Vind hoveniers in Mijdrecht

Op zoek naar hoveniers in Mijdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Mijdrecht

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95733 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel gereageerd en de klus ook snel en netjes uitgevoerd. Goede prijs.
 • Johan Meijer Timmerbedrijf
  Johan Meijer Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Johan Meijer Timmerbedrijf is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in: - Klein timmerwerken ( maatwerk schuren en overkappingen) etc. - tuinaanleg. - het maken van vlonders schuttingen en overkappingen. Ik heb mijn diploma gehaald voor timmerman en daar ben ik ook als bedrijf mee begonnen. Na een aantal jaar heb ik me vleugels uitgespreid en heb ik me ook gespecialiseerd in tuinaanleg en het maken van vlonders overkappingen en schuttingen. Ik ben woonachtig in Mijdrecht. Nu probeer ik mijn klantenkring te vergroten door middel van werkspot. We hopen op veel mooie klussen en goede en fijne samenwerking! Met vriendelijke groet, Johan Meijer

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Het dakterras is door Johan vakkundig en snel in elkaar gezet. Erg professioneel. Hij denkt mee met het ontwerp en komt zijn afspraken na
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Rico is een absolute aanrader! Zeer vriendelijk en denkt graag met je mee. Rico werkt secuur en snel. Wil je een vakman in huis halen, zoek dan niet verder!
 • N.C. Wortman Products, Service & Consultancy
  N.C. Wortman Products, Service & Consultancy
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Mijdrecht

  Wij zijn SlimHuisenTuin een adviesbureau- en installateur die opgeleid zijn door Gardena® (smart) bewatering en maai systemen . Onze experts helpen je graag bij een op maat gemaakt advies, verzorgen de benodigde materialen, regelen wanneer nodig de installatie en helpen je bij het in gebruik nemen. Wij geven advies via onze verschillende advies mogelijkheden waarvoor u betaald. Besluit u ons het advies op te volgen dan kunt u het advies een deel terug te verdienen met de korting die wij geven op het materiaal. Verder ondersteunen wij u 7 dagen per week als u zelf installeert of wij kunnen het voor u doen. Kortom wij adviseren u graag en kunnen veel uit handen nemen.

  Laatste review:
  Tuin irrigatie-
  Goede service en support
 • MK Tuinen & Schuttingen
  MK Tuinen & Schuttingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Mktuinen&schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met kwaliteits hout .Zodat u een nette schutting krijgt die met poort en al netjes word afgewerkt . Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 24 u heeft u offerte binnen

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima, naar alle tevredenheid
 • RS Bestratingen
  RS Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65102 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super samenwerking. Niet alleen de planning van de klus, maar ook tijdens de uitvoering werd goed meegedacht. Fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden!
 • Aannemersbedrijf Noorden
  Aannemersbedrijf Noorden
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  ..

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Goed, professioneel werk geleverd, blij met het resultaat!
 • Gaia Boomverzorging
  Gaia Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Heeft u te weinig zonlicht in de tuin? Dode takken, of een andere reden waardoor u met een minder fijn gevoel in de tuin kan zitten? Gaia Boomverzorging helpt u graag weer van uw tuin te genieten. Met of zonder boom. Wij specialiseren ons in lastig toegankelijke plekken waarbij bomen klimmend gesnoeid, al dan niet afgebroken moeten worden. Met dank aan afvanglijnen en onze ervaren grondmannen vormen eventuele obstakels en objecten onder de boom geen enkel probleem. Op basis van uw foto's van de boom en rest van de tuin kan er een totaalprijs geoffreerd worden met een inschatting van de tijd en specificatie van de desbetreffende werkzaamheden nodig. Afval kunnen wij voor u meenemen en natuurlijk laten we de tuin altijd netjes achter. Graag bieden we ook advies over de conditie en eventuele nazorg van de boom zodat de boom er weer een aantal jaar tegenaan kan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Veel kennis en een mooie uitvoering. Denkt ook aan de boom en de vorm. Echt een vak man
 • J. Konst Services
  J. Konst Services
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  J. Konst Services is vooral werkzaam in de boomverzorging. Ik ben zelf zzp'er en neem een divers pallet aan klussen aan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jorian heeft goed meegedacht over het beste moment om te snoeien. Dat was november. Samen met een collega heeft hij de klus snel en vakkundig geklaard en alle snoeiafval meegenomen. Zeer gecontroleerd werden de takken hoog in de boom afgezaagd en naar beneden geleid. Topklus met een resultaat nog beter dan ik had verwacht. Aanrader voor een ieder met een hoge boom vlakbij huis.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75478 reviews
  Hovenier in Mijdrecht

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke mannen, goeie prijs. Alles netjes achtergelaten.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Mijdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1076 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Mijdrecht

Andere vakmensen in Mijdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt