Stratenmakers in Blokker

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Blokker. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Blokker

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Blokker

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.65108 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel contact, afspraak gemaakt en prima werk opgeleverd.
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De heren hebben hard gewerkt en onze klinkers weer strak gelegd in de voor en achtertuin! Het was een pittige klus omdat er flink opgehoogd moest worden en wij geen achterom hebben. Het zand ging per kruiwagen door de woning.
 • SDG Bestratingen
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Hallo, Ik ben soames de graaf, ik ben 29 jaar oud. Ik doe dit werk nu 14,5 jaar en heb er erg veel plezier in! Ik ben pas klaar met de klus als de klant tevreden is want dat is het allerbelangrijkste. Ik ben een makkelijke jongen in de omgang erg sociaal en netjes naar de klanten toe.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ondanks meerdere afspraken om te komen schouwen laat deze man je glashard zitten. Drie keer geprobeerd. Helaas drie keer zonder bericht niet opkomen dagen. Geen betrouwbare aanrader.
 • Malik bestratingen
  Malik bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Malik Bestratingen is een klein en vakkundig stratenmakers bedrijf. Wij bieden u een passende oplossing en denken met de klant mee. U kan ons inschakelen tot verschillende werkzaamheden: van het bestraten van de oprit tot het aanleggen van sierbestrating in uw tuin!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne en open communicatie. Konden snel aan de slag en hebben keurig werk afgeleverd. Spreken van te voren een prijs af en houden zich hier ook aan. De jongens hebben een lange dag voor ons gewerkt, maar zonder extra kosten, terwijl er wel wat extra klussen bij kwamen dan in eerste instantie gepland. Zeker een aanraden om mee in zee te gaan.
 • Aka Bestratingen
  Aka Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Aka bestratingen Voor alle straatwerk in en rondom uw huis & tuin Ik lever ook het materiaal. Ik werk samen met een timmerman en hovenier dus van alles is mogelijk!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het is erg netjes geworden! Een nette en harde werker. Tip: maak duidelijke afspraken over de tijden.
 • TRM Infra
  TRM Infra
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Laat de charme van je tuin weer stralen met onze professionele stratenmaker! Met precisie en passie transformeren we elke straat in een kunstwerk. Of het nu gaat om een straat, oprit of terras, wij zorgen voor een resultaat dat je buren groen van jaloezie maakt. Kies voor kwaliteit, kies voor TRM infra Www trminfra nl

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating opnieuw bestraten. Fijn dat de mannen snel tijd hadden om de klus te klaren. Zijn heel erg tevreden.
 • Verbeek klussenbedrijf
  Verbeek klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Blokker

  Www.kalbestrating.n l Voor al uw totaal tuin aanleg, bestrating, beplanting, en nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden en eventueel gratis offerte via de website 7 dagen per week beschikbaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en vakkundig aangepakt. Prettige communicatie.
 • KRD Infra
  KRD Infra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Blokker

  Ik ben een ervaren stratenmaker die gepassioneerd is over het creëren van prachtige buitenruimtes. Ik ben trots op mijn werk en streef ernaar om mijn klanten tevreden te stellen met kwalitatief hoogwaardig straatwerk dat jarenlang meegaat. Ik ben toegewijd aan het leveren van uitstekende service en werk nauw samen met mijn klanten om hun visie tot leven te brengen. Mijn creativiteit, aandacht voor detail en professionele aanpak maken mij een geweldige keuze voor elk tuinproject.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed snel werk. Mijn voortuin ziet er nu fantastisch uit.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Blokker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 252 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Blokker

Welke diensten bieden stratenmakers aan in Blokker?

Een oprit geeft altijd de eerste indruk en is van enorme invloed op de aantrekkingskracht en aanblik van een huis. Een oude, beschadigde oprit kan eventueel ook je auto of banden beschadigen. Als je een oprit wilt laten vernieuwen, vervangen of aanleggen, kan een stratenmaker in Blokker je helpen met de volgende werkzaamheden:

 • De locatie beoordelen en aanbevelingen doen
 • De oprit ontwerpen en aanpassen
 • Een nieuwe oprit en geschikte afwatering aanleggen
 • Een bestaande oprit repareren of vernieuwen
 • Terugkerend onderhoud aan een bestaande oprit uitvoeren

Vind de perfecte stratenmaker voor je oprit of project op Werkspot. Je kan een klus gratis op onze site plaatsen. Meer dan 90% van de klussen die klanten plaatsen, krijgt interesse vanuit gekwalificeerde professionals.

Uurtarieven van stratenmakers in Blokker

Stratenmakers kosten ongeveer € 15,- per uur, wat neerkomt op € 120,- per dag. Maar dit is slechts een schatting. Prijzen en tariefstructuren verschillen van bedrijf tot bedrijf en van aannemer tot aannemer.

De factoren die de kosten van stratenmakers in Blokker het meeste beïnvloeden, zijn de omvang van een project en de soort oprit die je wilt hebben. Sommige materialen zijn duurder, en sommige opritten zijn complexer en kosten meer tijd om aan te leggen.

Om een voorbeeld te geven uit de prijzengids voor stratenmakers van Werkspot: een oprit van beton begint bij € 30,- per meter, asfalt bij € 45,- en baksteen bij € 60,-.

Zoek een ervaren stratenmaker in Blokker

Een klus plaatsen op Werkspot is in een paar minuten gedaan en is helemaal gratis. Nadat je je klus hebt geplaatst, versturen we die naar honderden vakmensen in je regio. Geïnteresseerde stratenmakers in de buurt van Blokker laten je dan weten dat ze beschikbaar zijn om je te helpen.

Je kan nu de lijst met kandidaten afwerken om vast te stellen wie het beste aan je vereisten voldoet en vol overtuiging je keuze te maken. Onthoud het volgende:

 • Doe wat onderzoek naar bestrating voordat je met een stratenmaker gaat praten
 • Vraag meerdere offertes aan van professionele bedrijven om te vergelijken
 • Vraag hoe elk bedrijf van plan is om de klus aan te pakken
 • Vermijd vooruitbetaling van het totale bedrag

Andere vakmensen in Blokker

Vind vakmensen bij jou in de buurt