Timmermannen in Wervershoof

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Wervershoof. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Wervershoof

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Wervershoof

 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35268 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle en harde werkers, over het algemeen tevreden maar de afwerking kon iets beter.
  Kom in contact
 • M. Sijm timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Timmerman, Ontwerper? Dan kun je in Kalverstraat 19 bij M. Sijm timmerwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Menno heeft de boeidelen van mijn dakkapel vervangen. Super tevreden, uitstekende communicatie en alles conform afspraak. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • van het Hoff dak en Timmerwerken
  van het Hoff dak en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  van het Hoff Dak en Timmerwerken is een jonge onderneming met ruim 16 jaar ervaring. Met zowel de afgeronde opleiding van; -Bouwtechniek -Voortgezet Timmerman -Voortgezet Dakdekker In het bezit van vele bijhorende certificaten en houden onze scholing hiermee up to date. deze onderneming heeft een ruime ervaring en kennis opgedaan in zowel de particuliere als bedrijf sector van de bouw Wij zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw en verbouwing van complete woningen en al het daarbij behorende dak en zinkwerk nemen wij in een beheer voor ons rekening. met een ruime kennissen kring regelen wij bij u project alles bij u van a tot z ons streven is we doen het goed of we doen het niet!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Prettige vakman, goed in de communicatie en prima klus geklaard.
  Kom in contact
 • Houterij Houtenbos
  Houterij Houtenbos
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Mijn naam is Paul Houtenbos, 36 jaar en sinds 1 maart 2024 voor mezelf begonnen als manusje van alles. Veel gewerkt in de interieurbouw en als meubelmaker, maar ook altijd te vinden bij klussen in en om het huis. Van klein elektrawerk, tot tegelwerk en van een wastafel aansluiten tot aan een trap renoveren. De afwisseling van klussen is wat mij altijd aanspreekt en zo gaat het nooit vervelen.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  De trapleuning is geplaatst en de trap is nu compleet!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Boon
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Klussenbedrijf Boon is gevestigd in Hoogkarspel een houdt zich voornamelijk bezig met onderhoud klussen in en om het huis. Denk hierbij aan schilderwerk van muren en kozijnen of het leggen van laminaat. Hiernaast voer ik ook kleine timmerwerkzaamheden uit zoals het vervangen van draairamen, het plaatsen van binnendeur kozijnen en afhangen van deuren of het plaatsen van een nieuw binnenmuurtje om bijvoorbeeld een kamer te verdelen. Klussenbedrijf Boon is een kleine ondernemer die staat voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke man werkt netjes En overlegd wat te doen Houd zich aan de afspraken
  Kom in contact
 • klusbedrijflutjebroek B.V.
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  ik loop al 30 jaar in de bouw met diverse werk ervaringen, ik ben bereid om 50 kilometer van mijn adres te reizen voor mijn klanten. mijn expertise ligt met name het aannemen van werk zoals renovatie klussen van badkamer / wc, keuken, kozijnen plaatsen, plafond werk, loodgieters werk, timmerwerk. teveel om op te noemen. Ik heb een jongbedrijf klusbedrijflutjebroek B.V, maar vol passie voor het vak van aannemer van klussen daar draait het om, om u de klant te ontzorgen van wat er moet gebeuren, ik ga alles regelen om het werk bij u vakkundig te kunnen afhandelen. Tevens uiteraard met de bij behoorden garanties die daar bij komen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Kreeg keurig bericht om afspraak te maken voor het bespreken van de klus. Kwam netjes op tijd en we kregen een offerte per mail. Nadat we aangaven dat de schuifpui niet voldeed aan onze wensen en een voorbeeld stuurden wat we wel wilde kregen we per app een berichtje dat hij het begreep en de volgende dag ernaar zou kijken. Tot zover geen probleem zou je denken, meerdere apps verstuurd met het verzoek om reactie. Helaas geen reactie, je kan zien wanneer hij online is maar m'n berichten leest hij niet. We hadden een goed gevoel, zeker hoe hij aangaf dat de aannemers niet allemaal zo betrouwbaar zijn, gaf naar ons een bevestiging dat hij wist hoe het er aan toe gaat. Jammer dat we naar ons idee zonder reden geen contact meer hebben.
  Kom in contact
 • Karspel Group B.V.
  Karspel Group B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Karspel Group B.V. -Timmerwerk -Frame installatie -Plafond installatie -Installatie van muren -houten constructies * Isolatie Akoestische en thermische isolatie * Kozijnen op maat Hoogwaardige, op maat gemaakte ramen en deuren van PVC en aluminium * Loodgieter * Elektrisch werk * Steel constructions

  Laatste review:
  Geluidsisolatie-
  De isolatie is naar volle tevredenheid gedaan. Zeker 85% minder geluidsoverlast. Plafond ziet er weer mooi uit. Prettig contact met Dawid. Betrouwbaar, snel en harde werker. Pas tevreden als jij dat ook bent. Top! Ik kan Dawid en zijn jongens zeker aanbevelen. Yvon
  Kom in contact
 • Stannes Timmerwerken
  Stannes Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Specialist in gevelbekleding, boeidelen, en houtkachels/kanalen.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  De klus verliep uitstekend. Mooi strak werk. Stan denkt mee met oplossingen en is prettig in omgang. In één woord super tevreden over Stannes Timmerwerk.
  Kom in contact
 • C.H. Boots Afbouw
  C.H. Boots Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  C.H. Boots Afbouw. Aannemer van wanden-, plafonds- en timmerwerkzaamheden. Gespecialiseerd in het uitvoeren van complete afbouw-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Voorbeelden: scholen, hotels, vakantiebungalows, woningen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden. Sinds 2007 actief in heel Nederland. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over Geluidsisolatie, Renovatie huis, -kantoor of -bedrijf, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder renoveren, Dakterras aanleggen, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Serre (ver)bouwen, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen. Neem direct contact op met C.H. Boots Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgaaf aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Charlie heeft echt uitmuntend werk bij ons geleverd. Wat een vakman. De vraag was om een nieuwe binnenmuur bij ons te plaatsen, daarnaast heeft ook wat klein electrawerk gedaan en ook wat planken helpen verplaatsen in onze keuken. Charlie is echt een betrouwbare perfectionist die nakomt wat hij belooft. Het is alsof de nieuwe muur er altijd al gestaan heeft. Charlie bedankt voor je werk, ik hoop dat we ooit nog een keer kunnen werken met je mocht dat nodig zijn.
  Kom in contact
 • Klus & Montage bedrijf R.Langenberg
  Klus & Montage bedrijf R.Langenberg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Timmerman in Wervershoof

  Zal me even kort voorstellen. Ik ben Roy Langenberg 33 jaar oud. Woonachtig te zwaag. Mijn werkervaringen zijn voornamelijk binnen/buiten zonwering/overkappingen. ik heb 9 jaar lang gewerkt voor een zonweringsbedrijf. ivm met andere uitdaging ben ik voor mezelf begonnen in de zonwering dat doe ik nu al bijna 4 jaar met veel plezier. Zit totaal al 14 jaar in de zonwering en verveelt nooit. sta graag snel voor iedereen klaar. geef uiteraard Garantie! op mijn werkzaamheden/Montage.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  snelle, duidelijke communicatie en keurig afgewerkt
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Wervershoof, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 969 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Wervershoof

Andere vakmensen in Wervershoof

Vind vakmensen bij jou in de buurt