Vind ontwerpers in Koningsbosch

Op zoek naar ontwerpers in Koningsbosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Koningsbosch

 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Ontwerper in Koningsbosch

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Duidelijke communicatie, scherpe prijs en snelle levering. Erg tevreden.
 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Ontwerper in Koningsbosch

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Geweldige ervaring met Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster!! Wij willen graag onze oprechte lof uitspreken voor de buitengewone service en uitmuntende expertise van Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster van Bouwkundig Buro Junior uit Egchel. Onze samenwerking met Andries heeft onze verwachtingen overtroffen op elk niveau en we zijn buitengewoon tevreden met het resultaat. Klanttevredenheid: We zijn niet alleen zeer tevreden met het werk van Andries Koster, maar we zouden hem ook ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een getalenteerde bouwtechnisch tekenaar. Zijn professionaliteit, deskundigheid en toewijding aan klanttevredenheid maken hem echt een klasse apart. Nogmaals enorm bedankt Andries!! Groetjes van Stephanie en Mark
 • Mestrom Architectuur
  Mestrom Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Koningsbosch

  Mestrom Architectuur Wij helpen u graag verder bij het uitwerken en realiseren van uw plannen. Ontwerp Advisering Vergunning (vergunningsvrij) Visualisering Bouwvoorbereiding Projectbegeleiding Wij zien ieder project als maatwerk! Informeer naar een vrijblijvende offerte en neem gerust een kijkje tussen de lopende en lopende projecten

 • Bouwservice Boymans
  Bouwservice Boymans
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Koningsbosch

  All-round bouwbedrijf. Van klein tot groot, we staan voor u klaar. Bouwservice Boymans kan u helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor u kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming, Stucwerk, Dakkapel of Aanbouw plaatsen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Betrof herstelwerk aan een deels door derden omgereden scheidingsmuur(tje). Hij was redelijk vlug met komen kijken om een taxatie van de ksoten te kunnen maken en nog vlugger met het komen repareren. Dit gebeurde samen met een collega. Na het slopen van het beschadigde gedeelte, werd dit opnieuw opgemetseld. Na een droog-/uithardingsperiode is het gevoegd en ik moet zeggen dat het er goed uitziet. Ook houdt hj zich aan de gemaakte afspraken, dus top.
 • Kneepkens bouw & montage

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Koningsbosch

  Metselwerk Tegelwerk Renovatie Aanbouw Verbouw

 • Job's tuin en klus

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Koningsbosch

  Het bedrijf is gespecialiseerd in advies, aanleg, renovatie en onderhoud van alle soorten tuinen. Alle voorkomende tuinwerkzaamheden verzorg ik met veel plezier voor u. Daarnaast doe ik ook nog verschillende kluswerkzaamheden in en rondom uw huis. ​ ​

 • J. Stevens Terras en Tuin
  J. Stevens Terras en Tuin
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Ontwerper in Koningsbosch

  Welkom op het profiel van van J. Stevens Terras en Tuin! Uw specialist op gebied van alle tuinwerkzaamheden van A t/m Z. Mijn naam is Jan Stevens, eigenaar van familiebedrijf J. Stevens Terras en Tuin. Van origine heb ik een agrarische achtergrond en heb ik al ruim 25 jaar ervaring in alle tuinwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. Wat wij onder andere doen: - Tuinaanleg en ontwerp - Tuin onderhoud (onderhoudscontracten zijn mogelijk) - Bestratingen - Riooltechnieken - Schuttingbouw tot complete zelfbouw tuinhuizen en overkapping bestaande uit Lariks-Douglas - Ook bedrijven onderhoud parkeerplaatsen gazon struiken en hagen - Zwembaden zwemvijvers - Nieuw in ons assortiment ook branden van plattedaken prieeltjes tuinhuizen En nog veel meer! Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen. J. Stevens J. Stevens Terras en Tuin

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tuin is netjes aangelegd. Helaas duurde het project iets langer dan gepland, maar ben zeker blij met het eindresultaat.
 • Arcana studio
  Arcana studio
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Koningsbosch

  Welkom bij Arcana Studio, waar creaties worden gemaakt vanuit een jarenlange passie voor renovaties in Zuid-Limburg. Met een focus op het herontwerpen van ruimtes en het realiseren van nieuwbouwprojecten, biedt Arcana Studio de persoonlijke aanpak en expertise die u zoekt voor uw project. Als eenmanszaak combineer ik mijn passie voor architectuur met jarenlange ervaring om unieke en functionele ruimtes te creëren die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. Of het nu gaat om het herindelen van bestaande ruimtes of het realiseren van nieuwbouw, ik werk nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Arcana Studio is gespecialiseerd in het visualiseren en ontwerpen van projecten. Daarbij zijn zowel 2D als 3D tekeningen enorm belangrijk. Door middel van impressies en VR-experience breng ik het project tot leven. In dit portfolio vindt u enkele projecten waaraan Arcana Studio heeft gewerkt in samenwerking met Architectenbureau Beckers. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor eventuele vragen.

  Laatste review:
  Anne Peters van Arcana studio heeft ons onwijs goed geholpen bij het ontwerpen van onze badkamer. Anne wist precies wat wij in ogen hadden. Met behulp van de VR bril konden we midden in onze badkamer stappen. Anne heeft fantastisch werk geleverd en wist precies hoe ze onze wensen moest vormgeven.
 • Kitchenperfect

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Koningsbosch

  Wij zijn Kitchenperfect & Interior Atelier. Wij helpen particulieren & ondernemers in het restylen, verduurzamen en upscale van verkoop/representatie ruimtes, keukens, duurzame meubels, wanden of het vernieuwen van complete interieur door middel van het verwerken van hoogwaardige interieur folie. Onze focus is het leveren van ambacht voor alles betreft interieur restyling, samengesteld vanuit de duurzame gedachte om het bestaande interieur een tweede leven te geven.

 • NM Keukenmontage en Interieurbouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Koningsbosch

  Heb je een Keukenmonteur, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist nodig in Echt of omgeving? NM Keukenmontage en Interieurbouw kan je helpen met alle klussen die een Keukenmonteur, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Koningsbosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Koningsbosch

Andere vakmensen in Koningsbosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt