Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Wilnis

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • J. Konst Services
  J. Konst Services
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Wilnis

  J. Konst Services is vooral werkzaam in de boomverzorging. Ik ben zelf zzp'er en neem een divers pallet aan klussen aan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jorian heeft bij ons zeven hoge bomen ingekort en in stukken gezaagd voor de kachel. Op zeer professionele wijze, met goed materiaal, vlot en veilig. Een echte vakman. En ook nog eens een goed humeur 😄.
 • Klusonderneming r van Leeuwen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Hovenier in Wilnis

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Voertuig monteur in 3648 XR, Wilnis, Utrecht, dan kan Klusonderneming r van Leeuwen je verder helpen. Graag bespreek ik eerst de mogelijkheden die er zijn op locatie om aan de hand daarvan een luiste passende offerte op te kunnen stellen. Mocht dit naar wens zijn kijk ik graag op welke termijn het werk uitgevoerd kan worden.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Wij zijn tevreden over de uitvoering van de klus. Meneer heeft goed werk verricht en heeft kennis van zaken. Meneer heeft bij ons een tuinschutting geplaats.
 • MK Tuinen & Schuttingen
  MK Tuinen & Schuttingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Mktuinen&schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met kwaliteits hout .Zodat u een nette schutting krijgt die met poort en al netjes word afgewerkt . Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 24 u proberen we hierop te reageren

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Martin en zijn team hebben een hele mooie schutting geplaatst. Mooier dan verwacht, en ik ben er heel erg blij mee! Ook de communicatie ging lekker vlot.
 • Boomspecialist Larch
  Boomspecialist Larch
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Hi! Ik ben Daniel en ik ben al meerdere jaren werkzaam als boomverzorger. Voorheen bij een erkend boomverzorgingsbedrijf en sinds kort ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Als gepassioneerde boomverzorger breng ik bomen en de mens samen. Naast snoei- en kapwerkzaamheden, deel ik daarom ook graag advies over wat je kunt doen om je boom zo goed mogelijk te verzorgen zodat je boom er gezond en sterk uitziet. Ik kan je helpen met: -Snoeien en kappen van bomen -Rooien van bos -Snoeiwerkzaamheden tuin -Advies -Bodemverbetering -Wortels frezen Neem gerust contact op en hopelijk kan ik je binnenkort helpen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus is prima uitgevoerd. Heel tevreden!
 • I.J. De Jong dienstverlening
  I.J. De Jong dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Hovenier in Wilnis

  I.J. de Jong dienstverlening is een eenmanszaak met een breed aanbod qua werkzaamheden. Gespecialiseerd in het ontwerpen, en het volledig aanleggen van tuinen. Ook doe ik hovenierswerkzaamheden, onderhoud, grondwerken, en sloopwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Work was well executed although there was some overcommitment and some miscommunication but the guy is super resourceful and at points where things were not working out he pulled out his sources and managed to get deliveries on time. I would recommend him but also recommend to be supervising your work and deadlines all the time
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles is helemaal top gedaan. Goede communicatie. Zeer tevreden
 • Y-Bouw
  Y-Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Y-Bouw, sinds januari 2023 voor al uw uiteenlopende werkzaamheden. Wij zijn een jong en energiek bedrijf dat voor elke klus een oplossing probeert te bedenken. Y-Bouw doet voornamelijk timmerwerk maar zijn ook tot de beschikking voor divers grondwerk, zolder renovatie's en schoonmaak werkzaamheden.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Vriendelijk en correct. Klus goed en snel uitgevoerd. Houd deze man in mijn agenda!
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55575 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heeft mn tuin goed en flink onder handen genomen. Afspraak = afspraak. Ondanks de regen goed werk gedaan!
 • Gaia Boomverzorging
  Gaia Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Wilnis

  Heeft u te weinig zonlicht in de tuin? Dode takken, of een andere reden waardoor u met een minder fijn gevoel in de tuin kan zitten? Gaia Boomverzorging helpt u graag weer van uw tuin te genieten. Met of zonder boom. Wij specialiseren ons in lastig toegankelijke plekken waarbij bomen klimmend gesnoeid, al dan niet afgebroken moeten worden. Met dank aan afvanglijnen en onze ervaren grondmannen vormen eventuele obstakels en objecten onder de boom geen enkel probleem. Op basis van uw foto's van de boom en rest van de tuin kan er een totaalprijs geoffreerd worden met een inschatting van de tijd en specificatie van de desbetreffende werkzaamheden nodig. Afval kunnen wij voor u meenemen en natuurlijk laten we de tuin altijd netjes achter. Graag bieden we ook advies over de conditie en eventuele nazorg van de boom zodat de boom er weer een aantal jaar tegenaan kan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Veel kennis en een mooie uitvoering. Denkt ook aan de boom en de vorm. Echt een vak man

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Wilnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1043 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Wilnis

Andere vakmensen in Wilnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt