Vind hoveniers in Bant

Op zoek naar hoveniers in Bant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bant

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Hovenier in Bant

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • M. van der Brug GROEN - GROND - INFRA
  M. van der Brug GROEN - GROND - INFRA
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Hovenier in Bant

  M. van der Brug Groen - Grond - Infra is gespecialiseerd in zoals de naam het al zegt: groen, grond en infra. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen en onderhouden van groen, uitgraven van uw tuin, bewerken van de grond of het aanleggen van terreinverharding zoals straatwerk. Of het nu gaat om een tuinpad, aanbouw uitgraven, graszoden leggen, uw tuin frezen en inzaaien met onze minitrekker of bedrijfsterrein uitbreiding of een grote bouwput uitgraven, wij doen het allemaal. Bij M. van der Brug Groen - Grond - Infra vinden wij persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. Wij staan voor duidelijke afspraken, korte lijnen en kwaliteit van het werk wat wij leveren!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg vriendelijk, hij hielp ons snel en zonder complicaties! Elke keer weer terug!
 • dunnewind solutions
  dunnewind solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Hovenier in Bant

  dunnewind solutions Is een jong bedrijf dat zich richt op allerlei klussen in en om het huis of bedrijf Bouw en montage Sloop en demontage DAV gecertificeerd Heftruckchauffeur Reachstakker chauffeur dunnewind solutions gewoon de oplossing

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Pascall was op tijd, vriendelijk, professioneel en bovenal kundig. Extra service werd geleverd zonder dat ik moest vragen. Verder was Pascall erg behulpzaam en gaf een verhelderende uitleg. Dunnewind Solutions zou ik zonder twijfel aanraden en -indien nodig- wederom graag een (vergelijkbare) klus gunnen!
 • Maatschap van Horssen-Klop
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Bant

  allrounders die alles aanpakken, met 10 jaar ervaring vca gecertificeerd contaniners om snoeiafval / puin ed te verwijderen als u tevreden bent zijn wij het ook

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Startende ondernemer met motivatie
 • Dendron Tree service
  Dendron Tree service
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Hovenier in Bant

  Dendron Tree service kan je helpen met je Hovenier klus in Zwartsluis en omgeving. We zijn vooral gericht op werkzaamheden waar klimmen een noodzaak is. Wij staan klaar om al je vragen over Bomen snoeien of verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dendron Tree service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Frank heeft de klus goed en professioneel uitgevoerd. Hij beschikt over het juiste gereedschap en denkt goed mee. Komt alle afspraken na. Aanrader!
 • Perfect Hoveniers
  Perfect Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Bant

  Wij zijn Perfect Hoveniers, We staan klaar voor u tuin in alle soorten maten. Wij maken u droom tuin een realisatie. Levende tuin ook hier staan we voor u klaar, strakke tuin of kleine aanpassingen alles is mogelijk. Wij werken graag met u voor u droom tuin, en we gebruiken alleen hier voor de beste kwaliteit aan materialen. Hopelijk tot Gauw! Met vriendelijke Groet, Per Rienks - Perfect Hoveniers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Per is netjes geweest in het traject vooraf en heeft goed gekeken naar de maten en foto’s gemaakt alvorens met een offerte te komen. De bestrating zelf is keurig aangelegd en ziet er top uit. Dik tevreden mee!
 • Rj bouw en techniek

  Nog geen reviews

  Hovenier in Bant

  Ben je op zoek naar een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Sloopbedrijf? Dan kun je in Bant bij Rj bouw en techniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • I.M. van Gent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Bant

  Wij zijn een klein loonwerkbedrijf dat tuinen onderhoud. Onze specialiteit is vormsnoeien en knippen. Ook voor het ophalen van oude bestrating en het leggen van sierbestrating. Voorheen waren we een boomkwekerij bedrijf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel blij met Daniels reactie om bij ons grond af te komen graven! Hij is goed voorbereid (van te voren locatiebezoek om onduidelijkheden weg te nemen), prettig in de omgang en kundig. Hij laat niks aan het toeval over en heel fijn: denkt mee. Echt een vakman!
 • Jongbloed Boomverzorging & Bosbouw
  Jongbloed Boomverzorging & Bosbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Bant

  boomverzorger in de regio flevoland overijssel Drenthe en gelderland daarnaast actief werkzaam in de bosbouw in heel nederland

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jongbloed heeft zijn werk zeer professioneel uitgevoerd. Duidelijk comfortabel hoog in de boom, zorgvuldig in de uitvoering, met liefde voor het vak en de natuur. En, heel belangrijk: dit is een houthakker. Niet een tuinman die ook wel eens een boom doet. Heel groot verschil.
 • Haasjes dienstverlening
  Haasjes dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Bant

  Haasjes Dienstverlening stelt vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Met ruime ervaring bieden wij onze klanten een goeie service. Als het nu gaat om tuinaanleg of tuinonderhoud U kunt bij ons terecht.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Tim en collega hebben topwerk afgeleverd. Oude buxushaag verwijderd en afgevoerd. Nieuwe buxus (Japanse Hulst) geplant. Ziet er weer strak uit. Alles zeer netjes achtergelaten, afval netjes opgeruimd. Top!!!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 282 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bant

Andere vakmensen in Bant

Vind vakmensen bij jou in de buurt