Vind Airco installateurs in Wijdenes

Op zoek naar Airco installateurs in Wijdenes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Wijdenes

 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek B.V. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ontzettend kundig, vriendelijk en duidelijk. Een vakman!
  Kom in contact
 • Molijn Installatie en Koel Techniek
  Molijn Installatie en Koel Techniek
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Mijn naam is Nick Molijn. Sinds 2020 ben ik begonnen met het plaatsen van airconditioning systemen en warmtepompen. Bij de mensen thuiskomen en met ze meedenken, vind ik het leukste aan mijn werk. Ik vind het belangrijk om netjes en op een juiste manier te werken. Zo beschikt Molijn Techniek over een STEK certificaat, waardoor er o.a. op een juiste manier met gassen wordt gewerkt. Ik laat mijn werkplek ook graag weer netjes achter. En mocht er onverhoopt na afloop van de installatie, toch nog iets niet in orde zijn, dan zorg ik ervoor dat het probleem wordt verholpen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  keurige afspraken, keurige service, goed werk.
  Kom in contact
 • Blue Climate B.V.
  Blue Climate B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Warmtepomp / Airco / Zonneboiler of Zonnepanelen installatie en/of onderhoud? Blue Climate bv uit Medemblik heeft ruime ervaring en beschikt over de noodzakelijke Certificaten voor het installeren en onderhouden van Airco, Warmtepomp installaties, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepomp inregelen en eerlijk advies om energie te besparen. Aangesloten bij Techniek Nederland, Stek gecertificeerd. Natuurlijk geef ik garantie op mijn installaties.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snelle reacties, goede prijs, zeer net werk. Over alles heel tevreden! Mooi afgewerkt en conform alle afspraken. Aanrader!!
  Kom in contact
 • TJB Elektrotechniek
  TJB Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Mijn naam is Thibo Budding. Voordat ik bij Liander als engineer op kantoor ging werken, ben ik ruim 3 jaar werkzaam geweest als elektriciën. Naast mijn werk bij Liander vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn handen, vandaar dat ik nu als ZZPer naast mijn huidige baan dit werk doe. Ik kom graag met u in contact om de werkzaamheden te bespreken.

  Laatste review:
  Thibo heeft zeer netjes de aansluiting voor onze inductie fornuis gerealiseerd. De stroomkabel moest onder de vloer in de kruipruimte die flink vol legt met isolatie korrels. Het was een mooie uitdaging en dik voor mekaar. Erg blij mee Tevens heeft Thibo in de veranda stroom aangelegd met stopcontacten en schakelaar voor verlichting. Zeker aan te raden.
  Kom in contact
 • RvG klus en montage
  RvG klus en montage

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Wijdenes
  Kom in contact
 • Van der Valk Klimaat Techniek
  Van der Valk Klimaat Techniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Beste klant, kunnen wij u blij maken met onze uitstekende service? Onze kwaliteiten liggen in technische kennis en wij blinken uit in communicatie. 100% klant tevredenheid is ons doel. www.valk-klimaat .nl

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Van der Valk Klimaat Techniek, heeft goed werk geleverd. Het contact verliep goed, doordat hij snel reageert konden we snel een afspraak maken. Tijdens het plaatsen was er even een tegenslag, maar dan wordt gedacht in oplossingen. Kortom wij zijn zeer tevreden, en zitten er nu warmpjes bij.
  Kom in contact
 • Moenstar Klimaattechniek
  Moenstar Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Als je op zoek bent naar een koeltechnisch bedrijf in Purmerend, dan kan Moenstar Klimaattechniek je verder helpen. Bij ons staat klant tevredenheid hoog in het vaandel. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Very happy with the service from Martijn at Moenstar Klimaattechniek. He was able to schedule the installation quickly and was very professional.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Schuit
  Klussenbedrijf Schuit
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Wijdenes

  Voor het plaatsen en leveren van airconditioning Www.obdamairco

  Kom in contact
 • Dak en Klimaat Van der Meer
  Dak en Klimaat Van der Meer
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Airco installateur in Wijdenes

  Van der Meer dakwerken is van alles op de hoogte: * dakkapellen * uitbouw * erkers * staaldaken * tuindaken * nieuwbouw * renovatie * dak onderhoud * lekkages * dak inspectie Ik werk alleen met de beste materialen zoals: * Royalgum * Derbigum * Epdm * Epdm Evelastic * Pvc Ik werk volgens de richtlijnen van Vebidak en BDA. Op het geleverde werk geef ik standaard 10 tot 15 jaar garantie.

  Laatste review:
  Warmtepomp repareren of onderhouden-
  Super ervaring, goede afspraken en grote betrokkenheid. Zeker aan te bevelen, reuze bedankt!!
  Kom in contact
 • Ultrim
  Ultrim
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Wijdenes

  Beste opdrachtgevers , Ultrim Wij doen: badkamers, sanitair, wateraansluitingen, vloerverwarming, warmtepomp, etc.... Geweldige ervaring

  Laatste review:
  Mijn ervaring met jazek is uitermate positief .hij kwam zijn afspraken correct na . De prijs in verhouding met zijn werk is zeer gunstig . Jazek is erg precies als hij vind dat het niet goed is corrigeert hij het zodat het eindresultaat geweldig is Mijn badkamer is 100% wat ik wilde en ook in een vrij korte periode. Wat mij betreft voor iedere klus bel ik jazek.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 98 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Wijdenes

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt