Vind Slotenmakers in Bovenkarspel

Op zoek naar Slotenmakers in Bovenkarspel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Bovenkarspel

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
 • LTH Allround

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Over het bedrijf LTH Allround we hebben al meer dan 3 jaar werkervaring binnen in het huis. Wij werken zelf in de regio noord-holland, echter is het geen enkel probleem als het buiten de omgeving van Noord-Holland is. verder hebben we alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Wij leveren goede kwaliteit binnen en buitenshuis, en zo hopen wij elke klant te vreden te houden. Ook zijn onze prijzen betaalbaar.

 • SteNo Bouw
  SteNo Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  SteNo Bouw is gespecialiseerd in interieurwerkzaamheden, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Na 16 jaar bij een werkgever in dienst te zijn geweest ben ik sinds 4 jaar zelfstandig.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Werk is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd, het zelf aanvoeren van de benodigde artikelen was geen enkel probleem en er werd goed meegedacht bij eventuele problemen. Na de klus bleek het aangelegde elektra punt niet te werken en dit werd vlot en vakkundig opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor de klus.
 • C.kooijman klusbedrijf allround
  C.kooijman klusbedrijf allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Ik ben Calvin. Ik ben een klus bedrijf begonnen sinds 2022. Ik heb sinds 2018 altijd in dienst gewerkt bij bouwbedrijven en bij een renovatie bedrijf waar ik echt van alles heb gedaan. Ik kan echt heel veel en heb ook redelijk wat gereedschap, ook ken ik veel vakmannen die ik kan inschakelen als een klus bijvoorbeeld te ingewikkeld word of als er iets is wat ik niet alleen kan! Ik hoor graag van jullie. 06. @@@ 48684533 Beller is sneller.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed. Heel goed prima. Harteluk bedankt voor alles. 👍😄😊
 • aannemersbedrijf J. Hemke
  aannemersbedrijf J. Hemke
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Goedendag, Mijn naam is John Hemke. ik ben zelfstandig timmerman/aannemer. Ik streef altijd naar perfectie en ik wil altijd alles netjes afgewerkt hebben. Ik vind het belangrijk dat ik goede service bied. mocht je een passende offerte willen ontvangen, dan kom ik graag langs! Met vriendelijke groeten, aannemersbedrijf J. Hemke

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wij zijn erg tevreden met het resultaat wat John heeft geleverd. Ten allereerste kon hij snel beginnen en is erg meedenkend. Klussenbedrijf J. Hemke is zeker een aanrader!
 • Schoenmaker Techniek
  Schoenmaker Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Schoenmaker Techniek is een allround klussen en installatiebedrijf. Ik ben nu bijna 2 jaar bezig. Bij mijn bedrijf staan kwaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Het werk wat ik zoal doe is: timmerwerk, elektra binnen en buiten, leiding en loodgieterswerk, Veranda's beschoeiingen en beschuttingen, Al het tegelwerk binnen en buiten. En nog veel meer.. Ik kom graag met u in contact om een vrijblijvend de klus te bespreken en een offerte te kunnen maken. M.v.g. Coen Schoenmaker

  Laatste review:
  Door Coen van schoenmaker techniek wordt er erg keurig gewerkt. De samenwerking beviel en wij zijn er blij mee!
 • ChezBos
  ChezBos
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Chez-Bob Repairshop Mijn naam is Fred Meulenkamp en werk uit naam van Chez-Bob Repairshop. Ik doe bijna alle voorkomende klussen en klusjes. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan vanuit diverse richtingen. Opgegroeid in de doe het zelf en bouwsector heb ik een brede kennis van materialen en toepassingen. Graag doe ik de diverse klussen in en om het huis. Ik werk secuur netjes en tegen redelijke tarieven. Een prijsopgave en goede afspraken vooraf, voorkomt verrassingen. U mag mij inzetten voor eenvoudig electra en loodgieters werk, schilderwerk, timmer en reparatiewerk, ramen en deuren. Kortom u vraagt en ik zal daarop mijn eerlijk advies geven. Een vriendelijke groet, Fred

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Er werd snel contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Hij kwam keurig op tijd en beide klussen werden snel en vakkundig gerepareerd. Ook de prijs die hij vroeg was reeel. De klus plekken zijn naderhand netjes achtergelaten en ben super tevreden met het resultaat. Zal hem in de toekomst zeker opnieuw inhuren!
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  Sloten & onderhoud, Deuren, Gipswanden en Plafond. Verduurzamen van woningen, Wc & Badkamer renovatie.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Kenneth heeft het fantastisch gedaan. Het raam kan weer open. Vakmannetje.
 • K. Stoof dienstverlening
  K. Stoof dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  K.Stoofdienstverlening Voor het aanleggen van Vlonders, straatwerk , schuttingen en walbeschoeiing of anderen werkzaamheden neem dan contact op met K. Stoof om je klus te bespreken! Kijk voor meer foto's op mijn Facebook of website kstoofdienstverlening

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  In eerste instantie op de huidige datum kwamen ze aan met de verkeerde planken, datum verzet naar een datum snel na de originele. De mannen hebben onze schutting opgehoogd en het ziet er meer dan top uit! Snel en professioneel gedaan ziet er top uit. Vakmensen, zeer aan te raden!
 • Aannemersbedrijf Verplancke & Groot B.V.
  Aannemersbedrijf Verplancke & Groot B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Slotenmaker in Bovenkarspel

  aannemersbedrijf Verplancke en Groot is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring met restauratie renovatie, nieuwbouw verbouw en onderhoud. neem voor een goed beeld eens een kijkje op onze website het bedrijf is gevestigd in Enkhuizen, ons werkgebied is hoofdzakelijk Enkhuizen en Amsterdam en alles daar tussen in.

  Laatste review:
  Mijn woning is door Verplancke & Groot compleet gerenoveerd, het afwerkniveau is om je vingers bij af te likken. Het persoonlijke contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik zou Verplancke echt bij iedereen aan raden.

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Bovenkarspel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Bovenkarspel

Andere vakmensen in Bovenkarspel

Vind vakmensen bij jou in de buurt