Vind verhuisbedrijven in Bant

Op zoek naar verhuisbedrijven in Bant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Bant

 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Verhuisbedrijf in Bant

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Klus snel en goed geklaard. Ook goede, snelle en helder communicatie. Prima!
 • Bart Wolthuizen verhuis- en montageservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Bant

  Met name gespecialiseerd in de montage en demontage van meubilair. Meer dan 20 jaar ervaring. Verzorgd voor een aantal bekende meubelwinkels de montage van meubilair.

 • Driesen Verhuizingen B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Bant

  Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf? Dan kun je in Emmeloord bij Driesen Verhuizingen B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Hoekstra works

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Bant

  Hoekstra works kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Balk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Hoekstra works om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • WeMoveIt Verhuisservice
  WeMoveIt Verhuisservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Bant

  Op zoek naar een snel, efficiënt, en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan ben je bij WeMoveIt aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gedreven verhuizers waar geen situatie te lastig voor is. Heeft u Specifieke wensen, dan passen we onze werkwijze graag voor u aan. We willen iedereen namelijk zo goed mogelijk van dienst zijn.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  In 1 woord, prima service en afspraken worden netjes nagekomen. Hard werkende mannen die netjes werken. Prettige communicatie.
 • Removers
  Removers

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Bant

  Removers is een dynamisch verhuisbedrijf met een toegewijd team van ervaren verhuizers dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze missie is om elke klant een naadloze verhuiservaring te bieden, waarbij we de stress en zorgen die vaak gepaard gaan met verhuizen, ontnemen. Dus bent u nou opzoek naar een betaalbare verhuisservice in uw directe regio? Bij Removers krijg je binnen enkele minuten een concrete prijsvoorstel voor uw verhuizing. You move? We remove!!

 • DVR

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Bant

  Chauffeur, standbouwer, buitenwerk, sjouwen enz

 • Logtmeijer's Groenvoorziening
  Logtmeijer's Groenvoorziening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7585 reviews
  Verhuisbedrijf in Bant

  Hallo ik ben Leo Logtmeijer en eigenaar van Logtmeijer's Groenvoorziening. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en klein schilderwerk en heb 40 jaar ervaring. Ik ben er voor ieder die niet aan het onderhoud van zijn tuin toekomt of eigenlijk assistentie wil hebben om de tijd weer gereed te krijgen zodat u het onderhoud weer zelf kunt gaan doen. Ik ben altijd bereid om u een advies te geven en een vrijblijvende offerte uit te schrijven zodat u later zelf kan beslissen laat ik het doen of doe ik het zelf. Mijn zin luid daarom altijd "Uw Klus Is Mijn Uitdaging

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Echt goed werk. Hij heeft dezelfde dag nog de hele tuin afgeleverd! (Het is een grote)
 • Sieberen Veldstra

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Bant

  As it net kin sa as't moat.... Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Dat is mijn motto en met een wagen vol gereedschap kunt u me voor vele klussen vragen. Voor timmerwerken, installatie werken, constructie. Mag graag buiten de lijntjes denken. Verder ben ik actief in de transport en verhuizingen.

 • Klussenbedrijf Just Right
  Klussenbedrijf Just Right
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Verhuisbedrijf in Bant

  Ik ben Gerrit Jellema, eigenaar van klussenbedrijf Just Right opgericht in 2013. Mijn opleiding gevolgd aan de lts bouwtechniek te Franeker. Werkervaring: nieuwbouw timmerman, scheepsbetimmering, tuinonderhoud, gieterij, enz. Ik doe kleinschalige klussen zoals schuttingen plaatsen, klein tuinonderhoud, stopcontacten en schakelaars vernieuwen en verplaatsen, Reparatie aan waterleiding en riolering, enz. enz. Er wordt vooraf uitvoerig besproken hoe de klus word uitgevoerd en wat de kosten zijn . Dit word onder garantie uitgevoerd. ( zelf aangeleverde materialen niet meegerekend).

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  We hadden afgesproken voor 9 uur op de maandagochtend en de klussenman hield zich keurig aan de tijd die we afgesproken hadden. Het was een lastige kledingkast met een slechte werktekening en instructie maar hij had er geen moeite mee, een goede vakman zoals je ze vaak niet hebt. De kast staat en we zijn er erg blij mee, vandaar onze 5* op ieder onderdeel!!

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Bant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Bant

Andere vakmensen in Bant

Vind vakmensen bij jou in de buurt