Vind sloopbedrijven in Wervershoof

Op zoek naar sloopbedrijven in Wervershoof? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wervershoof

 • Allround&Anytime
  Allround&Anytime
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Wij zijn allround & anytime de naam spreekt voor zich wij doen echt alles en weten altijd overal een oplossing op te vinden wij doen montage demontage verhuizingen boorgaten maken stucen schilderen timmeren ontruimen verfen afvoeren snoeien tuinonderhoud etc. Wij proberen via deze manier ons bedrijf te laten groeien en een klantenkring op te bouwen

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel, kundig en betaalbaar
 • Menick Verwijk & Wittenburg
  Menick Verwijk & Wittenburg
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super team! Meedenken, flexibel en een goed resultaat afgeleverd!
 • DJ-Installatie en Timmerwerk
  DJ-Installatie en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Regio noord holland

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Conform afspraak aanwezig
 • Brugman Betonspecialisten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Wij zijn gespecialiseerd in boren, hakken, frezen & zagen. U bent bij ons, Brugman Betonspecialisten B.V. aan het juiste adres en kunnen je verder helpen met bijvoorbeeld een renovatie of sloopwerk. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top bedrijf. Vriendelijke mensen en nuchtere benadering. Zager Marc heeft het klusje in een ochtend geklaard en alles keurig netjes achtergelaten. Dat alles voor een scherpe prijs.
 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vriendelijke man, snel ter plekken & heeft met meer dan alleen de klus geholpen. Super bedankt!
 • Mol timmerwerkzaamheden

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Werkgebied: noord-Holland Timmerwerkzaamheden binnen: -kozijnen plaatsten kunstof /hout -deuren plaatsen/afhangen -verlaagde plafonds -keuken bouw -interieur bouw -wasmachine droger cv ketel ombouw -en diverse andere werkzaamheden Timmerwerkzaamheden buiten: -veranda & kapschuren bouw (maatwerk) -schutting betonsysteem/houtsysteem -overkappingen aan woning of los staand -vlonders van klein tot groot -beschoeiingen &damwand -pergola bouw - en diverse andere werkzaamheden

 • Joseph Paul

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf in Wervershoof, dan kan Joseph Paul je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Behang verwijderen, Sloopwerk algemeen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Martin Hauwert Dienstverlening
  Martin Hauwert Dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6549 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Welkom, Ik ben Martin Hauwert en heb een bedrijf in het grondwerk en beschoeiingen. We hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen en vlonders. Maar hebben tevens een ruim machine aanbod om alle graafwerkzaamheden uit te voeren. Met een graafmachine vanaf 75 cm breed kunnen we door een deur tot een 8 tons machine voor het grote werk, we hebben het allemaal. Met vriendelijke groet, Martin Hauwert --------------------------------------------------------------------------------

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Prima, Komt z'n afspraken na en heeft kwaliteit in huis
 • Pijlman Dienstverlening
  Pijlman Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wervershoof

  - 14 jaar werkervaring - Aantoonbare diploma's - Duidelijk en eerlijk - Moderne machine's/apparaten - Klant is koning

 • DigiRev
  DigiRev
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Sloopbedrijf in Wervershoof

  Mijn naam is Sander, run een eenmanszaak als zzp'er en ben in vele werkzaamheden thuis als allround klusser. Mijn hoofd werkzaamheden is het installeren van zonnepanelen installaties, dit doe ik als onderaannemer, mocht U hierin dus werk hebben kan ik dit voor U realiseren in samenwerking met mijn opdrachtgever. Tevens ben ik Ziggo gecertificeerd, dus mocht U werkzaamheden hebben wat betreft internet/televisie/radio, het installeren van deze producten, bekabeling aanbrengen is dit ook mogelijk. Zoals gezegd ben ik verder allround inzetbaar voor uw klussen in en om het huis. U kunt mij benaderen voor: - Tuin bestraten - Woning schilderen - Tuin onderhouden - Laminaat leggen of gewoon een lamp ophangen...... Ik werk in principe met een vast uurtarief a 35 euro ex btw per uur, maar in sommige gevallen kan een vooraf afgesproken vast bedrag ook een optie zijn. Laat maar weten wat uw wensen zijn, dan komen we er op een voor beide goede en acceptabele manier altijd wel uit!!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Werkt hard en goed.ruimt alles netjes op. Dik tevreden over het resultaat. Ik raad deze man aan.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wervershoof, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 115 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wervershoof

Andere vakmensen in Wervershoof

Vind vakmensen bij jou in de buurt