Vind verhuisbedrijven in Koningsbosch

Op zoek naar verhuisbedrijven in Koningsbosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Koningsbosch

 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  prima werk verricht, hadden een kattenluik in onze nieuwbouw woning nodig, zat wat tegen maar Gleen heeft dit prima opgelost!
 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • ROSK
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Rosk is een bedrijf dat u kunt vragen voor bijna alle werkzaamheden rond en in Uw huis of bedrijfspand. Rosk zal altijd proberen met de klant mee te denken. In de wensen van de klant maar ook naar de mogelijkheden van de klant. Bij ons is communicatie met de klant ook zeer belangrijk zodat er een beter eind resultaat wordt gehaald.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vanwege vakantie duurde het even voordat Rob van ROSK langs kon komen, maar toen het eenmaal zover was, was de klus was snel geklaard en helemaal naar wens. Het ziet er allemaal weer keurig uit en het werkt ook nog :-D Zeker een aanrader voor een heel nette prijs.
 • Stucadoorsbedrijf Zeelen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Stratenmaker, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Heidestraat 32 bij Stucadoorsbedrijf Zeelen terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Stucwerk buiten, Sanitair plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Inboedelzorg Keulen V.O.F.
  Inboedelzorg Keulen V.O.F.
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Ons professioneel verhuisbedrijf heeft een landelijke dekking. Inboedelzorg Keulen is werkzaam op de partikuliere en zakelijke markt. We bieden een breed pakket van diensten en onderscheiden ons zeer duidelijk van de inboedeltaxi's en woningopruimers (die het verhuizen er bij doen) door geschoolde vaste medewerkers, onze nette manier van werken, professioneel materiaal en een zeer uitgebreide verhuisverzekering. Hoe belangrijk een lage prijs ook zal zijn, nog belangrijker is een professioneel en schadevrij uitgevoerde klus! We hebben sinds december 2011 een nieuwe bewaakte en geconditioneerde opslag voor inboedels in gebruik genomen. Tevens verkoop van verhuismiddelen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Lastige klus naar alle tevredenheid uitgevoerd! Twee medewerkers hebben de klus perfect geklaard, geen gestress, geen beschadigingen, correct en vriendelijk. Als je alles uitvoert zoals aangegeven, dan verdien je een 10! Een aanrader dus :)
 • Menzo Technics & Services

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Vloeren leggen, plinten plaatsen, tegelwerk badkamer, wc en keuken, complete badkamer, keuken demontage en montage, diverse kleine klussen

 • Reno klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Echt bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Mak verhuizingen B.V.
  Mak verhuizingen B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Verhuizen met gemak! MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Een verhuizing of ontruiming brengt veel tijd en stress met zich mee. Stress die u zich wilt besparen. Wij nemen dit graag met zorg en aandacht uit handen voor zowel particuliere, als zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging aan. Hieronder een aantal van onze standaardservices: - Standaard verzekerd tot €100.000! - Gebruik van professionele verhuismaterialen. - Werken alleen met gediplomeerde verhuizers. - Wij ontzorgen u compleet!

 • Schoenmakers Puinruimer
  Schoenmakers Puinruimer
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Koningsbosch

  Firma schoenmakers is uitgegroeid van container plaatsing naar huisontruiming en sloopwerkzaamheden Met onze ervaring bent u bij ons aan het juiste adres Ook voor complete tuinaanleg Bestratingen en herstelwerkzaamheden

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  They did the great job. Now my garden is nice and looks great ,neat after their work.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Koningsbosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Koningsbosch

Andere vakmensen in Koningsbosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt