Vind Meubelmakers in Oosterblokker

Op zoek naar Meubelmakers in Oosterblokker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Oosterblokker

 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede vAkman
 • Bart Upcycle
  Bart Upcycle
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Ben je op zoek naar nieuwe nachtkastjes, een speeltafel voor de kinderen of een tuinbank? Het maakt eigenlijk niet uit. Samen komen we tot de oplossing. Er zijn meubels die compleet van schroef tot plank zijn geupcycled. Soms wordt er ergens in Nederland een kast weggegooid omdat de stijl niet meer bevalt. Super zonde natuurlijk! Want bijvoorbeeld de lade geleiders van die kast zijn zo goed als nieuw. Ik zou dit ook zeker in een nieuwe kast kunnen toepassen. Een klant wilde ooit hun 100 jaar oude tafel restaureren vanwege waterschade. Ook dit noem ik een vorm van upcycle.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bart is een geweldige ervaring. Hij is behulpzaam, aardig en geduldig, en hij heeft een uitstekende kennis van zijn vak. Hij luisterde aandachtig naar onze ideeën en werkte samen met ons om de kosten te verlagen. Het resultaat is een prachtig afgewerkt product dat aan al onze verwachtingen voldoet.
 • noordenwind timmerwerken
  noordenwind timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Ik ben Willem Langedijk en kom uit De Weere. Ik ben lang meewerkend uitvoerder geweest bij een middelgroot bouwbedrijf en ben zelfstandig timmerman. sinds enige tijd heb ik mijn eigen timmerbedrijf. Ik werk graag in monumentale gebouwen en houd van ambachtelijk fijn timmerwerk. Ook ben ik goed in het oplossen van lastige constructieve zaken. Verder ligt mijn expertise bij bv. het afhangen van deuren en ramen en de aanpassing of vernieuwing daarvan, het leggen van vloeren en plaatsen van wanden, het aapassen van keukens en badkamers, het onderhoud van gevels en daken etc. Graag kom ik voor een vrijblijvend advies bij u langs. Met vriendelijke groet: Willem Langedijk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hij was zeer snel bij ons langs geweest en onze kasten deur gerepareerd. Zeer aanrader
 • Anco Appelman Timmerwerken
  Anco Appelman Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Ik ben al 7 jaar zzper en neem sinds augustus klussen aan en doe ik het allemaal zelf. Ik heb een bus met alle gereedschappen die nodig zijn . Als je wat van mijn klussen wilt zien ga naar mijn Instagram Anco Appelman Timmerwerken

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Anco komt afspraken na, werkt secuur en netjes. Wij zijn erg tevreden met onze trapkast.
 • Caoba Woods & Designs
  Caoba Woods & Designs
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Caoba Woods & Designs is a company whose core line of business is entirely focused on designing, installing and upgrading wood furniture, such as book shelves, closets, doors, windows, trims, frames and kitchen cabinets. Some of my core Carpentry competencies are: - Cost Estimation - Cabinet Installation - Interior/Exterior painting My job duties in a nutshell: - Work directly with customers to ensure they are getting all their furniture pieces - Managed production schedule to ensure timely furniture delivery - fixed and maintained previously-created furniture pieces - Managed building materials, machinery, and tools according to project plans and specifications. - Assisted in all phases of construction projects from startup to final closeout - Read specifications on blueprints, building plans, or architectural sketches to prepare projects and determine dimensions and materials needed. "I speak Spanish and English"

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Juan reageerde heel snel en kwam dezelfde week nog de maten opnemen voor een offerte. Hij had een mooie prijs gemaakt en kon precies maken wat ik wilde. Eind mei heeft hij in twee dagen de kast op maat geïnstalleerd en het resultaat is fantastisch! Ik kan hem iedereen aanraden!
 • Van Burgsteden Antiek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Als je op zoek bent naar een meubelmaker voor maatwerk in Heiloo, dan kan Van Burgsteden meubelmakerij je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk meubelwerken waaronder o.a. rechte slaapkamerkasten en slaapkamerkasten onder een schuin dak, televisie meubelen, inbouwkasten, vouwdeurkasten enz. wij begeleiden de klant in oplossingen en de kleuren keuzes. Voor mooi werk met een eindresultaat dat uw graag wilt stuur ons dan een bericht zodat we u kunnen helpen en van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Frank heeft een heel mooie kast getimmerd in de punt van het dak, waardoor alle losse spullen netjes achter schuifdeuren staan voortaan! Erg netjes gewerkt, uitstekende communicatie en afspraken, wij zijn enorm blij en tevreden Frank! Dankjewel!
 • Dennis Pelt Interieurs & Exterieurs
  Dennis Pelt Interieurs & Exterieurs
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  Mijn naam is Dennis Pelt. Ik ben al 8 jaar actief in de stand- en interieurbouw. Sinds 2 jaar ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb de afgelopen tijd al heel wat mooie projecten mogen draaien met leuke opdrachtgevers. Mijn werkplaats is gevestigd in Zwaag. Ik ben gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurs waaronder allerlei soorten kasten en wandmeubels en alle andere projecten die geheel naar eigen wens van hout vervaardigd kunnen worden. Met mijn opgebouwde expertise kan ik elk project van begin tot eind aanpakken en in overleg met de klant vakkundig tot het gewenste eindresultaat brengen, tot het volledig aan uw eisen voldoet.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Dennis is een echte vakman. Hij heeft een prachtige walk in kast gemaakt. Dennis kan ik zeker aanbevelen!
 • NH Aanneming B.V.
  NH Aanneming B.V.
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  NH Aanneming is een allround aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. (veel ervaring in complete verbouwingen en renovaties van appartementen en gehele panden) Vakmanschap en specialistische vakkennis spreken voor zich. Zelf beheers ik alle disciplines binnen de bouw en kan hierdoor elk denkbaar project uitvoeren, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Dit betekent dat er efficiënt, overzichtelijk, sneller en hierdoor betaalbaar gewerkt kan worden. Uiteraard worden er geen werkzaamheden uitgevoerd zonder overleg en wordt een project pas opgeleverd als beide partijen tevreden zijn. Hardhouten ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, kasten en andere timmerwerken worden naar ieders wens en persoonlijke smaak op maat gemaakt in eigen werkplaats. Voordeuren van A tot Z, in alle mogelijke stijlen maak en plaats ik, incl. hang- en sluitwerk. Of het gaat om een Wbp deur of een deur in exclusieve stijl, alles is mogelijk. (foto's beschikbaar) Het gebruik van kwalitatief goede materialen en een schriftelijke garantie (minimaal 10 jaar) over de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. Groot project, klein project, oudbouw, nieuwbouw, restauratie, renovatie, klus, herstelwerk, ontwerp en uitvoering, bouwbegeleiding.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Niet tevreden over de gang van zaken. Klus was op een akkoord, maar werd door de aannemer onverhoopt afgezegd. Vervolgens tot een nieuw akkoord gekomen, maar is na wrijving vanuit de kant van de aannemer een dag van te voren afgezegd. Hierdoor is de klus niet uitgevoerd.
 • SEA construction

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Oosterblokker

  Een echte vakman, daar kunt u op rekenen.

 • From woodz
  From woodz
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Meubelmaker in Oosterblokker

  From WOODZ is een interieur bedrijf, wij maken al uw gewenste interieur op maat, En niks is te gek! prijsindicatie voor uw project? Facebook bericht.... ook spelen wij nu een grote rol in verbouwings werkzaamheden in woningen om alles onder één bedrijf te houden zonder externe bedrijven ,voordelen hiervan zijn geen vertragingen en een vertrouwde partij van A tot Z Waarom maatwerk? Omdat u de stijl van uw interieur naadloos wil laten aan sluiten op de stijl van de woning of eenheid wil creëren door dezelfde materialen terug te laten komen door het gehele huis. Vaak zijn er ook (kleine/schuine) ruimtes waar geen standaard oplossingen voor zijn, ook hier is interieur opmaat een oplossing. Fromwoodz staat voor kwaliteit als het gaat om het maken van keukens, boekenkasten, tv-kasten, barren, (sta/robuste) tafels, inloopkasten en kledingkasten en verbouwings werkzaamheden/design badkamers /wc verbouwing /vloeren en wand bekleding Wij bieden graag een totaal plaatje en proberen de klant te ontzorgen en helpen bij de juiste keuze in materialen en uitvoering. Dit houdt in, een passende schets aan de wensen van de klant. Ook kunnen wij doormiddel van voorbeeld foto's een ontwerp maken die mooi samen komt met het bestaande interieur. Gebruikte materialen: Eiken, teak, wengé, grenen, zebra, MDF, HDF,fineer en/of massief kortom eindeloze mongelijkheden. Toe aan een passend interieur? Wat met passie is samengesteld en met de juiste materialen en een prachtige schets vooraf? Neem gerust contact op wie weet maken wij uw interieur een fijn thuiskomen. Met vriendelijke groet, Leroy From WOODZ

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Voor een groot wandmeubel hebben we Leroy gevraagd dit te bouwen. De tekening/schets van het ontwerp zelf gemaakt en doorgenomen met Leroy. Dit was een zeer prettige ervaring waarbij Leroy goed meedenkt en helder is over de (on)mogelijkheden en suggesties doet om het nog mooier en beter te maken. Door afwijkingen in plafond en muur was het een ingewikkelde en stevige klus die Leroy zonder meer tot een prachtig resultaat heeft geleid! Prettig in contact, werkt keurig en secuur, vanuit zijn bus dus geen rommel in huis. We zijn heel blij met het waanzinnige eindresultaat!

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Oosterblokker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Oosterblokker

Andere vakmensen in Oosterblokker

Vind vakmensen bij jou in de buurt