Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Emmeloord

 • Schuit geveltechniek
  Schuit geveltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Ruime ervaring in metselwerkzaamheden. Aanbouw/verbouw en nieuwbouw. Ook doen wij herstel, reparatie en isolatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  snel, duidelijke communicatie vakkundig
 • Alt's klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Metselaar in Emmeloord

  Alt's klusbedrijf kan je helpen met je Metselaar klus in Ens en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alt's klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Remco's metselwerken
  Remco's metselwerken
  Beoordeling: 3.5 van 53.5516 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Hallo, Ik ben Remco en heb een éénmanszaak. Ik ben gespecialiseerd in metselwerken en lijmwerk en alles wat er i komt kijken. En heb veel ervaring opgedaan in de afbouw.Ben het bedrijf begonnen als hobby, en haal hier erg veel plezier uit. In 1998 heb ik mijn metseldiploma gehaald en sindsdien werkzaam geweest als metselaar. Heb veel ervaring met diverse metselwerken, onder andere aanbouwen en vrijstaande woningen en veel schoorstenen. Ik doe nu ook veel aanbouwen en schoorstenen. Hier ben ik ook steeds meer in gespecialiseerd. Als u een metselaar zoekt, dan hoor ik het graag of ik iets voor u kan betekenen!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Ziek kind, telefoon stuk, griep... 3 november zou Remco de klus doen. Niks meer gehoord.
 • IDeal.K.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  .

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Werk verliep vlot, erg flexibel, goed werk geleverd! Erg mooi geworden.
 • Metselbedrijf Martin de Boer
  Metselbedrijf Martin de Boer
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Ik Martin de boer .ben van 1996 tot 2006 in loondienst geweest.waar ik alle soorten metselwerk van oud lijkend (renovatie en restauratie)tot nieuw en modern .(dunbedden,pointeren,zonder voegen) ervaring mee heb. sinds 2006 ben ik zelfstandig . en heb veel ervaring in alle soorten tuinmuren en bestratingen en tegelwerken , wat ik graag combineer in mijn werkaanpak, uiteraard zit overal garantie op. ook verzorgen we uw straatwerk. als u ook natuursteen afneemt via ons en het MEC museum in dronten .

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Snel vakkundig en betrouwbaar. Prettig in het contact.
 • Klussenbedrijf Doornewaard
  Klussenbedrijf Doornewaard
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Ben in 2007 voor mezelf begonnen, daarvoor 18 jaar bij een onderaannemer gewerkt,Ik doe werk voor particulier en aannemers, zowel op aanneming als op uurbasis. Mijn specialiteit is:Siermetselwerk-voegwerk -lijmwerk-nieuwbouw-verbouw. Ben tevens lid van stichting keurmerk Kwaliteitsvakman

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Fijn directe communicatie. Klus is goed uitgevoerd en we zijn erg blij met het resultaat. Voor een volgende klus zou ik weer gebruik willen maken van Klussenbedrijf Doornewaard.
 • BBS Bouw
  BBS Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jan van der Schouw van BBS Bouw, inmiddels heb ik al ruim 14 jaar ervaring in diverse bouwwerkzaamheden. Mijn voornaamste werk op het moment is dak- en timmerwerk maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u verrichten. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit prijs verhouding! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, BBS Bouw

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mijn ervaring met Jan van BBS zijn uitstekend. Een goede offerte op basis van mijn eigen meting. Daarna heeft Jan het dak zelf bekeken en de materialen besteld. Werkzaamheden aan oude huizen vragen vakmanschap en dat heeft BBS geleverd.
 • Voegbedrijf L. Jetten
  Voegbedrijf L. Jetten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Voegbedrijf L.Jetten is een voegbedrijf dat staat voor, al uw voegwerken en is VCA gecertificeerd.   Gespecialiseerd in: Nieuwbouw projecten, Onderhoud, renovatie, uithakken, reiniging, stralen ,voegen, impregneren en scheurherstel. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel.   Dankzij opgedane ervaring (sinds 1993 werkzaam als voeger) en mede door samenwerking met andere steiger en metselbedrijven kan ik mij sterk maken voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Ik geef op mijn uitgevoerde werk 5 jaar garantie.   Ook voor het aannemen van grotere projecten, Voor aannemer en particulier.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Het contact vooraf was goed. Het werk is netjes afgeleverd en wij zijn erg tevreden over het verloop. Aanrader.
 • Thomas Bouwwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Emmeloord

  Als u op zoek bent naar een metselaar, tegelzetter of timmerman of heeft u hulp nodig bij nieuwbouw, aanbouw of wilt u (ver)bouwen... of een andere klus? U bent bij Thomas Bouwwerken in goede handen! Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw wil ik u graag helpen met uw bouwwensen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan u als klant. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave. Thomas Bouwwerken Thomas van der Sligte-Nijland

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Prima werk geleverd. Goede communicatie.
 • Aarten Timmerwerken
  Aarten Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Metselaar in Emmeloord

  Aarten timmerwerken is een jong en enthousiast bedrijf dat gespecialiseerd is in aanbouw, verbouw en renovatie in omgeving kampen, ijsselmuiden, zwolle. Door de kennis en kunde wat betreft aanbouw, renovatie, energiebesparend bouwen en onderhoud binnen de deuren van Aarten Timmerwerken te hebben, zijn wij als bedrijf zeer breed in ons aanbod en inzetbaarheid. Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid en zetten daarvoor in ons werk een stapje extra voor u. Wij staan garant voor een nette werkomgeving en houden de communicatie graag helder en direct. Op deze manier zorgen wij dat niemand voor nare verrassingen komt te staan.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Erg goed en ben blij

4.3

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Emmeloord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Emmeloord

Andere vakmensen in Emmeloord

Vind vakmensen bij jou in de buurt