latex airless spuiten. - lak airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Bestratingen. 13. Tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg. 14. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Nieuwbouw woning laten behangen met renovlies en laten sauzen. Duidelijke afspraken gemaakt met Eugene en goed nagekomen. Afwerkingsniveau is heel netjes. Aan te raden!
  Kom in contact
 • Lub Wakker schilderwerken
  Lub Wakker schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Behanger in Bant

  Ervaren schilder die kwaliteit levert en professioneel te werk gaat. Werkt alleen met goede materialen en staat garant voor zijn product.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Heeft netjes gewerkt en kon snel beginnen. Goed contact en erg tevreden
  Kom in contact
 • de Goede Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Bant

  Geachte lezer, De Goede schilderwerken is een familiebedrijf dat staat voor klantgerichtheid, transparantie en resultaat. Mijn twee broers en ik werken al geruime tijd samen in de schilders branche. We vinden wat we doen leuk en knappen daarom met plezier uw woning op. We zijn gespecialiseerd in het schilderen, sausen en behangen, zowel binnen als buiten. Momenteel is hebben wij nog ruimte en tijd om op korte termijn een klus uit te voeren. Klein of groot, we hebben ervaring genoeg. We hebben op grote bouwprojecten gestaan, maar waarderen het ook enorm als we een slaapkamer of hal mogen sausen of behangen. Elk type behang heb ik ervaring mee en wanden egaal maken voordat er geplakt kan worden voer ik ook uit. Let wel; ik ben geen stukadoor, dus gehele woningen stuk ik niet. Zijn er vragen of bent u benieuwd naar resultaten; ik houd een collage bij van mijn werk. Er ontstaan vaak onduidelijkheden als het gaat om resultaat en de afwerking van ons product. Door goed te overleggen (een overzichtelijke offerte) en een bestand waarin de afspraken genoteerd zijn, voorkomen we de meeste onduidelijkheden. Daarnaast praat ik met passie over wat ik doe en neem ik u graag mee in het proces. Vriendelijke groet, Matthijs de Goede

  Kom in contact
 • Groothedde onderhoud & vastgoed
  Groothedde onderhoud & vastgoed

  Nog geen reviews

  Behanger in Bant

  Groothedde onderhoud en vastgoed advies uit Bant heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende schilderwerk, behangen van wanden, spuiten van muren en plafonds, glaszetten etc! voor een prijsopgave kom ik graag langs! mvg Wim

  Kom in contact
 • Heelal Perfume
  Heelal Perfume
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Behanger in Bant

  Ben je op zoek naar een Schilder of laminaat ? Dan kun je in Nunspeet bij( H Helal) terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Behangen kamer en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Hussain is een zeer nette man. Hij heeft afgelopen weekend bij ons thuis schilderwerk uitgevoerd zoals; deuren, slaapkamers, trappen, koepel. Samen met zijn team levert Hussain kwalitatief goed werk, zijn accuraat, snel en komen hun afspraken na. Daarnaast is Hussain zeer flexibel, kleine klusjes die niet afgesproken waren doet hij er ook gewoon bij. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Dank je wel Hussain.
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf Dover

  Nog geen reviews

  Behanger in Bant

  Ik ben een ondernemer sinds 2015.

  Kom in contact
 • Bosmans Afbouw B.V.
  Bosmans Afbouw B.V.

  Nog geen reviews

  Behanger in Bant

  Wij hebben veel werk van onze vaste opdrachtgevers in onze regio maar willen ook de particuliere markt onze expertise laten zien. Onze gespecialiseerde tegelzetters en stucadoors zijn allemaal allround in hun eigen vak. Ons snelle totaalpakket: - badkamer / toiletrenovatie - pleisteren wanden en plafonds - decoratieve wandafwerkingen - latex spuiten op wanden en plafonds - spackspuiten wanden en plafonds - vloeren van tegels, natuursteen of pvc

  Kom in contact
 • Schilder Brant
  Schilder Brant
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Behanger in Bant

  Zoekt u een betrouwbare en goeie schilder die zijn afspraken na komt, dan kunt u mij gerust inhuren. Ik ben zelfstandig en werk alleen en neem de klus aan die ik aan kan en binnen het termijn die we afspreken. Op de foto's ziet u wat leuke projecten die ik afgerond heb. Ik geef garantie en ook als er achteraf nog iets is zal ik dit oplossen. Dus wilt u uw klus geklaard hebben door een eerlijke friese vakman bel of mail me maar.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Alles in de onderhandeling en afspraken liep goed en naar wens ,wederzijds
  Kom in contact
 • dunnewind solutions
  dunnewind solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Behanger in Bant

  dunnewind solutions Is een jong bedrijf dat zich richt op allerlei klussen in en om het huis of bedrijf Bouw en montage Sloop en demontage DAV gecertificeerd Heftruckchauffeur Reachstakker chauffeur dunnewind solutions gewoon de oplossing

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Werkt hard en netjes
  Kom in contact
 • Mike van der Stap
  Mike van der Stap
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Bant

  Ik ben Mike 33 jaar met 9jaar werkervaring. 9jaar geleden ben ik in de moeilijke tijd begonnen met een onderhoudsbedrijf, maar door vakwerk af te leveren heb ik me hoofd goed boven water te weten houden. De voornaamste werkzaamheden zijn: Sanitair, tegelwerk, keuken plaatsen, schilderwerk/sauswerk, klein loodgieters werk, laminaatvloer, plinten

  Laatste review:
  Je kan zien dat mike al veel ervaring heeft in montage en betegeling. Werkt heel hard door. Zijn ook erg blij met het resultaat. Voor een goede prijs en kwaliteit zit je bij deze vakman zeker goed!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Bant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 76 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Bant

Andere vakmensen in Bant

Vind vakmensen bij jou in de buurt