Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Bant

 • Schuit geveltechniek
  Schuit geveltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Metselaar in Bant

  Ruime ervaring in metselwerkzaamheden. Aanbouw/verbouw en nieuwbouw. Ook doen wij herstel, reparatie en isolatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Resultaat is goed. Afspraken gaat goed, uitvoering ging niet geheel wens. Het bedrijf is lastig te bereiken en de communicatie gaat stroef. Hij heeft bij ons schade gemaakt, maar legt het geheel buiten zijn toedoen. Komt het wel repareren.
 • Onderhoudsbedrijf Walinga
  Onderhoudsbedrijf Walinga
  Beoordeling: 3.9 van 53.9510 reviews
  Metselaar in Bant

  Al ruim 22 jaar zelfstandig ondernemer met bijna 40 jaar werkervaring in metselwerkzaamheden. Een eerlijke vakman in hart en nieren. Mocht een klus sneller af moeten dan wordt altijd beroep gedaan op een collega waar al vele klussen samen mee zijn gedaan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een orienterend gesprek.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Op zich is het muurtje prima gemetseld en binnen budget en tijd. Voegen werd uitbesteed en was duurder dan begroot. Walinga iets tegemoet gekomen en werd gewaardeerd. Enige minpunt is dat tot op heden 1 kopse kant niet is gevoegd, vergeten en ondanks belofte nooit afgemaakt.
 • Kruisselbrink Bouwwerken
  Kruisselbrink Bouwwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Bant

  Bouwbedrijf Kruisselbrink Bouwwerken Gespecialiseerd in: Renovatie Schoorsteen Metselwerk Voegwerk Renovatie Nieuwbouw Badkamers Tegelwerk Wanden Plafonds Toilets

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Schoorsteen renoveren. Strikt volgens afspraak Goed werk geleverd! Goede de uitleg van de werkzaamheden, Harde werker,
 • Alt's klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Metselaar in Bant

  Alt's klusbedrijf kan je helpen met je Metselaar klus in Ens en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alt's klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Voegbedrijf L. Jetten
  Voegbedrijf L. Jetten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews
  Metselaar in Bant

  Voegbedrijf L.Jetten is een voegbedrijf dat staat voor, al uw voegwerken en is VCA gecertificeerd.   Gespecialiseerd in: Nieuwbouw projecten, Onderhoud, renovatie, uithakken, reiniging, stralen ,voegen, impregneren en scheurherstel. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel.   Dankzij opgedane ervaring (sinds 1993 werkzaam als voeger) en mede door samenwerking met andere steiger en metselbedrijven kan ik mij sterk maken voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Ik geef op mijn uitgevoerde werk 5 jaar garantie.   Ook voor het aannemen van grotere projecten, Voor aannemer en particulier.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Het contact vooraf was goed. Het werk is netjes afgeleverd en wij zijn erg tevreden over het verloop. Aanrader.
 • Haringsma Metselwerken
  Haringsma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Metselaar in Bant

  Hallo, ik ben Gerrit Haringsma en heb sinds 2012 mijn eigen metselbedrijf Haringsma metselwerken. Daarvoor heb ik 22 jaar in loondienst gezeten waarvan 6 jaar specifiek in de restauratie. De vakmanschap die ik daar heb mogen opdoen, zet ik nu met veel plezier in mijn eigen bedrijf. Alle voorkomende metselwerken neem ik aan. Van klein tot groot. Van restauratie tot nieuwbouw. Tevens ook voor al uw lijm en voegwerk. Vriendelijke groet, Gerrit Haringsma

  Laatste review:
  Metselen en voegen overige-
  Geweldig aardige man met een flinke bak ervaring. Hij heeft de muur exact gemaakt zoals wij deze in gedachten hadden. Daarnaast denkt hij ook met je mee en beperkt zich niet tot opdracht. Absoluut een aanrader!
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews
  Metselaar in Bant

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Van te voren langs geweest om alles te bekijken en al snel een offerte gehad. Klaas en zijn collega's zijn zeer vriendelijk en harde werkers maar zeker ook vakmannen. Ook extra werk verricht ( voegen vensterbanken). Veel tegenslag gehad door het slechte weer, maar alsnog was de klus snel geklaard. Uitgevoerde werkzaamheden zijn naar onze volledige tevredenheid. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen
 • Pieter Bokma

  Nog geen reviews

  Metselaar in Bant

  MIjn naam is Pieter Bokma.Ik heb ruim 25 jaar ervaring als voeger in de renovatie en nieuwbouw.Ik heb het voegen in de praktijk geleerd bij Van Der Werff in St Nicolaasga.Ik heb verschillende werkgevers gehad maar vindt het prettig mijn eigen bedrijf te runnen.Op dit moment heb ik voornamelijk nieuwbouwwoningen te voegen(Groothuis Emmeloord is mijn opdrachtgever) maar ik heb veel renovatiewerk gedaan in Amsterdam.Mijn sterke punt is dat ik goed werk aflever--Netjes en opgeruimd de werkplek achterlaat.Ik geef een eerlijk advies over het werk dat gedaan moet worden.Alles gaat in goed overleg. Op het voegwerk geef ik 10 jaar garantie. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Vriendelijke groet Pieter Bokma

 • Erwin de Boer
  Erwin de Boer
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Metselaar in Bant

  Een eenmans zaak gespecialiceerd in metselwerk,lijmwerk en alles wat daar bij komt kijken, zoals profiel stellen, voegen , timmerwerk etc. Al 20 jaar ervaring op het gebied van metselen. Gun me uw klus en laat u overtuigen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Goede communicatie en goed werk geleverd. Volgende keer wanneer er weer wat gemetseld moet worden vraag ik hem weer.
 • Douma Metselwerken
  Douma Metselwerken
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Metselaar in Bant

  Douma Metselwerken kan je helpen met je Metselaar klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Sloopwerk algemeen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Douma Metselwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Communicatie prima, was ook vlot. Ik ben wel van mening dat het iets netter had gekund echter de klus is wel uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Bant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Bant

Andere vakmensen in Bant

Vind vakmensen bij jou in de buurt