Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind kozijnspecialisten in Bovenkarspel

Op zoek naar kozijnspecialisten in Bovenkarspel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Kozijnspecialist

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Bovenkarspel

 • William Broers Totaalonderhoud

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik ben William Broers en sinds september 2010 eigenaar van: William Broers totaalonderhoud. Ik heb 28 jaar ervaring opgedaan bij Wolda BV als voorman schilder, timmerman en glaszetter. Daar ben ik werkzaam geweest in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Verder heb ik mij gespecialiseerd in houtschades als gevolg van houtrot. Ik ben een gecertificeerd Repair-Care specialist. Wat is totaalonderhoud? Totaalonderhoud is alle schades als gevolg van achterstallig onderhoud. Deze schades kan ik repareren en schilderen, maar ook voor het vervangen van ramen, deuren, kozijnen, boeiborden en windveren opknappen WC badkamer,scheidingswanden,plafonds,bent u bij mij aan het juiste adres. Met vriendelijke groeten, William Broers

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Houd zich aan de afspraken, vriendelijk, goed werk afgeleverd.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.6 van 54.65536 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  snel en netjes gewerkt. Hij weet wat hij doet! Dank je Henk
 • Ekozijn B.V.

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews

  Welkom bij Ekozijn, Wij zijn Nederlands leverancier van duurzame en innovatieve kozijnen en deuren. Wij helpen u graag, zowel met het leveren en/of het plaatsen. Indien u voor (kostenbesparende) levering kiest, voorzien we u natuurlijk -ook van advies. Voor de mensen die een directe aanvraag bij ons neer leggen: Wij plaatsen geen kozijnen van derde of zelf ingekochte tweedehands. Dit i.v.m Garantie voorwaarde en onvoorziene problemen die we tegen kunnen komen waardoor wij een klus niet goed kunnen afronden. Ook repareren of verbouwen we geen kozijnen zoals b.v van vast raam naar draai/kiep of eerst naar buiten slaand en dan naar binnen. Dit omdat dit veel werk is en er vaak problemen zijn met goede afdichting en een nieuw raam op langer termijn goedkoper is. wel kunnen we houten inzet ramen verzorgen als nodig. Wij zetten ook niet alleen glas. Alleen bij een bestaande kozijnklus kunnen we eventueel los glas leveren als nodig of reparatie's uitvoeren Graag bij de opdracht richtmaten ,tekeningen en/of foto's zodat wij met een goed antwoordt terug kunnen reageren. Bij onvolledige informatie heeft u kans dat wij niet reageren want wij betalen per gereageerde klant aan werkspot. Wij Leveren div kozijnen zoals: - Hout - Hout/Alu - Kunststof - volledig aluminium Wat krijgt u? • Service en kwaliteit • Goede prijs/kwaliteit verhouding • Grote keuze in stijl en vormgeving van ramen en kozijnen • De kozijnen worden geïmpregneerd en afgelakt in de fabriek • Grote keuze aan diversiteit van houtsoorten zoals Eik, Lariks, Spar, Meranti, Mahonie en het onderhoudsarme Accoya hout • Groot assortiment in diverse stijlen van ramen en deuren • Kozijnen en deuren zijn in hout, kunststof of aluminium verkrijgbaar  10 jaar fabrieksgarantie op alle ramen en deuren. Wat zijn uw voordelen? ✓ Lager energieverbruik en minder verwarmingskosten ✓ Aangenaam en comfortabel woonklimaat ✓ Minder inbraakgevoelig en betere beveiliging van uw huis ✓ Optimale geluidsisolatie ✓ Duurzaamheid ✓ Uitstekende materiaalbewerking  Bij levering hoeft u dus niet te schilderen, de kozijnen worden volledig afgewerkt met luchtdoorlatende lakken in de kleur die u zelf wenst. Wilt u echt duurzaam? Kies dan voor Accoya hout. Deze houtsoort wordt speciaal bewerkt en rot daardoor niet. Het heeft een extra lange levensduur. • Voor alle kozijnen en deuren worden speciale luchtdoorlatende lakken gebruikt, hierdoor wordt de rottingskans op alle houtensoorten minimaal. Wij zijn betrouwbaar, klantvriendelijk en hebben vermogen om te luisteren. Ekozijn denkt graag met u mee en doet alles in overleg met u. Is uw interesse gewekt? Wij zijn in de werkdagen bereikbaar, en komen eventueel ook in de avonden langs. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zien graag uw reactie tegemoet. Vriendelijke groet, Edwin Beckrop . P.s. Ons motto; "Ekozijn laat u niet in de kou staan". Ekozijn Watermolenweg 22 1611 XP Bovenkarspel Edwin Beckrop

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Prima werk geleverd! na oplevering nog steeds contact gehad over meerdere klussen die gedaan moeten worden. Hij heeft ervaring en verstand van zaken om meerdere adviezen te geven. Hij vraagt nergens om, alles naar wens van de klant.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.3 van 54.35290 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben zijn we snel geholpen. Dakraam netjes en snel gemonteerd, gelijk afspraak gemaakt voor nog 1.
 • Bouwbedrijf Schooneman

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Ik ben 34 jaar werkzaam in de bouw. Waarvan 5 jaar in loondienst en 29 jaar zelfstandig. Ik ben 23 jaar samen geweest als bouwbedrijf S&D. Nadat mijn partner met pensioen is gegaan heb ik alles overgenomen en ben sinds februari 2015 verder gegaan als Bouwbedrijf Schooneman. Ik ben volledig bevoegd en sinds 1996 in het bezit van aannemerspapieren. Vakbekwaamheid B&U. Tevens c.a.r. verzekering. Ik ben gespecialiseerd in op- en aanbouwen. Ook doe ik veel verbouw en renovatie. Doordat ik alles in eigen beheer doe zijn er korte en duidelijke lijnen met de klant.

  Laatste review:

  Bouwbedrijf Schooneman staat wat ons betreft voor vakmanschap. Vooraf hebben we de uitdrukkelijke wens uit gesproken om voor de bouwvak op te leveren. Kees heeft vervolgens een planning gemaakt en dankzij een superstrakke logistieke operatie is onze aanbouw en vervangende vloer ruim binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Dankzij de uitstekende logistieke afstemming was de periode dat we even niet in ons huis konden ook minimaal. Wel zo fijn met twee kleine kinderen. Met het eindresultaat zijn wij ook dik tevreden. Alles mooi afgewerkt en eventuele meerwerkzaamheden gebeurde altijd in goed overleg. Kortom, een echte aanrader!
 • SteNo Bouw

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  SteNo Bouw is gespecialiseerd in interieurwerkzaamheden, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Na 16 jaar bij een werkgever in dienst te zijn geweest ben ik sinds 4 jaar zelfstandig.

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Werk is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd, het zelf aanvoeren van de benodigde artikelen was geen enkel probleem en er werd goed meegedacht bij eventuele problemen. Na de klus bleek het aangelegde elektra punt niet te werken en dit werd vlot en vakkundig opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor de klus.
 • Elfarissi

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Mijn naam is Mohammed Elfarissi en ik ben de eigenaar van het bedrijf Elfarissi. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Dak renovatie - Leggen van Bitumen daken Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Elfarissi over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Mohammed Elfarissi

  Laatste review:

  Heel betrouwbaar, houdt zich aan de gemaakte afspraken en is helder in de communicatie. Aanrader!
 • Onderhoudsbedrijf Stede Broec

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews

  Onderhoudsbedrijf Stede Broec bestaat al sinds 1998 en we werken nog steeds met veel plezier. De werkzaamheden die wij doen zijn: - zowel groot als klein onderhoud - timmerwerk - tegelwerk - metselwerk - gevels renoveren - opbouwen of aanbouwen - glaswerkherstel Neemt u gerust contact met ons op zodat wij vrijblijvend een offerte kunnen uitbrengen. Sebastiaan Mol Onderhoudsbedrijf Stede Broec

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snelle, nette, vriendelijke en uitstekende service! Wij zijn erg tevreden klanten!
 • Schoenmaker Techniek

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Schoenmaker Techniek is een allround klussen en installatiebedrijf. Ik ben nu bijna 2 jaar bezig. Bij mijn bedrijf staan kwaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Het werk wat ik zoal doe is: timmerwerk, elektra binnen en buiten, leiding en loodgieterswerk, Veranda's beschoeiingen en beschuttingen, Al het tegelwerk binnen en buiten. En nog veel meer.. Ik kom graag met u in contact om een vrijblijvend de klus te bespreken en een offerte te kunnen maken. M.v.g. Coen Schoenmaker

  Laatste review:

  Door Coen van schoenmaker techniek wordt er erg keurig gewerkt. De samenwerking beviel en wij zijn er blij mee!
 • Peerdeman Dak & Timmer werkzaamheden

  Kozijnspecialist in Bovenkarspel

  Nog geen reviews

  ..

Populaire lokale kozijnspecialisten in Bovenkarspel

Andere vakmensen in Bovenkarspel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur