Vind sloopbedrijven in Bovenkarspel

Op zoek naar sloopbedrijven in Bovenkarspel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Bovenkarspel

 • Totaal Sloopwerken
  Totaal Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Sloopbedrijf in hele Nederland, dan kan Totaal Sloopwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Puinruimen & industriële reiniging, Afvoer van graaf- of tuinafval of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel contact. Goede prijs. Volgens afspraak op tijd verschenen en de afval opgehaald. Zeer tevreden met deze vakman. Staat in mijn contactenlijst voor een volgende afvalklus.
 • L.v.K Project support
  L.v.K Project support
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Wij zijn een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Isoleren, Over lagen , Renovatie , Pannen en Herstel werkzaamheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  We zijn snel en goed geholpen met onze lekkage. Het team was vriendelijk en behulpzaam.
 • Stet Dienstverlening
  Stet Dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Het regelen van een constructie berekening Evt contact met gemeentes ivm wijzigen op bouw tekeningen Draagbalken plaatsen Stalen balken plaatsen Steun balken plaatsen Kleine sloop werkzaam heden Puin afvoer Gewoon bellen gaan de gekste dingen niet uit weg

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Om 8 uur begonnen met het slopen van de muur en om 16 uur zaten de dragers en staanders al op hun plaats. Top werk
 • JKTRADES
  JKTRADES
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  JKTRADES is gespecialiseerd in het verwijderen van schoorstenen en het dichtmaken van daken. Precisiewerk, planning, vakbekwaamheid, veiligheid en goede communicatie; Dat zijn onze kenmerken! Want het slopen van de schoorsteen en het daarna goed dichtmaken van het dak vereist de nodige vakkundigheid. En dit is nu precies wat wij goed doen. Wij hebben alle materialen, gereedschappen, kennis en ervaring om dit zorgvuldig voor u te kunnen realiseren. Neemcontact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede communicatie met Joerie. Duidelijke offerte. En snel en goed uitgevoerd. Hij heeft hele schoorsteen van dak en zolder gehaald. En werk plek netjes achter gelaten. Zeer tevreden.
 • Arko Dienstverlening
  Arko Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Schilderbedrijf

 • LTH Allround

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Over het bedrijf LTH Allround we hebben al meer dan 3 jaar werkervaring binnen in het huis. Wij werken zelf in de regio noord-holland, echter is het geen enkel probleem als het buiten de omgeving van Noord-Holland is. verder hebben we alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Wij leveren goede kwaliteit binnen en buitenshuis, en zo hopen wij elke klant te vreden te houden. Ook zijn onze prijzen betaalbaar.

 • Bouwbedrijf Schooneman
  Bouwbedrijf Schooneman
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Ik ben 34 jaar werkzaam in de bouw. Waarvan 5 jaar in loondienst en 29 jaar zelfstandig. Ik ben 23 jaar samen geweest als bouwbedrijf S&D. Nadat mijn partner met pensioen is gegaan heb ik alles overgenomen en ben sinds februari 2015 verder gegaan als Bouwbedrijf Schooneman. Ik ben volledig bevoegd en sinds 1996 in het bezit van aannemerspapieren. Vakbekwaamheid B&U. Tevens c.a.r. verzekering. Ik ben gespecialiseerd in op- en aanbouwen. Ook doe ik veel verbouw en renovatie. Doordat ik alles in eigen beheer doe zijn er korte en duidelijke lijnen met de klant.

  Laatste review:
  Bouwbedrijf Schooneman staat wat ons betreft voor vakmanschap. Vooraf hebben we de uitdrukkelijke wens uit gesproken om voor de bouwvak op te leveren. Kees heeft vervolgens een planning gemaakt en dankzij een superstrakke logistieke operatie is onze aanbouw en vervangende vloer ruim binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Dankzij de uitstekende logistieke afstemming was de periode dat we even niet in ons huis konden ook minimaal. Wel zo fijn met twee kleine kinderen. Met het eindresultaat zijn wij ook dik tevreden. Alles mooi afgewerkt en eventuele meerwerkzaamheden gebeurde altijd in goed overleg. Kortom, een echte aanrader!
 • SteNo Bouw
  SteNo Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  SteNo Bouw is gespecialiseerd in interieurwerkzaamheden, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Na 16 jaar bij een werkgever in dienst te zijn geweest ben ik sinds 4 jaar zelfstandig.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Werk is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd, het zelf aanvoeren van de benodigde artikelen was geen enkel probleem en er werd goed meegedacht bij eventuele problemen. Na de klus bleek het aangelegde elektra punt niet te werken en dit werd vlot en vakkundig opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor de klus.
 • C.kooijman klusbedrijf allround
  C.kooijman klusbedrijf allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  Ik ben Calvin. Ik ben een klus bedrijf begonnen sinds 2022. Ik heb sinds 2018 altijd in dienst gewerkt bij bouwbedrijven en bij een renovatie bedrijf waar ik echt van alles heb gedaan. Ik kan echt heel veel en heb ook redelijk wat gereedschap, ook ken ik veel vakmannen die ik kan inschakelen als een klus bijvoorbeeld te ingewikkeld word of als er iets is wat ik niet alleen kan! Ik hoor graag van jullie. 06. @@@ 48684533 Beller is sneller.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed. Heel goed prima. Harteluk bedankt voor alles. 👍😄😊
 • W.K. Klussen
  W.K. Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Bovenkarspel

  W.K. Klussen is je ideale partner als je een Hovenier, Schilder, Timmerman, Klusjesman nodig hebt in Bovenkarspel en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in tuinaanleg, klussen in huis, schilderwerk en timmerwerkzaamheden. Een indruk van mijn projecten en meer vind u op mijn facebook pagina of stuur mij een bericht.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snel en vriendelijk contact en klus snel en netjes opgelost.

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Bovenkarspel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 158 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Bovenkarspel

Andere vakmensen in Bovenkarspel

Vind vakmensen bij jou in de buurt