Vind stratenmakers in Wijdenes

Op zoek naar stratenmakers in Wijdenes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Wijdenes

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.65108 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel contact, afspraak gemaakt en prima werk opgeleverd.
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De heren hebben hard gewerkt en onze klinkers weer strak gelegd in de voor en achtertuin! Het was een pittige klus omdat er flink opgehoogd moest worden en wij geen achterom hebben. Het zand ging per kruiwagen door de woning.
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
 • Malik bestratingen
  Malik bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Malik Bestratingen is een klein en vakkundig stratenmakers bedrijf. Wij bieden u een passende oplossing en denken met de klant mee. U kan ons inschakelen tot verschillende werkzaamheden: van het bestraten van de oprit tot het aanleggen van sierbestrating in uw tuin!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne en open communicatie. Konden snel aan de slag en hebben keurig werk afgeleverd. Spreken van te voren een prijs af en houden zich hier ook aan. De jongens hebben een lange dag voor ons gewerkt, maar zonder extra kosten, terwijl er wel wat extra klussen bij kwamen dan in eerste instantie gepland. Zeker een aanraden om mee in zee te gaan.
 • SDG Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Hallo, Ik ben soames de graaf, ik ben 29 jaar oud. Ik doe dit werk nu 14,5 jaar en heb er erg veel plezier in! Ik ben pas klaar met de klus als de klant tevreden is want dat is het allerbelangrijkste. Ik ben een makkelijke jongen in de omgang erg sociaal en netjes naar de klanten toe.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Is nog in offerte stadium. Lijkt me een prima kerel!
 • De Boer bestrating en grondwerk
  De Boer bestrating en grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6551 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  De Boer bestrating & grondwerk is een jong bedrijf gespecialiseerd in sierbestrating, schuttingen, buiteninrichting en tuinonderhoud. Wij leveren goed werk voor een scherpe prijs en geven daarom garantie op al onze werkzaamheden. De klant betaald bij ons alleen naar tevredenheid. Wij hebben een ruime keus aan materialen en hebben vaak kortingen op sierstenen en schuttingen. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plek en afspraken worden altijd nagekomen. NIEUW SINDS 2023 Irina een gedreven architect die graag mee denkt in het ontwerp van u nieuwe droomtuin Wilt u een tekening laten maken , u laten verrassen of laten inspireren met de nieuwste trends voor de complete buiteninrichting dan hebben wij een vrouwlijke architect die u graag helpt en adviseert met het bedenken van een plan om u droomtuin te realiseren voor een scherpe prijs Mvg. Bas de Boer De Boer bestrating & grondwerk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hard werkend en goed team echt een aanrader
 • Aka Bestratingen
  Aka Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Aka bestratingen Voor alle straatwerk in en rondom uw huis & tuin Ik lever ook het materiaal. Ik werk samen met een timmerman en hovenier dus van alles is mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Terras ligt er mooi bij. Zeer tevreden. Aanrader.
 • TRM Infra
  TRM Infra
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Laat de charme van je tuin weer stralen met onze professionele stratenmaker! Met precisie en passie transformeren we elke straat in een kunstwerk. Of het nu gaat om een straat, oprit of terras, wij zorgen voor een resultaat dat je buren groen van jaloezie maakt. Kies voor kwaliteit, kies voor TRM infra Www trminfra nl

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating opnieuw bestraten. Fijn dat de mannen snel tijd hadden om de klus te klaren. Zijn heel erg tevreden.
 • Verbeek klussenbedrijf
  Verbeek klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Wijdenes

  Www.kalbestrating.n l Voor al uw totaal tuin aanleg, bestrating, beplanting, en nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden en eventueel gratis offerte via de website 7 dagen per week beschikbaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en vakkundig aangepakt. Prettige communicatie.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 241 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Wijdenes

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt