Vind Meubelmakers in Wijdenes

Op zoek naar Meubelmakers in Wijdenes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Wijdenes

 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Superblij met Rusteel! Onze eettafel is getransformeerd in een side table. Echt vakmanschap!!!
  Kom in contact
 • Bart Upcycle
  Bart Upcycle
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  Ben je op zoek naar nieuwe nachtkastjes, een speeltafel voor de kinderen of een tuinbank? Het maakt eigenlijk niet uit. Samen komen we tot de oplossing. Er zijn meubels die compleet van schroef tot plank zijn geupcycled. Soms wordt er ergens in Nederland een kast weggegooid omdat de stijl niet meer bevalt. Super zonde natuurlijk! Want bijvoorbeeld de lade geleiders van die kast zijn zo goed als nieuw. Ik zou dit ook zeker in een nieuwe kast kunnen toepassen. Een klant wilde ooit hun 100 jaar oude tafel restaureren vanwege waterschade. Ook dit noem ik een vorm van upcycle.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bart is een geweldige ervaring. Hij is behulpzaam, aardig en geduldig, en hij heeft een uitstekende kennis van zijn vak. Hij luisterde aandachtig naar onze ideeën en werkte samen met ons om de kosten te verlagen. Het resultaat is een prachtig afgewerkt product dat aan al onze verwachtingen voldoet.
  Kom in contact
 • Van Burgsteden Antiek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  Als je op zoek bent naar een meubelmaker voor maatwerk in Heiloo, dan kan Van Burgsteden meubelmakerij je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk meubelwerken waaronder o.a. rechte slaapkamerkasten en slaapkamerkasten onder een schuin dak, televisie meubelen, inbouwkasten, vouwdeurkasten enz. wij begeleiden de klant in oplossingen en de kleuren keuzes. Voor mooi werk met een eindresultaat dat uw graag wilt stuur ons dan een bericht zodat we u kunnen helpen en van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Vandaag hebben Frank en Mees de kast om ons bed geplaatst. Voorbereid in de werkplaats, en nu in een paar uur samen keurig netjes in elkaar gezet, inclusief een sprookjesachtige verlichting, precies zoals afgesproken. Netjes afgewerkt, geheel volgens de tijdsplanning en volgens het budget …. topklus ! Dank je wel !
  Kom in contact
 • Anco Appelman Timmerwerken
  Anco Appelman Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  Ik ben al 7 jaar zzper en neem sinds augustus klussen aan en doe ik het allemaal zelf. Ik heb een bus met alle gereedschappen die nodig zijn . Als je wat van mijn klussen wilt zien ga naar mijn Instagram Anco Appelman Timmerwerken

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Anco komt afspraken na, werkt secuur en netjes. Wij zijn erg tevreden met onze trapkast.
  Kom in contact
 • Caoba Woods & Designs
  Caoba Woods & Designs
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  Caoba Woods & Designs is a company whose core line of business is entirely focused on designing, installing and upgrading wood furniture, such as book shelves, closets, doors, windows, trims, frames and kitchen cabinets. Some of my core Carpentry competencies are: - Cost Estimation - Cabinet Installation - Interior/Exterior painting My job duties in a nutshell: - Work directly with customers to ensure they are getting all their furniture pieces - Managed production schedule to ensure timely furniture delivery - fixed and maintained previously-created furniture pieces - Managed building materials, machinery, and tools according to project plans and specifications. - Assisted in all phases of construction projects from startup to final closeout - Read specifications on blueprints, building plans, or architectural sketches to prepare projects and determine dimensions and materials needed. "I speak Spanish and English"

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Juan reageerde heel snel en kwam dezelfde week nog de maten opnemen voor een offerte. Hij had een mooie prijs gemaakt en kon precies maken wat ik wilde. Eind mei heeft hij in twee dagen de kast op maat geïnstalleerd en het resultaat is fantastisch! Ik kan hem iedereen aanraden!
  Kom in contact
 • Wolf Interieur
  Wolf Interieur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews
  Meubelmaker in Wijdenes

  Welkom bij Wolf Interieur, Specialist in interieurwerk (met gevoel voor stijl, vorm en kleur): Waaronder Timmerwerk in de breedste zin van het woord, van een kleine verbouwing tot fijn timmerwerk, klein meubelen en maatwerkkasten, laminaatvloeren, radiatorkasten, trapleuningen etc. etc. Voor de afwerking kan ik ook zorgen, door het in de gewenste kleur te sausen en/of te schilderen. Mocht dit niet afdoende zijn, behangen behoort ook tot een specialiteit. Schuin, scheef of ongelijk, het maakt niet uit. Verder kunt u mij inhuren voor diverse montagewerk, te denken aan rails en roedes op alle plafonds en muren. Monteren van raamdecoraties. Monteren van kastsystemen en overige. Monteren van verlichting, ophangen schilderijen e.d. Ik lever ook raamdecoraties, alsmede de hardware (rails, gordijnen en roedes). Uiteraard verzorg ik ook de montage ervan.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heel tevreden met het werk van George. Prachtig mooi deurtje gemonteerd. George is daarbij ook nog is een heel aardige vent.
  Kom in contact
 • Kuz Afbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Meubelmaker in Wijdenes

  Kuz Afbouw is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman nodig hebt in Hoorn en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Via Kuz Afbouw zijn wij in contact gekomen met degene die onze vloer heeft gelegd. Het contact verliep vlot en netjes. Na wat over-en-weer contact waren we tot een datum gekomen. Hierbij moesten zowel wij als de vakman zoeken naar mogelijkheden. Helaas viel onze vakman uit door een blessure. Na opnieuw contact met elkaar was er een oplossing gevonden. Dit contact verliep wel onrustiger, waar later excuses voor is gegeven. Op de dag van de klus kwam de vakman 3uur te laat. Dit kan gebeuren, maar is wel vervelend. Het contact met onze tussenpersoon was gelukkig prettig en er werd direct naar een oplossing gezocht. Het leggen van de vloer en de afwerking heeft uiteindelijk bijna 2 dagen geduurd. Wij zijn tevreden met het eindresultaat. De afwerking van het afkitwerk moeten we zelf nog oppakken. Wij hadden verwacht dat dit nog werd gedaan, maar hierover bleek een misverstand te zijn.
  Kom in contact
 • Porcu-installatie

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wijdenes

  Nu bijna 15 jaar als eigen ondernemer. Aannemer en installatie bedrijf. Van stopcontact tot uitbouw. Zonnepanelen installatie klein tot groot. Noem maar op geen klus is te klein. Klant is koning. Gecertificeerd aannemer Gecertificeerd Electricien Gecertificeerd Pv installateur Gecertificeerd keurmeester Pv en elektra.

  Kom in contact
 • R&SBouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wijdenes

  Wij zijn een profecionele bedrijf die brandwerende werkzaamheden uitvoeren daar hoort bij ook staalbekleden wanden en kozijnen met deuren plaatsen plaatsen, brandwerend afdichten en isolatie werkzaamheden.

  Kom in contact
 • CP Allround Klussenbedrijf
  CP Allround Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Wijdenes

  Wij van Cpallroundklussenbedrijf, Zijn 4 jaar intact en groeien alleen maar door. We zijn gemotiveerd in het werk wat we verrichten. Daar door leveren wij altijd topkwaliteit werk aan. En bespreken we alles netjes door met de klant. En hebben een goed gehoor om zo alles na wens af te leveren. Heeft u vragen over verbouwingen aan uw woning of pand. Kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. U kunt ons ook vinden op socials zoals instagram,Facebook,TikTok als Cpklussenbedrijf.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Prima bedrijf. Denken met je mee, zijn flexibel, vriendelijke, duidelijke communicatie. Geven goede tips en doen net dat stapje meer. Na het leggen werd alles netjes achtergelaten, gestofzuigd en ze hadden ook zelf een puinzak bij zich voor de snijresten. Duidelijk allrouders die met zorg werken.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 60 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Wijdenes

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt