Sloopbedrijven in Wijdenes

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Wijdenes. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Wijdenes

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wijdenes

 • Totaal Sloopwerken
  Totaal Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Als je op zoek bent naar een prof sloop diensten, Sloopbedrijf in hele Nederland, dan kan Totaal Sloopwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus en grote opdracht, een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Puinruimen & industriële reiniging, Afvoer van graaf- of tuinafval of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima! Reageerde snel en netjes, kwam binnen een paar dagen al. Vlot en goed werk. Blij mee.
 • JKTRADES
  JKTRADES
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  JKTRADES is gespecialiseerd in het verwijderen van schoorstenen en het dichtmaken van daken. Precisiewerk, planning, vakbekwaamheid, veiligheid en goede communicatie; Dat zijn onze kenmerken! Want het slopen van de schoorsteen en het daarna goed dichtmaken van het dak vereist de nodige vakkundigheid. En dit is nu precies wat wij goed doen. Wij hebben alle materialen, gereedschappen, kennis en ervaring om dit zorgvuldig voor u te kunnen realiseren. Neemcontact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede communicatie met Joerie. Duidelijke offerte. En snel en goed uitgevoerd. Hij heeft hele schoorsteen van dak en zolder gehaald. En werk plek netjes achter gelaten. Zeer tevreden.
 • L.v.K Project support
  L.v.K Project support
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Wij zijn een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Isoleren, Over lagen , Renovatie , Pannen en Herstel werkzaamheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  We zijn snel en goed geholpen met onze lekkage. Het team was vriendelijk en behulpzaam.
 • RS Multimovers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Gemotiveerd en ervaren! We werken met de juiste materialen en juiste mensen. Verschillende diploma's / certificaten aanwezig! Werkzaam in meerdere gebieden in NL.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Fallon was snel beschikbaar, precies op tijd, kon het prima vinden en alles zoals afgesproken afgehandeld.
 • Menick Verwijk & Wittenburg
  Menick Verwijk & Wittenburg
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super team! Meedenken, flexibel en een goed resultaat afgeleverd!
 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Sloopbedrijf in Wijdenes

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vlotte communicatie en planning voor het boren van 2 gaten. Initieel 2e gat op de verkeerde plek, maar direct kunnen afstemmen om het goed op te lossen.
 • Eren Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Eren klussenbedrijf

 • DVIS-Allround
  DVIS-Allround

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Zzp’er in de bouw, ben een jonge ondernemer die opzoek is naar extra klussen.

 • Thomas Groot Klussenbedrijf
  Thomas Groot Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Ervaren Tuinman met eigen gereedschap voor al uw tuinonderhoud. (Werkzaamheden) -Onkruidverwijderen -Grasmaaien -Snoeien -Schoffelen -Schilderen -Hogedrukreiniging van terras en bestrating -Verwijderen van planten en boompjes -Aanleggen van planten en boompjes Voor meer vragen of wensen neem dan gerust contact met me op.

 • Leeflangmultidiensten

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Wijdenes

  Wij doen gevelrenovatie , voegen uithakken, opnieuw voegen, gevelreiniging onder hoge druk en evt. Zandstralen. Ook kleine reparaties kunnen wij voor u verzorgen. Neem contact op voor vrijblijvende offerte

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 232 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wijdenes

Welke diensten bieden lokale sloopbedrijven aan in Wijdenes?

Lokale sloopbedrijven bieden meestal een groot aantal verschillende sloop- en ontruimingsdiensten aan.

Voorbeelden zijn:

 • Sloop van gebouwen
 • Ontruimingswerkzaamheden
 • Asbestsanering
 • Strippen van gebouwen
 • Beton vergruizen
 • Grondsanering
 • Uitgraving
 • Ontmanteling
 • Afvalbeheer
 • Adviesdiensten m.b.t. recyclen en duurzaamheid

De specifieke diensten van lokale sloopbedrijven in Wijdenes zullen waarschijnlijk verschillen. Neem via Werkspot contact op met vakmensen en bedrijven om hun capaciteiten en expertise in verband met je specifieke projectbehoeften te bespreken. Controleer altijd of de aannemers of bedrijven waarmee je in zee gaat zich aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften houden en de vereiste vergunningen hebben.

Tarieven van sloopbedrijven in Wijdenes

De kosten van een sloopbedrijf of -aannemer kunnen sterk verschillen afhankelijk van factoren zoals:

 • De omvang en complexiteit van het project
 • De locatie
 • De materialen in kwestie
 • Of er aanvullende diensten nodig zijn, zoals asbestsanering of ontruimingswerkzaamheden

Gemiddeld kosten kleine projecten zoals de sloop van een woning in Wijdenes [een paar duizend euro], terwijl grotere commerciële of industriële sloopprojecten tot [tien- of honderdduizenden euro's] kunnen oplopen. De gemiddelde sloopkosten van een woning zijn bijvoorbeeld € 9.000,-. Zorg dat je meerdere offertes aanvraagt bij gerenommeerde sloopaannemers. Bespreek de specifieke details van je project om een nauwkeurige schatting te krijgen, vooral voor grote projecten.

Zoek een ervaren sloopspecialist in Wijdenes

Klaar om een ervaren, betrouwbare sloopspecialist te vinden? Dat kan snel, eenvoudig en gratis met Werkspot. We vormen de link tussen klanten en deskundige vakmensen, of het nu gaat om een ontruiming of de sloop van een hele muur.

Plaats de details van je project, en als iemand met de juiste capaciteiten interesse heeft en beschikbaar is, kunnen zij contact met je opnemen. Vergelijk offertes en lees reviews over sloopbedrijven van andere Werkspot-klanten. En maak je geen zorgen: je hebt altijd genoeg tijd om een beslissing te nemen. Wie je kiest en wanneer je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Werkspot controleert zorgvuldig alle vakmensen en bedrijven die zich bij de site aanmelden. We weigeren meer dan een derde van alle aanvragen omdat ze onder onze hoge normen liggen. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbare sloopspecialist vindt die goed werk levert.

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt