Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind kozijnspecialisten in Grootebroek

Op zoek naar kozijnspecialisten in Grootebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Kozijnspecialist

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Grootebroek

 • William Broers Totaalonderhoud

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik ben William Broers en sinds september 2010 eigenaar van: William Broers totaalonderhoud. Ik heb 28 jaar ervaring opgedaan bij Wolda BV als voorman schilder, timmerman en glaszetter. Daar ben ik werkzaam geweest in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Verder heb ik mij gespecialiseerd in houtschades als gevolg van houtrot. Ik ben een gecertificeerd Repair-Care specialist. Wat is totaalonderhoud? Totaalonderhoud is alle schades als gevolg van achterstallig onderhoud. Deze schades kan ik repareren en schilderen, maar ook voor het vervangen van ramen, deuren, kozijnen, boeiborden en windveren opknappen WC badkamer,scheidingswanden,plafonds,bent u bij mij aan het juiste adres. Met vriendelijke groeten, William Broers

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Houd zich aan de afspraken, vriendelijk, goed werk afgeleverd.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.65536 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  snel en netjes gewerkt. Hij weet wat hij doet! Dank je Henk
 • NCP Dienstverlening

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  NCP Dienstverlening is voornamelijk gespecialiseerd in het vervangen én plaatsen van dakramen. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van pv-panelen (zonnepanelen). Daarnaast doen wij ook nog het plaatsen van gipswanden en isolatie.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Een prima vakman die zich goed aan afspraken houdt. Een aanrader.
 • Glaszetbedrijf Masker

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews

  Secuur, de Snelste van de Regio. Bij Glasschade binnen 30 minuten bij u. Erkende Glaszetters voor het verduurzamen van woningen met hoogwaardig HR++ dubbel glas. 24-uurs service. Groot assortiment. Gecertificeerd. Zaterdags en zondag open. 15 jaar garantie op al uw glas.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Super snel, vriendelijk en betrouwbaar
 • Timmer- en Projectafbouwbedrijf R. Ruiter

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  Hallo Allemaal, Voor vakkennis in systeemwanden,gips en systeemplafonds bent u hier aan het juiste adres. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in diverse timmer werkzaamheden zoals het plaatsen van koven,kozijnen en deuren,plinten,laminaat leggen etc. Ook zijn wij de laatste tijd bezig geweest met de laatste trends in de bouw. Zo kunnen wij u nu ook droogbouwmeubels aanbieden. Wat kunt u hier onder verstaan? Het systeem bestaat uit ruwbouwelementen die verder verwerkt kunnen worden tot oa: wandnis,rek,vitrine en mediawanden. Uw vormgevingsmogelijkheden zijn bijna grenzeloos! Vraag bij ons de brochure aan. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van Gealan kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. Tevens sta ik vermeld als vakman bij Keralit voor montage hiervan. Voor brochure en kleurenstaal kunt u bij ons aanvragen. Kwaliteit,snelheid en zorg staan bij mij op de eerste plaats.Ik hoop dat ik hierbij uw interesse heb gewekt,en u van dienst te kunnen zijn. Voor nadere informatie kunt altijd even mailen of bellen. met Vriendelijke groeten, Richard Ruiter

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Het systeemplafond is op een snelle en goede manier vervangen. Een aanrader dus 👍
 • Peerdeman Dak & Timmer werkzaamheden

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Nog geen reviews

  ..

 • Bouwbedrijf Schooneman

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Ik ben 34 jaar werkzaam in de bouw. Waarvan 5 jaar in loondienst en 29 jaar zelfstandig. Ik ben 23 jaar samen geweest als bouwbedrijf S&D. Nadat mijn partner met pensioen is gegaan heb ik alles overgenomen en ben sinds februari 2015 verder gegaan als Bouwbedrijf Schooneman. Ik ben volledig bevoegd en sinds 1996 in het bezit van aannemerspapieren. Vakbekwaamheid B&U. Tevens c.a.r. verzekering. Ik ben gespecialiseerd in op- en aanbouwen. Ook doe ik veel verbouw en renovatie. Doordat ik alles in eigen beheer doe zijn er korte en duidelijke lijnen met de klant.

  Laatste review:

  Bouwbedrijf Schooneman staat wat ons betreft voor vakmanschap. Vooraf hebben we de uitdrukkelijke wens uit gesproken om voor de bouwvak op te leveren. Kees heeft vervolgens een planning gemaakt en dankzij een superstrakke logistieke operatie is onze aanbouw en vervangende vloer ruim binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Dankzij de uitstekende logistieke afstemming was de periode dat we even niet in ons huis konden ook minimaal. Wel zo fijn met twee kleine kinderen. Met het eindresultaat zijn wij ook dik tevreden. Alles mooi afgewerkt en eventuele meerwerkzaamheden gebeurde altijd in goed overleg. Kortom, een echte aanrader!
 • Elfarissi

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Mijn naam is Mohammed Elfarissi en ik ben de eigenaar van het bedrijf Elfarissi. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Dak renovatie - Leggen van Bitumen daken Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Elfarissi over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Mohammed Elfarissi

  Laatste review:

  Heel betrouwbaar, houdt zich aan de gemaakte afspraken en is helder in de communicatie. Aanrader!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.3 van 54.35289 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Mijn ervaring is zeer slecht met eMKa, een maand lang wordt ik van kastje naar de muur gestuurd. Ik moest hem steeds bellen om een afspraak te maken, dan is zijn agenda niet bij de hand of ik wordt teruggebeld, ook dat laatste gebeurt gewoon niet. Uiteendelijk ruim 3 weken van te voren afspraak ingepland een dag ervoor krijg ik te horen dat hij zijn vorige klus nog moet afmaken waardoor onze afspraak niet door kan gaan. Is een bedrijf die niet te vertrouwen is, want hij komt zijn afspraken niet na en marcel staat gewoon niet achter zijn woord!
 • Ekozijn B.V.

  Kozijnspecialist in Grootebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews

  Welkom bij Ekozijn, Wij zijn Nederlands leverancier van duurzame en innovatieve kozijnen en deuren. Wij helpen u graag, zowel met het leveren en/of het plaatsen. Indien u voor (kostenbesparende) levering kiest, voorzien we u natuurlijk -ook van advies. Voor de mensen die een directe aanvraag bij ons neer leggen: Wij plaatsen geen kozijnen van derde of zelf ingekochte tweedehands. Dit i.v.m Garantie voorwaarde en onvoorziene problemen die we tegen kunnen komen waardoor wij een klus niet goed kunnen afronden. Ook repareren of verbouwen we geen kozijnen zoals b.v van vast raam naar draai/kiep of eerst naar buiten slaand en dan naar binnen. Dit omdat dit veel werk is en er vaak problemen zijn met goede afdichting en een nieuw raam op langer termijn goedkoper is. wel kunnen we houten inzet ramen verzorgen als nodig. Wij zetten ook niet alleen glas. Alleen bij een bestaande kozijnklus kunnen we eventueel los glas leveren als nodig of reparatie's uitvoeren Graag bij de opdracht richtmaten ,tekeningen en/of foto's zodat wij met een goed antwoordt terug kunnen reageren. Bij onvolledige informatie heeft u kans dat wij niet reageren want wij betalen per gereageerde klant aan werkspot. Wij Leveren div kozijnen zoals: - Hout - Hout/Alu - Kunststof - volledig aluminium Wat krijgt u? • Service en kwaliteit • Goede prijs/kwaliteit verhouding • Grote keuze in stijl en vormgeving van ramen en kozijnen • De kozijnen worden geïmpregneerd en afgelakt in de fabriek • Grote keuze aan diversiteit van houtsoorten zoals Eik, Lariks, Spar, Meranti, Mahonie en het onderhoudsarme Accoya hout • Groot assortiment in diverse stijlen van ramen en deuren • Kozijnen en deuren zijn in hout, kunststof of aluminium verkrijgbaar  10 jaar fabrieksgarantie op alle ramen en deuren. Wat zijn uw voordelen? ✓ Lager energieverbruik en minder verwarmingskosten ✓ Aangenaam en comfortabel woonklimaat ✓ Minder inbraakgevoelig en betere beveiliging van uw huis ✓ Optimale geluidsisolatie ✓ Duurzaamheid ✓ Uitstekende materiaalbewerking  Bij levering hoeft u dus niet te schilderen, de kozijnen worden volledig afgewerkt met luchtdoorlatende lakken in de kleur die u zelf wenst. Wilt u echt duurzaam? Kies dan voor Accoya hout. Deze houtsoort wordt speciaal bewerkt en rot daardoor niet. Het heeft een extra lange levensduur. • Voor alle kozijnen en deuren worden speciale luchtdoorlatende lakken gebruikt, hierdoor wordt de rottingskans op alle houtensoorten minimaal. Wij zijn betrouwbaar, klantvriendelijk en hebben vermogen om te luisteren. Ekozijn denkt graag met u mee en doet alles in overleg met u. Is uw interesse gewekt? Wij zijn in de werkdagen bereikbaar, en komen eventueel ook in de avonden langs. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zien graag uw reactie tegemoet. Vriendelijke groet, Edwin Beckrop . P.s. Ons motto; "Ekozijn laat u niet in de kou staan". Ekozijn Watermolenweg 22 1611 XP Bovenkarspel Edwin Beckrop

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Prima werk geleverd! na oplevering nog steeds contact gehad over meerdere klussen die gedaan moeten worden. Hij heeft ervaring en verstand van zaken om meerdere adviezen te geven. Hij vraagt nergens om, alles naar wens van de klant.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Grootebroek

Andere vakmensen in Grootebroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur