Vind Grondwerkers in Oosterblokker

Op zoek naar Grondwerkers in Oosterblokker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Oosterblokker

 • VBF Betonstaal
  VBF Betonstaal
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  VBF is een betonvlechtersbedrijf dat voor zowel aannemers als particulieren werkt, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil, wij zetten ons altijd 100% in. Wist u dat VBF al 30 jaar ervaring heeft in de betonbouw,en dat wij voor een hoop aannemers inmiddels een belangrijke speler zijn geworden? Sinds 10 jaar,hebben wij ons gespecialiseerd in funderings herstel in en rond Amsterdam, funderingen voor uitbouw,serre en/of tuinhuis/garage,zwembaden,kelders etc. VBF is een betonvlechtersbedrijf, die de organisatie hoog in het vaandel heeft staan, en daarom ook met zeer gemotiveerde vaklieden werkt, die er alles aan doen om de aannemer of de particulier tevreden te houden, want zo hoort het toch? Kijkt u gerust even rond voor een impressie van ons werk en twijfel niet om vrijblijvend even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, VBF Betonvlechtwerken

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Top bedrijf!!
 • Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het totale restyling van u tuin inclusief grondwerk. Wij hebben alle materieel in eigen beheer dus hoeven geen dure machines te huren. Bij ons is een afspraak een afspraak en u zult nooit en te nimmer voor verrassingskosten komen te staan. Wij komen graag bij u langs om een offerte persoonlijk te motiveren. Met vriendelijke groet, Fred van der Veldt, Kwantgarden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk. Afspraken nagekomen.
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en goede service. Toppers!!
 • P. Meurs Bestratingen B.V.
  P. Meurs Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  Wij zijn en dynamisch bedrijf met vakkundig personeel op het gebied van bestratingen, van oprit tot compleet parkeerterrein, maar ook voor aanleg van uw voor- en/of achtertuin zijn wij het aangewezen bedrijf. Graag komen we bij u langs om te kijken en bespreken wat we voor u kunnen doen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ze werken netjes en snel en ze denken met je mee. Ze doen meer dan alleen stenen, ze hebben ook een schutting geplaatst.ben erg tevreden.
 • J.W. de Wildt
  J.W. de Wildt
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Oosterblokker

  De Wildt Infratechniek is een groeiend bedrijf in de GWW(grond-weg-waterbouw). Wij zijn gespecialiseerd in de werkzaamheden die wij doen. De Wildt Infratechniek beschikt over vakkundige werknemers en hebben diverse certificaten. Zelf beschikken wij over verschillende machines. Het kracht van het bedrijf is dat wij snel, vakkundig en in overleg met de klant tewerk gaan. Voor deze werkzaamheden bent u op de juiste plek: - sier bestrating. - beschoeiing en vlonder aanleggen. - sloopwerkzaamheden. - complete tuinaanleg. - schutting verwijderen/plaatsen. - grond werkzaamheden. - zand~grond~ grind verkoop. - bomen verwijderen/planten. - riool aanleggen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jesse is een uiterst aardige, meedenkende en precieze werker die (samen met een vriendelijke collega) onze schuur keurig, en met een glimlach, heeft uitgegraven en geëgaliseerd. Al met al een betrouwbare partij.
 • Dienstverlening Vis

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Oosterblokker

  Wij werken met kraantje is 1 meter breed Dus dus goed voorklein werk en toch kan hij overal in gezet worden. Spitten vlaken enz

 • NH Aanneming B.V.
  NH Aanneming B.V.
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  NH Aanneming is een allround aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. (veel ervaring in complete verbouwingen en renovaties van appartementen en gehele panden) Vakmanschap en specialistische vakkennis spreken voor zich. Zelf beheers ik alle disciplines binnen de bouw en kan hierdoor elk denkbaar project uitvoeren, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Dit betekent dat er efficiënt, overzichtelijk, sneller en hierdoor betaalbaar gewerkt kan worden. Uiteraard worden er geen werkzaamheden uitgevoerd zonder overleg en wordt een project pas opgeleverd als beide partijen tevreden zijn. Hardhouten ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, kasten en andere timmerwerken worden naar ieders wens en persoonlijke smaak op maat gemaakt in eigen werkplaats. Voordeuren van A tot Z, in alle mogelijke stijlen maak en plaats ik, incl. hang- en sluitwerk. Of het gaat om een Wbp deur of een deur in exclusieve stijl, alles is mogelijk. (foto's beschikbaar) Het gebruik van kwalitatief goede materialen en een schriftelijke garantie (minimaal 10 jaar) over de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. Groot project, klein project, oudbouw, nieuwbouw, restauratie, renovatie, klus, herstelwerk, ontwerp en uitvoering, bouwbegeleiding.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Niet tevreden over de gang van zaken. Klus was op een akkoord, maar werd door de aannemer onverhoopt afgezegd. Vervolgens tot een nieuw akkoord gekomen, maar is na wrijving vanuit de kant van de aannemer een dag van te voren afgezegd. Hierdoor is de klus niet uitgevoerd.
 • Gert Jan Bregman Tuinen

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Oosterblokker

  Gert Jan Bregman Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Oosterblokker en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Gert Jan Bregman Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • DCM Thuisservice
  DCM Thuisservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  Dit bedrijf DCM THUISSERVICE uit Zwaag is een professioneel klusbedrijf met ruim 25 jaar ervaring en waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand in Zwaag en omgeving. Bent u particulier of zakelijk … geen probleem voor ons klusbedrijf! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Wat wij voor U kunnen doen loopt uiteen van , timmerwerk, loodgieterswerk, tegelwerk,Badkamer en wc renovatie ,elektra,keukens, schilderwerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u; een lamp ophangen, een verstopping verhelpen of zelfs uw TV/Audio aansluiten en inregelen. Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk! Zelfs schoonmaak en boodschappen. DCM THUISSERVICE staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, DCM THUISSERVICE is de ideale partner voor uw klus of verbouwing. Vriendelijke groet DCM THUISSERVICE

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Wat ik fijn vond was dat ik van tevoren een prijsopgave kreeg, zodat ik wist waar ik rekening mee moest houden. Met Cindy was de afspraak snel gemaakt, ze kon komen op de dag van mijn keuze. Het werk is vlot en vakkundig gedaan; het resultaat is uitstekend.
 • Tuintjeleeg.nl
  Tuintjeleeg.nl
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Grondwerker in Oosterblokker

  All-round werkzaamheden in groen en grondwerk zoals tuinen, afgraven, bestrating verwijderen, egaliseren, sleuven graven t.b.v. kabels en leidingen, verwijderen van bomen en boomstronken, sloten klaarmaken voor schouw, etc.. Ook doen wij kleine sloopwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Ook demonteren wij tuinhuisjes, aanbouwen, veranda’s en schuren en maken de grond indien gewenst bouwklaar voor iets nieuws, we zijn gespecialiseerd in werken voor particulieren en houden dus met alles rekening wat er specifiek bij deze doelgroep komt kijken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi eindresultaat. De grasmat is verwijderd en de grond goed geëgaliseerd. Jelle is vriendelijk, werkt hard en netjes en denkt goed met je mee. Wij raden Jelle zeker aan.

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Oosterblokker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Oosterblokker

Andere vakmensen in Oosterblokker

Vind vakmensen bij jou in de buurt