Vind Metaal bewerkers in Wijdenes

Op zoek naar Metaal bewerkers in Wijdenes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Wijdenes

 • Robin De Lasser
  Robin De Lasser
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Goedendag ik ben Robin en dus lasser. Ik ben al jaren lang werkzaam in vliegtuigonderhoud als lasser en operator van gasturbines en heb daarnaast mijn eigen lasbedrijf. Ik beheers alle las processen en er is geen lasklus mij gek genoeg.

 • Van der Rest Montage
  Van der Rest Montage
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Van der rest montage is al 15 jaar gespecialiseerd in het monteren van staal constructies van inmeten en maken tot plaatsen Geen directe aanvragen sturen en daarna niet reageren wij zijn niet de goedkoopste omdat wij voor kwaliteit gaan van a tot z Ook lassen wij geen afgebroken stoelpoten Enz. Start tarief €100

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  super!
 • Vuur in staal
  Vuur in staal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Ik heb n klein lasbedrijf in alkmaar, mijn specialisaties zijn opdrachten voor kunstenaars/collectieven. hekwerken en poorten, raamrekken, reparaties, meubels en allerhande voorkomende lasklussen. Ik denk graag met u mee of maak iets naar uw eigen ontwerp. De vrije hand is ook fijn, samen komen we er uit. Ik heb gewerkt voor; Hal25, De Karavaan, Compagnie Daad, scholen, vrije geesten, particulieren, vuurwensers en feestopleukers.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima vakman. Afgebroken parasolstok degelijk en vakkundig gerepareerd. Erg vriendelijk ook
 • Bouwbedrijf Mark Woltheus
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Bouwbedrijf Mark Woltheus is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Gister mijn probleem online gezet, binnen 24 uur stond Mark op de stoep om ons uit de brand te helpen. Snelle communicatie en service top
 • MIR Metaalbewerking
  MIR Metaalbewerking
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Amsterdam bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij een kleine verbouwing, kit klussen glas zetten, stalen binnen deuren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Heel netjes gemaakt wat ik nodig heb. Ik raad Menno bij iedereen aan!
 • S.B. Werkt
  S.B. Werkt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  S.B. Werkt is veelzijdig met staal, rvs en aluminium voor bedrijf en particulier. Volwaardige staalconstructie, balkonhekken, laswerk of stukwerk. S.B. werkt maakt er werk van! Kom meer te weten of over onze staalconstructie werken in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Lees verder over onze bijzondere stukwerken van stellingkast tot open laadbak of bekijk de door ons gemaakte trappen en hekwerken.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  kon direkt terecht voor de klus, prima service, mooi bedrijf
 • Lasser-Amsterdam
  Lasser-Amsterdam
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Tiglassen niveaus 1,2,3 Constructies werk

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Lasser Jaimy de Gier was te laat en leverde het verkeerde product af. Hij maakte een fout met zijn meting en gaf mij de schuld. Ik bestelde een breedte van 302 mm en hij leverde 320 mm. Zie de foto. Hij weigerde de verantwoordelijkheid voor zijn fout te aanvaarden en was oneerlijk in zijn communicatie. Ik heb nu een defect product, wat nutteloos is. Vermijd hem ten koste van alles. Reactie op onderstaande reactie: Ik heb nooit gezegd dat mijn hout 302 mm is. Jaimy liegt. Ik heb hem de exacte afmetingen doorgegeven en hij heeft geen product geleverd volgens die afmetingen (zie afbeelding). Hij verzint nu excuses en probeert zijn dure fout te verdoezelen. Wat de tijdlijn betreft, hij beloofde begin januari en hij leverde het (defecte) product op 23 januari.
 • Khalid Moudou
  Khalid Moudou
  Beoordeling: 4.5 van 54.55126 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Keukenkraan en plafondlamp vakkundig geïnstalleerd.
 • Aydoganbouw
  Aydoganbouw
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Welkom op de bedrijfspagina van Aydogonbouw. Ik kan diverse werkzaamheden voor u uitvoeren als het gaat om timmer, keuken en klus opdrachten Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Fatih Aydogon

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  vakman klus perfect uitgevoerd zeer tevreden
 • Fajt Bouwbedrijf
  Fajt Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Metaalbewerker in Wijdenes

  Goedemorgen. Mijn naam is Gregor. Ik ben een medewerker met veel ervaring. Het biedt: * leggen van diverse soorten vloeren * verwijderen/schuren van vloeren * vloerreparatie * slopen van diverse soorten * geëgaliseerd egaline * tegelwerk * structuurpleister * ​​schilderwerk en vele andere werkzaamheden. Neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Goede communicatie, heeft zijn best gedaan een oplossing te vinden - het was minder eenvoudig als ik dacht, maar 't is prima opgelost, ook al duurde 't wat langer doordat er iets aangeschaft moest worden.

4.3

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Wijdenes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Wijdenes

Andere vakmensen in Wijdenes

Vind vakmensen bij jou in de buurt