Vind Gevelreinigers in Wijdenes

Op zoek naar Gevelreinigers in Wijdenes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Wijdenes

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • PowerWash Hero
  PowerWash Hero
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Welkom bij PowerWash Hero, uw professionele partner voor hogedrukreiniging en buitenreiniging. Wij bieden hoogwaardige reinigingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur zorgen voor een grondige reiniging van gevels, opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze diensten voor een stralend schone omgeving.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Powerwash Hero heeft mij geholpen met een lastige zaak. Door een eerder slecht metselwerk was mijn bakstenen muur ernstig beschadigd. Hij gaf mij het juiste advies en loste het probleem met een hoge mate van professionaliteit op. Ik ben zeer tevreden over zijn service. De prijs was ook heel eerlijk. Ik raad deze aannemer ten zeerste aan aan iedereen die de gevel van zijn huis wil renoveren of reinigen. --- Powerwash Hero helped me with a tough case. Due to a previous poor brickwork, my brick wall was severely damaged. He gave me the right advice, and fixed the issue with an high degree of professionality. I am very satisfied with his service. The price was very honest too. I strongly recommend this contractor to anyone looking to renovate or clean their house's facade.
  Kom in contact
 • Leeflangmultidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Wij doen gevelrenovatie , voegen uithakken, opnieuw voegen, gevelreiniging onder hoge druk en evt. Zandstralen. Ook kleine reparaties kunnen wij voor u verzorgen. Neem contact op voor vrijblijvende offerte

  Kom in contact
 • J.J. Dienstverlening
  J.J. Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Vanaf me 15e al bezig in de tuinen en veel straat werk gedaan en momenteel bezig in het schoonmaken van straat werk door middel van hogedrukreiniging. Alle oppervlakte dat vuil zijn geworden door weers invloeden maak ik professioneel schoon

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wowwwww! Honestly super impressed! He really has an eye for gardening. Echt heel tevreden mee. Aardige gast, netjes, doet goed z’n werk. Echt blij dat ik hem heb uitgekozen. Super aanrader!
  Kom in contact
 • Happy Cleaning MK

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Wijdenes

  Happy Cleaning MK is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Hoorn en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • A.M.G Gevelrenovatie
  A.M.G Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Gevelreiniger in Wijdenes

  A.M.G Gevelrenovatie is gespecialiseerd in het uithakken van het oude voeg werk reinigen stralen voegen snijvoegen impregneren reparatie metselwerk van de gevels met al 18 jaar ervaring goede servers en eerlijk advies !

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Manuel en zijn maatjes hebben mooi werk afgeleverd. Ik ben erg tevreden over het resultaat. De gevel ziet er weer mooi uit en de scheuren zijn gerepareerd. Hij kwam ook op zaterdag terug om de stenen nog wat aan te kleuren. Helemaal blij mee. Prijs-kwaliteitverhouding is top! De communicatie verliep ook goed en duidelijk. Houd er rekening mee dat de termijn waarop duidelijk wordt wanneer ze er zijn wat kort kan zijn, doordat zij buiten werken en van het weer afhankelijk zijn. Ik had me niet gerealiseerd hoeveel herrie en troep, ook voor de buren, het uithakken van de oude voegen zou geven en had een waarschuwing daarvoor kunnen waarderen. Alles, ook bij de buren, wordt na het uithakken keurig afgespoten en daarmee ben je het grootste deel van het stof wel kwijt.
  Kom in contact
 • Bartman Onderhoud

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Wijdenes

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Gerrit Achterberghof 5 of omgeving? Bartman Onderhoud kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Voegbedrijfvandruten
  Voegbedrijfvandruten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan kun je in Hoorn bij Voegbedrijfvandruten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Goede communicatie, netjes op tijd, netjes gevoegd en eerlijke prijs
  Kom in contact
 • Avishi Cleaning Services
  Avishi Cleaning Services
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Avishi Cleaning Services is een bedrijf dat nieuw is, en gericht is op vakwerk leveren. Een tevreden klant, dat is het allerbelangrijkste. En streven naar een goede samenwerking, luisteren naar de wensen van de klant. Ik ben werkzaam door heel Nederland, afstand is geen probleem. Ik heb mijn SVS basisschoonmaak diploma en SVS vloerenonderhoud diploma behaald. Ik heb de bloed en fecalien cursus ook gedaan. Tevens geef ik schoonmaaklessen aan gedetineerden zodat zij na hun detentie toch kunnen slagen in de maatschappij. Ik hoop op een mooie samenwerking!

  Laatste review:
  Er wordt altijd overlegt met elkaar en zaken die aan de orde komen, worden aangegeven. De werkzaamheden die gedaan moeten worden, worden netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • LA Jnied Schoonmaakbedrijf
  LA Jnied Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Gevelreiniger in Wijdenes

  Wij zijn een schoonmaakbedrijf met ervaring in het schoonmaken van woningen, bedrijven en kantoren

  Laatste review:
  Super goed gedaan en hele aardige man. Een aanrader!! Bedankt!
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Wijdenes

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt